перші два повернення з майкредіт. Це закриті кредити,і давно

• Автор теми Автор теми Марічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 285
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
люди, не ленуйтесь написать что именно и как и кому писали. Я рада за вас, раз написали - давайте подробности) у меня нет ни одной компании где не было пролонгации, переплаты от 20ти тыс до 52х тыс. Буду благодарна за подробности?

люди, не ленуйтесь написать что именно и как и кому писали. Я рада за вас, раз написали - давайте подробности) у меня нет ни одной компании где не было пролонгации, переплаты от 20ти тыс до 52х тыс. Буду благодарна за подробности?
Я рада,що ви раді за мене.Але ви не лінуйтесь і пошукайте в цій темі(і не тільки в цій),зразок на повернення.Я скидувала(і не тільки я),багато разів.Якщо не знайдете,то давайте св ою пошту,я вам скину.Всі,хто до мене зверталися за якимись подробицями,всім відповіла.

В этой же теме, вернитесь в начало и там есть образец

Я рада,що ви раді за мене.Але ви не лінуйтесь і пошукайте в цій темі(і не тільки в цій),зразок на повернення.Я скидувала(і не тільки я),багато разів.Якщо не знайдете,то давайте св ою пошту,я вам скину.Всі,хто до мене зверталися за якимись подробицями,всім відповіла.
не полинуюсь, пошукаю- если что не найду - напишу?

Доброго дня ця контора знайшла мою знайому з якою я неспілкувалась 5 років ій дзвонять за мій долг і кажуть що вона поручитель хоча я недавала номер в неї новий який я незнаю вона занесла їх в чорний список тепер вони пишуть смс що вона боржник і якщо невиплатить борг то будуть просити в її рідних та знайомих вони насправді можуть дзвонити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі