Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Доброго дня, сьогодні ще -1. Закрила майбіз. Чекаю на довідку про закриття.

І я потрошки закриваю. Є гроші і топ1 закрила. Нові кредити на реструктуризації. Сьогодні монетку закрити хочу, написала щоб трохи відсотки списали, не відписуть поки нічого.

І я потрошки закриваю. Є гроші і топ1 закрила. Нові кредити на реструктуризації. Сьогодні монетку закрити хочу, написала щоб трохи відсотки списали, не відписуть поки нічого.
Топ1 один які умови?, а нові кредити як вмовили на рекстуктизацію?

Хоч би востаннє.
Надіюсь що навчить мене , як не за перший раз то хоч за другий.
Топ1 один які умови?, а нові кредити як вмовили на рекстуктизацію?
Топ 1 я закрила без просрочки 1000 брала ,закрила за 1180. В мене так вийшло що я перенесла операцію і зараз маю лікування, вислала їм на пошту всі виписки і так дали. Правда думали довго майже тиждень.
Думала що з качай гроші так прокатить , але не хочуть ні реструктуризацію ні відсотки зменшити, давали знижку на 540 грн, а відсотків накрутили 5200.

Останнє редагування:
А вы рассказали мужу? Тенго/Милоан будут раз в пол часа наяривать роботом долго.
О так ,мені кожен час телефонували два місяці ?зараз навіть незвично що не дзвонять

Паніка дуже поганий мотиватор.

От цього не радив би робити.
Ніяких рефінансувань.
Все вирішити можливо, просто наберіться терпіння і охолоньте розумом.
Я п'ятий рік маю протермінування в купі шараг... і як в перший день їх послав і сказав що не віддам жодної гривні, так воно досі і є.
Жодної розмови, жодної домовленності чи акційних закриттів))
І жодного суда. Принаймі досі.
Тож не панікуйте а помаленьку оцінюйте свої реальні можливості і потреби.
Не ви перша і не ви остання нажаль.
А через скільки, приблизно часу, вони починають дзвонити до родичів і знайомих?

Можуть на наступний день після початку протермінування, можуть ніколи. напишіть ваш список

Сьогодні як ніколи смс шлють всі))) а від кредит 7 прям повеселило))) якби вони знали як я хочу теж від них спекатись,було б чим платити)

Вкладення

• Screenshot_20230911-152641-027.webp
    Screenshot_20230911-152641-027.webp
    25.1 Кб · Перегляди: 88
Сьогодні як ніколи смс шлють всі))) а від кредит 7 прям повеселило))) якби вони знали як я хочу теж від них спекатись,було б чим плати

Сьогодні як ніколи смс шлють всі))) а від кредит 7 прям повеселило))) якби вони знали як я хочу теж від них спекатись,було б чим платити)
Хто з шараг найбільше вас дістає?

Хто з шараг найбільше вас дістає?
Я не знаю хто дзвоне) в мене блок стоїть. Мамі хтось дзвонив вона не зрозуміла хто,я їй блок теж поставила. Чоловіку дзвонили топ1 і єгроші, більше нічого не казав...з оточення ніхто нічого не казав

А через скільки, приблизно часу, вони починають дзвонити до родичів і знайомих?
У всіх по різному.
Суть не в тому через скільки і кому подзвонять, а в тому як ви до цього ставитесь.
Цими дзвінками вони вас намагатимуться примусити до віддавання максимальних і неадекватних сум. А це ідиотизм як для мене.
Коли розуміють, що ці всі дзвінки з їхніми де6ільними погрозами нічого не дають, їхня риторика з вимагань перетворюється в акції, пропозиції "тільки для вас і тільки сьогодні" і на кінець на ледве не попрошайнічєство "ну віддайте хоч щось". Обирати яким чином на це все реагувати/не реагувати - тільки вам.
Ніхто, повторюю НІХТО не убереже вас від цих дзвінків.

У всіх по різному.
Суть не в тому через скільки і кому подзвонять, а в тому як ви до цього ставитесь.
Цими дзвінками вони вас намагатимуться примусити до віддавання максимальних і неадекватних сум. А це ідиотизм як для мене.
Коли розуміють, що ці всі дзвінки з їхніми де6ільними погрозами нічого не дають, їхня риторика з вимагань перетворюється в акції, пропозиції "тільки для вас і тільки сьогодні" і на кінець на ледве не попрошайнічєство "ну віддайте хоч щось". Обирати яким чином на це все реагувати/не реагувати - тільки вам.
Ніхто, повторюю НІХТО не убереже вас від цих дзвінків.
Зрозуміло, просто я дуже переживаю на рахунок цих дзвінків і поки ніяк не можу заспокоїтись

Назад
Угорі