Бідося
Форумчанин
- Дописи
- 430
- Реакції
- 376
- Бали
- 5255
Бідося не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сейчас калы звонят?Продали давно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сейчас калы звонят?Продали давно
А если я часто пользовалась их услугами и платила % за пользование и дострочно погашала, здесь требовать нечего?По сслоун?
Так.
Звонят,но трубку не беруСейчас калы звонят?
А другим звонят???Звонят,но трубку не беру
постоянно.Родственики замучились заносить все новые и новые номера в черный списокА др
А другим звонят???
мені тоже таке відписали, хоча від нацкома немає нічогоИ мне сегодня такое пришло. Ничего они не вернут.
можно образец на возврат?[email protected]
скиньте будь ласка на пошту [email protected]Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Mycredit вроде юридическое название "1 безпечне агентство необхідних кредитів" а вы обращаетесь в ТОВ "Інвест Івнанс" , может я ошибаюсь но на сайте у них взяла информацию
А что для этого нужно?Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
А что нужно писать?Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Вы через нацком писали или прямо в майкредит?Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Зразу до нихВы через нацком писали или прямо в майкредит?
Якщо в мене реструктаризація, можна написати?Зразу до них
Звичайно пробуйте,пишіть.Якщо в мене реструктаризація, можна написати?
Треба через почту Чи можна на электронку?Звичайно пробуйте,пишіть.
Я писала на електронкуТреба через почту Чи можна на электронку?
Текст звернення є у вас щоб ви мені на електрону скинули, будь ласка?Я писала на електронку