Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
То краще ніж вони це зроблять це за вас, ще й прикрасивши все "родзинками"?
Ще й вийде що ви брешете... це ваша справа, але уникнути того, що чоловік дізнається, не вийде. Гарантовано.
І тільки вам обирати як вн отримає цю інформацію. Поки що на вашому боці ініціатива... потім прийдеться виправдовуватись, а це врази гірше як на мене.
Налаштовуюсь на розмову! Дякую

Я раніше розказала про частину боргу,ми дуже посварились. Але він допоміг закрити,але сказав що ще раз і все подасть на розлучення. Тоді побоялась розказати за інший борг і він накрутився знов у велику суму. Все через мій страх і наївність...оце мені урок на все життя!!!боюсь сама залишитись з двома дітьми(
какого то вы монстра из мужа делаете, прям бросит, да еще не только вас, а и детей.

Та глупости, не знаю кто бы из-за такого разводился. Ну поругается немного, но не более.
В любом случае, он узнает это, так что лучше от вас, потому что звонилки могу такого наплести там.
Надіюсь, що віднесеться з розумінням!!
какого то вы монстра из мужа делаете, прям бросит, да еще не только вас, а и детей.
Ні, він зовсім не монстр,це напевно я зі своїми страхами не можу впоратись.

Надіюсь, що віднесеться з розумінням!!
Якщо ви нарешті розкажете все як є.
І те що боялись розказати раніше.
Не бійтеся показати йому те, що ви не хочете його втратити і тому не розказали все відразу.
Головне щоб ви самі вірили в те що ви жалієте... а він це відчує.

Якщо ви нарешті розкажете все як є.
І те що боялись розказати раніше.
Не бійтеся показати йому те, що ви не хочете його втратити і тому не розказали все відразу.
Головне щоб ви самі вірили в те що ви жалієте... а він це відчує.
Я до зустрічі з ним була "баба все сама", з школи працювала. Навчання сама оплачувала, працювала як кінь,щоб ні в чому собі не відмовляти. А як пішла в декрет..почалась війна,і я постійно тільки з дітьми і повністю залежу від нього...хотіла почати заробляти онлайн,потрапила на шахраїв...втратила кошти з кредитки і так закрутилася моя історія з МФО...думала,що як завжди витягну все сама,але не так склалось як гадалось. Тепер думки,нащо йому така жінка проблемна, з відси й страхи...

Тепер думки,нащо йому така жінка проблемна, з відси й страхи...
А як же "і в радості і в біді... "
То риторичне запитання.
Якщо чоловіку потрібна лишень успішна лейді, то нехай зробить її такою... щоб вона не шукала любих способів всіма правдами і неправдами заробити копійку.

То риторичне запитання.
Якщо чоловіку потрібна лишень успішна лейді, то нехай зробить її такою... щоб вона не шукала любих способів всіма правдами і неправдами заробити копійку.
Золотые слова. Поддерживаю!?

То риторичне запитання.
Надіюсь на його розуміння і готуюсь до розмови

Надіюсь на його розуміння і готуюсь до розмови
Полно таких историй на форуме, вот почитайте например Як розповісти чоловіку про борги в МФО?

Вначале некоторые могут и наговорить сгоряча, но потом отходят за недельку если не раньше.

Кредит каса в мене в переліку немає, маю борг перед майкредіт,кред7,слон, швидко гроші,алекскредит,аванс,мілоан, селфі,соскредит,качай,фінсфера,просто кредит,монетка,фінбар,кредісенд,євакеш,майбіз,старфін,топ1,аміго,нові кредити,тенго,мікрокеш,pango,finX,монейвео,егроші,клік кредит,смартівей,авіра,клай

Я зараз в такій паніці,що навіть не знаю як в моїй ситуації заробити ті кошти(

Були думки взяти в борг від приватних інвесторів,але щось мене ця думка зупиняє
ДОмовляйтесь за тіло з самими жахливими зараз, бо такі як єгроші, качай і монетка розкажуть про нього усім..рідним, знайомим і друзьям

ДОмовляйтесь за тіло з самими жахливими зараз, бо такі як єгроші, качай і монетка розкажуть про нього усім..рідним, знайомим і друзьям
Вони підуть на зустріч якщо немає прострочки?

Без просрочки не впевнена, але я з качай і монеткою домовилась вже під час просрочки. Качай оплатила тіло, а от монетка тіло на два платежі

в мене вже більше року просрочки, я оплачую по трохи частинами,зараз на уступки ідуть багато МФО. Під часу обзвону всім казала, що це шахраї. Монетка дзвонила навіть до моєї сусідки, яка працює в банку, та сама підтвердила, що шахраї зараз таке виробляють
Дякую за інформацію
Нічого не бійтесь! Головне, що живі та здорові Ви та Ваші діти, а це все вирішите і все буде добре. Дітям потрібна здорова і врівноважена мама!

Без просрочки не впевнена, але я з качай і монеткою домовилась вже під час просрочки. Качай оплатила тіло, а от монетка тіло на два платежі
Це після якого протермінування вони пішли на таке?

КАчай десь через рік, але дзвонили тільки мені і батькам. А от монетка зробила жах, а запропонували після 1,5 роки просрочки
Ви з ними спілкувались коли вони дзвонили весь цей час?

Назад
Угорі