Перевищення повноважень військоматом. Доставка до ТЦК силоміць

Нажаль більшість з того менталітету нам дістався під впливом росії і совка і треба не одне десятиліття щоб щось змінилося і то за умови того що ми будемо щось змінювати)

Нажаль більшість з того менталітету нам дістався під впливом росії і совка і треба не одне десятиліття щоб щось змінилося і то за умови того що ми будемо щось змінювати)
Ну ,от Ти змінив ,почав спілкуватись - щирою ,і я спілкуюсь ( стараюсь ) і за можливості привчаю дітей ,виганяю суржик ,хоча не принципово ,хоче людина спілкуватись на російській мові ,я її розумію

Ну ,от Ти змінив ,почав спілкуватись - щирою ,і я спілкуюсь ( стараюсь ) і за можливості привчаю дітей ,виганяю суржик ,хоча не принципово ,хоче людина спілкуватись на російській мові ,я її розумію
так в тому і суть тої демократії, звісно на офіційному рівні у школах і інших і т.д... закладах повинна бути державна мова, але на рахунок спілкування у побуті то це вже особистий вибір кожного і він має право спілкуватись на тій мові якій захоче

Або сприйняти цей ...
Моей психике проще не думать обо всем этом, не читать новости, не слушать радио и не смотреть тв. Хотя я в курсе всего, что происходит.
так в тому і суть тої демократії, звісно на офіційному рівні у школах і інших і т.д... закладах повинна бути державна мова, але на рахунок спілкування у побуті то це вже особистий вибір кожного і він має право спілкуватись на тій мові якій захоче
Человек сам должен сделать этот выбор в своей голове. Насильно можно воспитать только ненависть.

Моей психике проще не думать обо всем этом, не читать новости, не слушать радио и не смотреть тв. Хотя я в курсе всего, что происходит.
Я уже ничего не смотрю, не читаю практически. Только ТЛК пока ещё смотрю. Хотя, хз зачем...🤷

Я уже ничего не смотрю, не читаю практически. Только ТЛК пока ещё смотрю. Хотя, хз зачем...🤷
та вже теж не дивлюся бо нападає злість а потім ще й депресуха)
ну от зайшов і прочитав щойно)
1722630248221.webp

Вылеты может и то, какая разница, если что что летит, прилетает... а его "имхо", как и личным мнением других, вообще не интересуюсь. Сплошные психологические игры. Не люблю такое и другим не советую.

зараз Дід мене насварить і скаже що це не по темі)
Мы все от темы ускакали.но все взаимосвязано. Пока вопрос того, кто должен умирать, а кто не рожден для войны, решает пара тыс евро в кармане. Нет слов.

Мы все от темы ускакали.но все взаимосвязано. Пока вопрос того, кто должен умирать, а кто не рожден для войны, решает пара тыс евро в кармане. Нет слов.
зараз ціна питання набагато вища як пару тисяч, але справді слів нема, війна для бідних...

та вже теж не дивлюся бо нападає злість а потім ще й депресуха)
ну от зайшов і прочитав щойно)
1722630248221.png
Видел сегодня..
Ленин превращается... Превращается Ленин ... В Тараса Григорьевича

Ты не заметил что натягивают струны в нужных местах в инфополе?
Не совсем понимаю сейчас реально.
Натягивают и натягивали постоянно. Что, собственно, мне и надоело. Какой смысл читать новости, если там 100500% не напишут ничего хорошего?! А плохое - его и без новостей хватает.

Не совсем понимаю сейчас реально.
Натягивают и натягивали постоянно. Что, собственно, мне и надоело. Какой смысл читать новости, если там 100500% не напишут ничего хорошего?! А плохое - его и без новостей хватает.
Послушай людей, которые читают новости, личные мнения блоггеров и прочее. Ухи вянуть. Вот сознанием этих людей активно и играют.. это мы, как не читающие, не в курсе.

Послушай людей, которые читают новости, личные мнения блоггеров и прочее. Ухи вянуть. Вот сознанием этих людей активно и играют.. это мы, как не читающие, не в курсе.
в наших реаліях зараз дуже зручно все списувати на іпсо і тому тут важко розібратись, потрібно включати критичне мислення

зараз Дід мене насварить і скаже що це не по темі)
Дідусь старенький ,то вже відпочиває ))) а з ранку можеш отримати :mosking:
То все ,обставини - війна ,МФО .А головне що ? Не втрачати себе ,свою гідність ,бути людиною ,прорвемось ,не такі морози були та в хаті с....и ))))

Назад
Угорі