Перевищення повноважень військоматом. Доставка до ТЦК силоміць

То все ,обставини - війна ,МФО .А головне що ? Не втрачати себе ,свою гідність ,бути людиною ,прорвемось ,не такі морози були та в хаті с....и ))))
це так, я завдяки форуму я поставив кредити останніми в списку пріорітетів, дуже шкода що не знайшов форму раніше) менше було б кредитів)

це так, я завдяки форуму я поставив кредити останніми в списку пріорітетів, дуже шкода що не знайшов форму раніше) менше було б кредитів)
Не засмучуйся ,більшість із нас так каже ,особисто я до форуму наробив дурні ,чого тільки не шукав ))) а потім в один день знайшов форум ,і опа , я наважився написати - підтримали ,і дали пендаля ,заспокоївся ,так що нас таких ...

та бл я раніше так боявся цих шараг що перекредитовувався 50 раз) платив пролохації, через цю xepню набрався ще боргів за комуналку бо все зливав конторам то *****ц))
Я хз шо в них така за магія що люди так бояться гарнітурних нікчемних звіздунів)

та бл я раніше так боявся цих шараг що перекредитовувався 50 раз) платив пролохації, через цю xepню набрався ще боргів за комуналку бо все зливав конторам то *****ц))
Я хз шо в них така за магія що люди так бояться гарнітурних нікчемних звіздунів)
Якщо цікаво ,можеш в ютубі набрати "Терентій Нікіфорович " і послухати як людина спілкується з калами ,до речі це модер ( не реклама )🤣

О послухаю) Я раніше інших слухав, там тих калів жорстко пресували і принижували, а вони ще й тупі там *****ц, набирають туди кого попало)
О послухаю) Я раніше інших слухав, там тих калів жорстко пресували і принижували, а вони ще й тупі там *****ц, набирають туди кого попало)
ну і ці скріпти шо вони читають як роботи)
ну на ту роботу певно йдуть люди в яких точно не все добре склалося в житті і в їхньому особистому розвитку

ну і ці скріпти шо вони читають як роботи)
ну на ту роботу певно йдуть люди в яких точно не все добре склалося в житті і в їхньому особистому розвитку
Навіть не хочеться задумуватись ,давай змінювати тему ,бо з ранку отримаємо обоє 🤣
Або пішли в твій щоденник

Хтось з військових писав, що у них з такими військовими проблема. На полігоні ганяють, їм погано, відправляють в лікарню. Там підлікують, знову на полігон. І так по кругу, як на каруселі, полігон, лікарня, полігон, лікарня. Там мова йде не про одинокі випадки.
Здається в них не розроблені правила, як їх списувати.
Ви не праві. Схема списання є. Немає бажання.

Дідусь старенький
порошенко_go-go.gif

Або сприйняти цей ...
Можна сприйняти і цей... І жити по правилам, які спускаються десь зверху... Але це вже філософія)))) Залишаймося Людьми....
та вже теж не дивлюся бо нападає злість а потім ще й депресуха)
ну от зайшов і прочитав щойно)
1722630248221.png
Так це ж геніально!))))

Останнє редагування:
Им там пного не платят, поэтому умного человека вы там не увидите

вай пиривищіли тут нету бігала інфа про 2 х студентів що на полігоні застрягли .Так ось доповідаю це були дзвонарики. Хоч інколи з Тцк бувае толк хтось з горляку іх потримав :весело:

вай пиривищіли тут нету бігала інфа про 2 х студентів що на полігоні застрягли .Так ось доповідаю це були дзвонарики. Хоч інколи з Тцк бувае толк хтось з горляку іх потримав :весело:
За Мивиной шли.. вот и попались

Назад
Угорі