Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Та вона панікер ще той, просто в неї ще своїх проблем вистачає і на мої часу нема ..
Мама ваша молодець, моя тоже молодець, але думає що то шахраї, бо вона без понятія про ті МФО, а навіть і якщо кредити, то казала, що в такий час кредити тільки ідіоти ???
Мама ваша молодець, моя тоже молодець, але думає що то шахраї, бо вона без понятія про ті МФО, а навіть і якщо кредити, то казала, що в такий час кредити тільки ідіоти ???
Дають???

Доброго ранку всім, маю питання. Чоловік з розлученням погарячкував,але є в нас набуте в шлюбі майно, чи можуть накласти арешт на це майно якщо свого не маю? По суті до нього я не маю відношення, на мене не оформлене.

Чоловік з розлученням погарячкував
Ожидаемо, как вам и говорили.
чи можуть накласти арешт на це майно якщо свого не маю? По суті до нього я не маю відношення, на мене не оформлене.
Нет конечно, если на вас не оформлено.

Ожидаемо, как вам и говорили.

Нет конечно, если на вас не оформлено.
Ходив чоловік до юриста, той сказав що якщо набуте в шлюбі,то це майно обох з подружжя і на нього накладається арешт для стягнення заборгованості, тому що кредитні зобов'язання покладаються на обох,навіть якщо один з подружжя не вкурсі про взяття кредиту. По закону це так,а на практиці може хтось стикався з таким на форумі?

У вас є відкрите провадження і виконавець подавав запит на наявність рухомого і нерухомого майна?
Ні,не має. Але чоловік хоче мати інформацію про це вже зараз. Сказав якщо буду не впевнений що авто в безпеці то нехай мої рідні вже зараз повертають все в повному обсязі щоб закрити це питання.

Ні,не має. Але чоловік хоче мати інформацію про це вже зараз. Сказав якщо буду не впевнений що авто в безпеці то нехай мої рідні вже зараз повертають все в повному обсязі щоб закрити це питання.
Заспокійте свого чоловіка. Жодної перевіреної інформації про такі випадки на форумі не було.

З особитого : є авто, але воно на дружину оформлене.

Виконавець зробив запит....
1694072024736.webp

І отримав відповідь...

1694072093204.webp

Тож на даний момент мфошні придуркі нічого у вас не арештують і не заберуть, так як на вас нічого немає.

Заспокійте свого чоловіка. Жодної перевіреної інформації про такі випадки на форумі не було.

З особитого : є авто, але воно на дружину оформлене.

Виконавець зробив запит....
1694072024736.png

І отримав відповідь...

1694072093204.png

Тож на даний момент мфошні придуркі нічого у вас не арештують і не заберуть, так як на вас нічого немає.
Це вже я йому пояснювала,але він хоче гарантії. І в форум не вірить, і в закриття за тіло в МФО.
Пояснила вже,що для того щоб арешт наклали спочатку повинен бути суд, виконавче провадження...аж саму вже сумніви почали брати що вигребу це все

Це вже я йому пояснювала,але він хоче гарантії. І в форум не вірить, і в закриття за тіло в МФО.
Які йому ще гарантії потрібні?
Покажіть це що я вам написав і скріншоти. Це скріни з офіційного сайту мін юста.
В мене протермінування від початку 2019 року. Провадження від початку 2021року.
Авто в порядку і не під арештом і не в розшуку... які вам ще гарантії потрібні :rolleyes:
аж саму вже сумніви почали брати що вигребу це все
Дурньою маєтесь.
Вигребете.

Пояснила вже,що для того щоб арешт наклали спочатку повинен бути суд, виконавче провадження...аж саму вже сумніви почали брати що вигребу це все
Авто на нем зарегистрировано? Если так, то он может не волноваться от слова совсем. У меня авто было на мне зарегистрирована. Был судовой приказ, снесла его. С автомобилем ничего не случилось.

А при розлучені автомобіль він як ділити збирався?

Назад
Угорі