Перша ПЕРЕМОГА! Суд з ПриватБанком

• Автор теми Автор теми Olechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 5K
В рішенні суду вказано якими статтями керувався суд( на фото)
Якщо Ви про "Керуючись 259...390 ЦПК", то це статті процесуальні, що визначають порядок розгляду справи загалом.

Вітаю, зірки в той день були на Вашому боці!!! Це ? Супер!!!
Дякую
Дякую! До речі, наявної на фото інформації мені виявилось достатньо для досить швидкого самостійного пошуку) за фрагментом тексту. Скажу так, навіть без фото Ви в темі прямо і опосередковано надали певний об'єм даних, що з високою вірогідністю дозволив би знайти дане рішення, просто довше і складніше.
Зараз буду читати, цікаво.
Читайте,на здоров'я!!!

Лінь читати на судовій владі. ))))Розкажіть...
Там есть что почитать) изначально банк какую-то воду мутит с формулировками и фактами, интересны такие цитаты:
1) "...підписала Заяву ... , згідно якої отримала кредит у розмірі 10500 грн. у вигляді встановленого кредитного ліміту на картковий рахунок." - позиция банка
2) "...при цьому вона не отримувала кредит у сумі 10500 гривень, отримувала саме 3000 гривень, саме така сума зазначена в анкеті-заяви на отримання кредиту..." - позиция ответчицы
3) "...має заборгованість перед позивачем, яка станом на (дата) становить 52787 грн. 98 коп., яка складається з: 35080,35 грн. заборгованість за тілом кредиту..." - из детализации исковых требований банка

п.1 и п.3 как бы являются оба позицией банка, но нифига не соответствуют - 10.500 или 35.080 всё-таки они выдали? При том что ответчица вовсе говорит о 3.000. Более того, формулировка: "получила кредит путём установленного кредитного лимита" - такое себе, если подумать. Лимит может быть какой угодно, но факт получения кредита, имхо, определяется его использованием. Наличие к.лимита ведь само по себе не предусматривает каких-то оплат и обязательств...

Ну и то, что банк не удосужился доказать факт получения (использования) средств (кстати хорошая мысль для защиты, если вдруг понадобится):
IMG_20200927_155512_234.JPG
Короче, пришли в суд непонятно с чем. Закономерно, получили отказ в полном объёме.
В апелляции попытались подать дополнительные док-ва, которые мало того что были законно отклонены (т.к. не были поданы в первой инстанции), так ещё и без того очень сомнительны и ничего не доказывают:
IMG_20200927_161104_748.JPG
Красивое и обоснованное решение, ещё раз мои поздравления)

P.S. На основании чего банк заявляет 35080 по телу кредита, если сам утверждает о получении кредитного лимита на 10500 - вопрос риторический)))
А справка о выдаче карт без их номеров, дат и подписей должностных лиц - это вообще аут.

Останнє редагування:
Там есть что почитать) изначально банк какую-то воду мутит с формулировками и фактами, интересны такие цитаты:
1) "...підписала Заяву ... , згідно якої отримала кредит у розмірі 10500 грн. у вигляді встановленого кредитного ліміту на картковий рахунок." - позиция банка
2) "...при цьому вона не отримувала кредит у сумі 10500 гривень, отримувала саме 3000 гривень, саме така сума зазначена в анкеті-заяви на отримання кредиту..." - позиция ответчицы
3) "...має заборгованість перед позивачем, яка станом на (дата) становить 52787 грн. 98 коп., яка складається з: 35080,35 грн. заборгованість за тілом кредиту..." - из детализации исковых требований банка

п.1 и п.3 как бы являются оба позицией банка, но нифига не соответствуют - 10.500 или 35.080 всё-таки они выдали? При том что ответчица вовсе говорит о 3.000. Более того, формулировка: "получила кредит путём установленного кредитного лимита" - такое себе, если подумать. Лимит может быть какой угодно, но факт получения кредита, имхо, определяется его использованием. Наличие к.лимита ведь само по себе не предусматривает каких-то оплат и обязательств...

Ну и то, что банк не удосужился доказать факт получения (использования) средств (кстати хорошая мысль для защиты, если вдруг понадобится):
Короче, пришли в суд непонятно с чем. Закономерно, получили отказ в полном объёме.
В апелляции попытались подать дополнительные док-ва, которые мало того что были законно отклонены (т.к. не были поданы в первой инстанции), так ещё и без того очень сомнительны и ничего не доказывают:

P.S. На основании чего банк заявляет 35080 по телу кредита, если сам утверждает о получении кредитного лимита на 10500 - вопрос риторический)))
А справка о выдаче карт без их номеров, дат и подписей должностных лиц - это вообще аут.
Я женщина. Само по себе существо не самое умное... Сколько она взяла и сколько суд присудил отдать? Или вообще ничего не должна девушка?

Я женщина. Само по себе существо не самое умное...
Ох уже эта самокритика))
Сколько она взяла и сколько суд присудил отдать? Или вообще ничего не должна девушка?
Взяла от 3 до 35 тысяч (3 с её слов, 10.5 с комментариев банка в процессе суда, 35 - с расчёта банка же в исковых требованиях), то есть вообще не понятно сколько на самом деле. Присудил ничего не отдавать, апелляция поддержала)

Якщо чесно, я на таке взагалі не розраховувала

А у мене суд у вівторок((( Так хочеться також перемоги))) При ліміті 8500, зараз пишуть тіло кредиту більше 50000. А хочуть більше 70000.
Виплатила вже сто разів

При ліміті 8500, зараз пишуть тіло кредиту більше 50000
Якась подібна маячня і в автора теми була. При використаних чи то 3, чи то 10.5 тисяч, писали що тіло кредиту >35.
Виплатила вже сто разів
Мабуть, доречно буде взяти виписку з рахунку за весь період, де буде зазначено всі видатки (використані за рахунок кредитного ліміту суми) і списання (оплати) і посилатися до звичних норм про те, що анкета-приєднання не є повноцінним кредитним договором з усіма умовами.
Можливо, банк має борг перед Вами) треба проводити власний розрахунок
Направляли відзив, співпрацюєте з адвокатом? Засідання з викликом сторін?

Якась подібна маячня і в автора теми була. При використаних чи то 3, чи то 10.5 тисяч, писали що тіло кредиту >35.

Мабуть, доречно буде взяти виписку з рахунку за весь період, де буде зазначено всі видатки (використані за рахунок кредитного ліміту суми) і списання (оплати) і посилатися до звичних норм про те, що анкета-приєднання не є повноцінним кредитним договором з усіма умовами.
Можливо, банк має борг перед Вами) треба проводити власний розрахунок
Направляли відзив, співпрацюєте з адвокатом? Засідання з викликом сторін?
Завтра відвезуть відзив, пише адвокат, в суд іду сама. Приват подав клопотання без виклику сторін. Як буде рішення суду все напишу.

Screenshot_20200927_140201.jpg
Ось
Люди! Будьте добріші один до одного!!!!не вспіла написати повідомлення, вже збіглися обісрати!!
Якщо буде потрібно то я скину адмінам, але думаю фото вище буде вдосталь
я Вас искренне поздравляю. У меня будет третье заседание. Надо бороться против зелёной помойки и будет такой результат

Назад
Угорі