перші два повернення з майкредіт. Це закриті кредити,і давно

• Автор теми Автор теми Марічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 285
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вы молодец

Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
скиньте будь ласка на пошту [email protected]

Ребята черканите мне пожалуйста в личку ,у кого есть оьразец как правильно писать ,я тпм напигшу почту и скините ,а то что то никто не хочет поделиться ,кому не сложно пожалуйста.

Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
А что для этого нужно?
А что нужно писать?

Вы через нацком писали или прямо в майкредит?

Марічка, Доброго дня.Вітаю вас)
Скиньте будь ласка і мені зразок на пошту ,вкладення не можу відкрити,бо новачок на форумі.А то дуже багато мфо маю ,треба щось вирішувати ,а в минулому дуже багато переплатив
[HIDE] [email protected][/HIDE]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі