Перша колекторська компанія

• Автор теми Автор теми Mawylja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 700
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mawylja

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
7
Бали
2560
Mawylja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може ще хтось стикався з "Перша колекторська компанія"? Я тут нічого не знайшла

Это что-то на подобие российского "Первого коллекторского бюро" наверное)

Это что-то на подобие российского "Первого коллекторского бюро" наверное)
Є хоч якась інформація про них? Сьогодні дзвонили до мами обіцяли спалити квартиру. А потім до мене і вже погрожували розправою над мамою, щей тата покійного чіпають, вже нервів не вистачає.

ТОВ "ПЕРША КОЛЕКТОРСЬКА КОМПАНІЯ"
Код: 36438607
Адреса: 04212, м.Київ, Оболонський район, ВУЛИЦЯ ТИМОШЕНКА, будинок 19, квартира 154
Керівник: Ялоха Микола Павлович
Діяльність: 69.10 Діяльність у сфері права
Стан: зареєстровано
Дата реєстрації: 19.03.2009
Статутний капітал на 09.10.2019: 60 500 грн
Телефони: 380444148054
✅ Єдиний податок 3-ї групи по ставці 5% з 01.01.2016

Это звонилка. Лицензии на факторинг нет

Могу только сказать, что они зарегистрированы в Оболонском р-не Киева, и по этому же адресу зарегистрирована юридичская фирма

ТОВ "ЮРИДИЧНА ФІРМА "ВОРОН". Директор у обеих контор один и тот же) как-то так. То есть юристы и коллекторы в одном лице видимо
Post automatically merged:

ТОВ "ЮРИДИЧНА ФІРМА "ВОРОН" их контора

Могу только сказать, что они зарегистрированы в Оболонском р-не Киева, и по этому же адресу зарегистрирована юридичская фирма

ТОВ "ЮРИДИЧНА ФІРМА "ВОРОН". Директор у обеих контор один и тот же) как-то так. То есть юристы и коллекторы в одном лице видимо

ТОВ "ЮРИДИЧНА ФІРМА "ВОРОН" их контора
Дуже дякую за інформацію!

Дуже дякую за інформацію!
Хтось ще може з ними стикався??

Видимо в одном кабинете они звонят должникам, а в другом сражу же предлагают услуги по защите от самих себя)))) Прибыльно, наверное))

Видимо в одном кабинете они звонят должникам, а в другом сражу же предлагают услуги по защите от самих себя)))) Прибыльно, наверное))
От мені не запропонували захисту, все)))

Ну да...бывает...У меня как только начались звонки нарисовалось сообщение от юристов с предложением помощи в решении вопросов с проблемными кредитами )

У них телефон при регистрации двух фирм одинаковый. Наверное надо на него позвонить, и попросить юридическую защиту от коллекторов))))):)

А потом Вам пришлют смс и предложат свои услуги)) Мне уже парочку кажись приходило такого характера, мол, поможем с банками, МФО и чуть ли не коммунальными услугами... В ж**у их

Вот видите! Я ж говорю,что в одном кабинете травят, и тут сражу в другом на вас пытаються заработать путем юр.услуг)))

У них телефон при регистрации двух фирм одинаковый. Наверное надо на него позвонить, и попросить юридическую защиту от коллекторов))))):)
Мабуть, так і зроблю. Цікаво, як вони будуть рахувати оплату:з надання захисту чи все таки оплату боргу?

нашла статью за 2012 год о них. там и фото Ялохи есть. Работали они тогда на ПАТ "Універсал банк" , предоставляли юр услуги

Сказали мені, що такої компанії як "Топкредит" вже не існує, в неї анульовано ліцензію, тепер є компанія Джобер. Тобто хто брав займ в топі можуть спокійно їх посилати, так мені сказав юрист

Вкладення

• FB_IMG_15706856763415988.webp
    FB_IMG_15706856763415988.webp
    80.9 Кб · Перегляди: 19
  • FB_IMG_15706856823778777.webp
    FB_IMG_15706856823778777.webp
    32.9 Кб · Перегляди: 19
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі