Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Можете змінити рахунок і карту ,то вже точно ні чого не вкрадуть ))
Есть мнение, что все равно могут. Не буду утверждать, но от них ожидать можно, что угодно, поэтому быть уверенным наи100% нельзя

Ну так більше шансів .
Это да. Ещё в 2019 году всем говорили, что нужно закрыть счёт и открыть новый, тогда не будут снимать деньги. Как думаете, многие так делали? Находилось 1000 отмазок лишь бы счёт не менять, а потом на форуме появляются сообщения, что "украли деньги с карты" и прочее. А почему же украли?) Они в договорах это прописывали, если не ошибаюсь. А чтобы не допустить этого - меняем счёт. Но это так сложно было...

Та подала заяву на закриття,але воно триває 45 днів?
Закриття чи зміну ,мені моно закрив за один робочий день ,благо там ніякого кредиту не було ( їм повезло) ,а карта світилася в усих моїх шарагах,і що не день то хтось хотів з відтіля щось поцупити ?

Ні, все правильно зробили, вони вводять реквізити старої карти, тому вам приходить сповіщення, а з нової не зможуть зняти ніяким боком
Вони нічого не вводять, дані разом з cvv кодом залишаються в платіжній системі, тому і проходить ця фігня.
А от якщо нова карта не авторизовувалась в шаразі ( пролохації і подібна дурь) то це неможливо. Я про списання.
Это да. Ещё в 2019 году всем говорили, что нужно закрыть счёт и открыть новый, тогда не будут снимать деньги. Как думаете, многие так делали? Находилось 1000 отмазок лишь бы счёт не менять, а потом на форуме появляются сообщения, что "украли деньги с карты" и прочее. А почему же украли?) Они в договорах это прописывали, если не ошибаюсь. А чтобы не допустить этого - меняем счёт. Но это так сложно было...
[POSTS=3000]Мені особисто знайома з привата сран0го казала що таке неможливо.
IBAN змінюється на кожний пластик чи віртуалку.
І відповідно реквізити разм з cvv кодом, який вони ( мфо) ну ніяк не можуть отримати бо за це банк можно іпати раком хороводом.[/POSTS]

якщо нова карта не авторизовувалась в шаразі ( пролохації і подібна дурь) то це неможливо
Ну я по рекомендації перевипустила всі карти які були засвічені, і навіть заблокувала,але ж все таки спроби є. То значить можливо:dntknw:
Закриття чи зміну ,мені моно закрив за один робочий день ,благо там ніякого кредиту не було ( їм повезло) ,а карта світилася в усих моїх шарагах,і що не день то хтось хотів з відтіля щось поцупити ?
На закриття, в мене спортбанк карта. А в моно так - за день закривають

Вкладення

• Screenshot_20230830-212747.webp
    Screenshot_20230830-212747.webp
    43.8 Кб · Перегляди: 81
Ну я по рекомендації перевипустила всі карти які були засвічені, і навіть заблокувала,але ж все таки спроби є. То значить можливо:dntknw:

На закриття, в мене спортбанк карта. А в моно так - за день закривають
Капець ,у кожного банку свої правила ...

Не знаю яким чином,але мені надійшов дзвінок від швидко гроші. Так і було підписано. Блок стоїть. Дівчина дуууже хотіла щоб я сплатила пролонгацію...ну таке. Кажу не маю коштів,а вона мені ну то ви ж на якісь кошти живете) хух

Тільки що якийсь приватний виконавець подзвонив мамі, хто це вона так і не зрозуміла, кажуть не виходжу на зв'язок. Заблочила та й по всьому! Але запитали за мого батька ще,якого вже нема з нами( почали дзвонити по рідних вже...

Тільки що якийсь приватний виконавець подзвонив мамі, хто це вона так і не зрозуміла, кажуть не виходжу на зв'язок. Заблочила та й по всьому! Але запитали за мого батька ще,якого вже нема з нами( почали дзвонити по рідних вже...
Навряд ли это был исполнитель.

NataliYa2023, Приватні виконавці ніколи не дзонять мамі... вони взагалі не дзвонять, бо їм це не потрібно.

NataliYa2023, Ще будуть дзвонити дільничні, слідчі, генерали СБУ і архимандрит Звенигородський.
Я так їй і сказала,ось приїде поставлю їй антиспам,щоб не хвилювалась
Мама ще призналась,що в п'ятницю було більше ніж 50 дзвінків на телефон,але вона на роботі була і не спілкувалась ні з ким. Поставила їй антиспам провела інструктаж,хай спить спокійно

Останнє редагування:
Я так їй і сказала,ось приїде поставлю їй антиспам,щоб не хвилювалась
Мама ще призналась,що в п'ятницю було більше ніж 50 дзвінків на телефон,але вона на роботі була і не спілкувалась ні з ким. Поставила їй антиспам провела інструктаж,хай спить спокійно
Молодець що так зробили)

Мамі сказала,є проблема сама вирішу,твоє діло всіх слати на*** , вона не проти. Якось так...

Назад
Угорі