Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
А вы рассказали мужу? Тенго/Милоан будут раз в пол часа наяривать роботом долго.
Ні?завтра в його сина день народження,не хотіла настрій псувати. Після др розповім
Ви заходили в кабінет Убкі, які у вас там номери вказані?
А де це можливо глянути? В налаштуваннях?

Ні?завтра в його сина день народження,не хотіла настрій псувати. Після др розповім

А де це можливо глянути? В налаштуваннях?
Как бы вас не опередили...
Тему надо кого-то из модераторов попросить перенести.

А блок поставити не варіант?
На телефоні я ввімкнула,але дзвінки поступають
Мої дані , там має бути
Дякую,знайшла. Там мої номери і один номер мого директора з роботи 10 років тому в неї працювала?видалила

Блок на номери не з телефонної книги не може пропускати дзвінки
Screenshot_20230822-202842-673.webp

Сьогодні почались дзвінки ?поки тільки мені, не знаю які кантори бо трубку не беру. Панго тільки взяла трубку 2 рази робот казав про борг. Фінсфера написала в вайбер щоб пролонгували,але я написала наразі не маю коштів платити і тиша...
Фінсфера через місяць просить закрити те що було до просрочки, вони не страшні, пізніше і за тіло закрити можна буде, у них в вайбері є нарвані менеджери не спілкуйтеся поки не будете мати кошти на закриття

Цю функцію ввімкнула, але пропускає(
Фінсфера через місяць просить закрити те що було до просрочки, вони не страшні, пізніше і за тіло закрити можна буде, у них в вайбері є нарвані менеджери не спілкуйтеся поки не будете мати кошти на закриття
Зрозуміло, дякую. Поки вони спокійні і ввічливо спілкуються

Допоможи дівчині, там така проблема як у мене коли я хотіла втопити телефон ??. Скинь скрін інтрукцію
Цю функцію ввімкнула, але пропускає(

Зрозуміло, дякую. Поки вони спокійні і ввічливо спілкуються
Мілоанщики мають моду погоджуватися на тіло, але +1000)

Мілоанщики мають моду погоджуватися на тіло, але +1000)
Я поки збиратиму гроші на самих відбитих, але не хочеться переплачувати. І боюсь дзвінків оточенню. МФО не мала кількість ( і як з кожного дзвонитимуть то це жах...
Допоможи дівчині, там така проблема як у мене коли я хотіла втопити телефон ??. Скинь скрін інтрукцію
Переклацала весь телефон і не знайшла більше нічого щоб блокувати дзвінки

Останнє редагування:
Я поки збиратиму гроші на самих відбитих, але не хочеться переплачувати. І боюсь дзвінків оточенню. МФО не мала кількість ( і як з кожного дзвонитимуть то це жах...

Переклацала весь телефон і не знайшла більше нічого щоб блокувати дзвінки
Який у вас телефон модель?

Наталя, не втрачайте час. Послухайте форумчан - краще розкажіть чоловікові. Келих, цукерка, сльози і вперед?. В мене була дуже схожа ситуація. Я влізла у ці какахи більше двох років назад. Тягнула, мовчала, брехала, викручувалась, аж поки з гіпертонічним кризом не злягла. Далі ще гірше - нервові зриви та, як наслідок, пухлина. Як розказувала все чоловіку, то аж заікалась. Перше, що він мені сказав - "я сам винен, якби більше заробляв ти б не влізла". Разом набагато легше. Все буде добре, обов'язково!!!

Наталя, не втрачайте час. Послухайте форумчан - краще розкажіть чоловікові. Келих, цукерка, сльози і вперед?. В мене була дуже схожа ситуація. Я влізла у ці какахи більше двох років назад. Тягнула, мовчала, брехала, викручувалась, аж поки з гіпертонічним кризом не злягла. Далі ще гірше - нервові зриви та, як наслідок, пухлина. Як розказувала все чоловіку, то аж заікалась. Перше, що він мені сказав - "я сам винен, якби більше заробляв ти б не влізла". Разом набагато легше. Все буде добре, обов'язково!!!
Дуже вдячна за пораду?
Через антивірус ,знаходьте налаштування ,і там чорний список
На ксіомі це так ,повинно бути схоже
Дякую, зараз пошукаю

Через антивірус ,знаходьте налаштування ,і там чорний список
В мене на телефоні тільки Гугл захист, там таких функцій нема(
І вайбер,телеграм теж в налаштуваннях не відомих на...,і без добавлення в групи
Це зробила, і всі соцмережі закрила і друзів сховала

В мене на телефоні тільки Гугл захист, там таких функцій нема(

Це зробила, і всі соцмережі закрила і друзів сховала
Скачайте любое нормальное приложение блокировщик с плеймаркета, там есть опции полностью заблокировать неизвестные номера.

Назад
Угорі