Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Цю тему вже час переносити в Щоденники, бо тут вже стільки всього намішалося

Дякую за відповідь

А скільки боретесь з ними? Виходить домовитись?
Через місяць почали деякі пропонувати закрити за тіло, але таких не багато, коли їх повністю ігнориш вони пишуть пропозиції в меседжери, там з деякими домовилася, зараз не хочу нікого закривати, хочу відпочити, то нікому не відповідаю в спам, хай погуляють

Переживаю що якщо буду мороз ти всіх 30 МФО то хтось з них точно подасть до суду,в мене рідні панікери та і я теж.
Уже четвертый год пошел как я морозюсь. Никто из моих мфо в суд не подал. Будете вы морозиться или нет, это никак не повлияет, на то подадут в суд или нет.

Через місяць почали деякі пропонувати закрити за тіло, але таких не багато, коли їх повністю ігнориш вони пишуть пропозиції в меседжери, там з деякими домовилася, зараз не хочу нікого закривати, хочу відпочити, то нікому не відповідаю в спам, хай погуляють
І як ви такі спокійні?)

Скоро и вы такой будете, поверьте. Сначала у многих паника, но потом дзен наступает.
Є і "окрема каста", яка роками на форумі і "що буде", "що робити".
Це мабуть зареєстровані аби зареєструватися.

Зайшли
Є і "окрема каста", яка роками на форумі і "що буде", "що робити".
Це мабуть зареєстровані аби зареєструватися.
Скоріш всього зайшли глянули що тут, сказали я не такий і вийшли ???

Сьогодні почались дзвінки ?поки тільки мені, не знаю які кантори бо трубку не беру. Панго тільки взяла трубку 2 рази робот казав про борг. Фінсфера написала в вайбер щоб пролонгували,але я написала наразі не маю коштів платити і тиша...

Сьогодні почались дзвінки ?поки тільки мені, не знаю які кантори бо трубку не беру. Панго тільки взяла трубку 2 рази робот казав про борг. Фінсфера написала в вайбер щоб пролонгували,але я написала наразі не маю коштів платити і тиша...
Робот Мілоан, дуже діставучий, а у вас всі 4 продукти від них , це ще те задоволення буде

А вы рассказали мужу? Тенго/Милоан будут раз в пол часа наяривать роботом долго.

Назад
Угорі