Перевищення повноважень військоматом. Доставка до ТЦК силоміць

Встиг подзвонити керівництву, поки телефон не забрали. Приїхав адвокат з фірми і ще керівник рег. офісу з сб-ником, тоді відпустили. Причому, я навіть нічого не проходив, всі доки в мене були, влк теж пройшов в травні, просто кинули в підвал, де ще сиділо до 50 таких бідолах, дехто, теж з бронню, більшість з оновленими даними.
Ну.. Хтось ж має воювати..Такі реалії життя..

Останнє редагування:
Це вам так здається.
Все в них є
Можливо) Поки не "аукнулось", але і Резерв+ не підтягнув, і навіть Дія видала, що в реєстрах немає моїх даних про місце проживання, хоча і паспорт на руках, і не виписувався ніколи))) Щоб не бути голослівним, додаю скріншот)))
Screenshot_20240801-173611.webp

Це вам так здається.
Все в них є
Дані не оновлював, повістка приходила ще в 2014 як почалось ато, за станом здоров'я був знятий з обліку, стоїть печатка в тимчасовому посвідченні, більше від того часу ніяких повісток не приходило, то хз що в них там є

А як можна поводитись, якщо крутять руки 3-5 амбалів? Не чинити опір, це точно. Бо і руки поламають, були ж вже випадки.
Ну.. Хтось ж має воювати..Такі реалії життя..
Чудова логіка. Хтось має, а хтось не має... Наприклад, заброньовані мусора, які одразу кіпіш підіймають, як заходить мова про їх мобілізацію. Чи роздутий штат СБУ. Або прокуратури. Митниці. Прикордонників, які у нас не воюють, а бдять за Тисою та горами, щоб не дай боже якийсь "ухилянт" не втік. Це ж важливіше за захист кордонів на фронті.

Вони ж зовсім не пристосовані до війни. Зі зброєю не вміють поводитись, підготовку не проходили. Інша справа - хлопці, яких впіймали на вулиці. Там всі колишні спецпризначенці :crazy:

Можливо) Поки не "аукнулось", але і Резерв+ не підтягнув, і навіть Дія видала, що в реєстрах немає моїх даних про місце проживання, хоча і паспорт на руках, і не виписувався ніколи))) Щоб не бути голослівним, додаю скріншот)))
Screenshot_20240801-173611.jpg
Резерв витягує дані з "Оберіг".
Ті підтягують все з будь-яких державних реєстрів накшталт МВС, ДМІ, ПФУ, ДФС...тобто до тих куди у вас доступу попросту нема.
Дані не оновлював, повістка приходила ще в 2014 як почалось ато, за станом здоров'я був знятий з обліку, стоїть печатка в тимчасовому посвідченні, більше від того часу ніяких повісток не приходило, то хз що в них там є
Мене взагалі комісували з непридатністю ще в кінці 90х.
Маю тимчасове посвідчення 99го року бо не було тоді бланків військового.
Де не вчився - кафедри не було.
Де не працював - військовий не потрібен був.
Коли мене на початку війни спиняли - відпускали. Ходив на початку хотів записатись в ТРО - мене відправили додому і сказали що не на часі.
Думав що я списаний.
Обновився... "Військовозобов'язаний"
Тепер як і всі чекаю привіт з тцк.

Останнє редагування:
Резерв витягує дані з "Оберіг".
Ті підтягують все з будь-яких державних реєстрів накшталт МВС, ДМІ, ПФУ, ДФС...тобто до тих куди у вас доступу попросту нема.

Мене взагалі комісували з непридатністю ще в кінці 90х.
Маю тимчасове посвідчення 99го року бо не було тоді бланків військового.
Де не вчився - кафедри не було.
Де не працював - військовий не потрібен був.
Коли мене на початку війни спиняли - відпускали. Ходив на початку хотів записатись в ТРО - мене відправили додому і сказали що не на часі.
Думав що я списаний.
Тепер як і всі чекаю привіт з тцк.
Чекаємо разом))) Аж цікаво...)

Неплохо.
Так сказать, + мотивация.
так они зарабатывают на этом, сегодня нашел такую новость в тг
-----------
Співробітники ТЦК разом із керівником заробляли до $150 тис на місяць, викрадаючи чоловіків на Тернопільщині, – Нацполіція.

Аби змусити платити, військкоми вдавались до погроз та били людей. До однієї з жертв навіть увірвались вночі до додому та повезли у невідомому напрямку. Відпустили, коли родичі заплатили 30 тис грн.

так они зарабатывают на этом, сегодня нашел такую новость в тг
-----------
Співробітники ТЦК разом із керівником заробляли до $150 тис на місяць, викрадаючи чоловіків на Тернопільщині, – Нацполіція.

Аби змусити платити, військкоми вдавались до погроз та били людей. До однієї з жертв навіть увірвались вночі до додому та повезли у невідомому напрямку. Відпустили, коли родичі заплатили 30 тис грн.
Меня бесит, что люди до войны зарабатывали 300-500$, а сейчас чувствуют себя хозяевами жизни, хотя абсолютно ничего из себя не представляют. Искренняя ненависть.

Меня бесит, что люди до войны зарабатывали 300-500$, а сейчас чувствуют себя хозяевами жизни, хотя абсолютно ничего из себя не представляют. Искренняя ненависть.
ну так потому что полная безнаказанность им позволяют делать все

Основная проблема нашего общества это менталитет.. только дай чуть денег все ведут себя одинаково. Это сложно искоренить

Думав що я списаний.
Автоматом повернули на облік, актуальний на зараз наказ 402, діючий з 2008 року, хто звильнявся раніше, наприклад по 342 наказу, після 2015 повернулися на облік, і треба проходити нове ВЛК для зняття по 402, або присвоєння іншої категорії придатності.

Автоматом повернули на облік, актуальний на зараз наказ 402, діючий з 2008 року, хто звильнявся раніше, наприклад по 342 наказу, після 2015 повернулися на облік, і треба проходити нове ВЛК для зняття по 402, або присвоєння іншої категорії придатності.
та яке ВЛК, в них там всі придатні

Нас не питають. Побачим

В мене сусіда, працював таксистом, запакували в бус, з групою інвалідності, він навіть на третій поверх не міг піднятись, завжди користувався ліфтом, зараз на полігоні

В мене сусіда, працював таксистом, запакували в бус, з групою інвалідності, він навіть на третій поверх не міг піднятись, завжди користувався ліфтом, зараз на полігоні
А чого піднятися не міг?

Назад
Угорі