Перша ПЕРЕМОГА! Суд з ПриватБанком

• Автор теми Автор теми Olechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 5K
Что в суде у Вас спрашивали, если не секрет? Кредит у Вас какой? И что суд присудил, тело вернуть?
В суді запитали чи підтримую я позов, відповідь:не підтримую
Гроші брали?
Брала!
Чому взагалі не підтиимуєте позов
Тому що гади вони, і выплатила я дуже багато
І все
Прошу розглянути без моєї участ
Рішення :хотіли 54 тис+-
Отримали 000000

В суді запитали чи підтримую я позов, відповідь:не підтримую
Гроші брали?
Брала!
Чому взагалі не підтиимуєте позов
Тому що гади вони, і выплатила я дуже багато
І все
Прошу розглянути без моєї участ
Рішення :хотіли 54 тис+-
Отримали 000000
Ви,сказали,що брали і,що вони гади і їм відмовили? ? ?

Суд з ПРИМАТОМ відбувся
Прострочка рік, тіло 18000,хотіли 55000,місцевий суд відмовив у позові, подали у апеляцію, апеляція залишила рішення міського в силі
Висновок: на суд потрібно йти і не боятися, захищайтеся друзі!!!!
Всім добра!
Вітаю Вас! Можна номер справи?) Хочу ознайомитись для загального досвіду.

Ви,сказали,що брали і,що вони гади і їм відмовили? ? ?
Що смішного, написала все як було!
Вітаю Вас! Можна номер справи?) Хочу ознайомитись для загального досвіду.
Номер справи не скину, бо багато нишпорок
Скину фото рішення

Screenshot_20200927_140201.webp
Ось
Люди! Будьте добріші один до одного!!!!не вспіла написати повідомлення, вже збіглися обісрати!!
Якщо буде потрібно то я скину адмінам, але думаю фото вище буде вдосталь

Вкладення

• Screenshot_20200927_140143.webp
    Screenshot_20200927_140143.webp
    110.2 Кб · Перегляди: 174
Останнє редагування:
Screenshot_20200927_140201.jpg
Ось
Люди! Будьте добріші один до одного!!!!не вспіла написати повідомлення, вже збіглися обісрати!!
Не в тому справа,що Вам хтось вірить чи ні.І фото не вдосталь.Саме рішення цікаве,як таке.Чим суд керувався,приймаючи рішення цікаво.
А фото Ваше ніякої інформації не несе,крім того,що суд відмовив Привату в позовних вимогах.
І ніхто Вас не обсирає.

Не в тому справа,що Вам хтось вірить чи ні.І фото не вдосталь.Саме рішення цікаве,як таке.Чим суд керувався,приймаючи рішення цікаво.
А фото Ваше ніякої інформації не несе,крім того,що суд відмовив Привату в позовних вимогах.
І ніхто Вас не обсирає.
Человек просто боится что приматы тут сидят и мониторят форум. Людей запугали до обсырачки.

Человек просто боится что приматы тут сидят и мониторят форум. Людей запугали до обсырачки.
А якщо й сидять і моніторять,то що тут такого,наче автор хабара судді дала за рішення?

Screenshot_20200927_140201.jpg
Ось
Я,ні де тут,не бачила,обсирання.Просто,люди,як і я хочуть почути,як досвід ,для майбутнього

І ніхто Вас не обсирає.
В рішенні суду вказано якими статтями керувався суд( на фото)
Адміни!!!
Закрийте пост, будь ласка!

Номер справи не скину, бо багато нишпорок
Скину фото рішення
Дякую! До речі, наявної на фото інформації мені виявилось достатньо для досить швидкого самостійного пошуку) за фрагментом тексту. Скажу так, навіть без фото Ви в темі прямо і опосередковано надали певний об'єм даних, що з високою вірогідністю дозволив би знайти дане рішення, просто довше і складніше.
Зараз буду читати, цікаво.

Дякую! До речі, наявної на фото інформації мені виявилось достатньо для досить швидкого самостійного пошуку) за фрагментом тексту. Скажу так, навіть без фото Ви в темі прямо і опосередковано надали певний об'єм даних, що з високою вірогідністю дозволив би знайти дане рішення, просто довше і складніше.
Зараз буду читати, цікаво.
Я вже також знайшла.

Назад
Угорі