Перевищення повноважень військоматом. Доставка до ТЦК силоміць

А чого піднятися не міг?
дуже надмірна зайва вага і проблеми з серцем
та і цілий букет болячок які несе за собою зайва вага, в тому числі і діабет
я чесно кажучи взагалі був в шоці як туди його взяли....

дуже надмірна зайва вага і проблеми з серцем
та і цілий букет болячок які несе за собою зайва вага, в тому числі і діабет
я чесно кажучи взагалі був в шоці як туди його взяли....
Брали чисто для галочки, щоб виконати план. Далі спишуть у в/ч

В перші дні зовсім по іншому було ,брели до військомату всі ,вони ще відсівали ,бо занадто багато було - вмотивованих ,а зараз по іншому ...

Буде видно чим закінчиться ця історія з ним
ну поки останнє що я чув, мати його сказала що в нього піднявся тиск і його відпустили з тренувань

Хтось з військових писав, що у них з такими військовими проблема. На полігоні ганяють, їм погано, відправляють в лікарню. Там підлікують, знову на полігон. І так по кругу, як на каруселі, полігон, лікарня, полігон, лікарня. Там мова йде не про одинокі випадки.
Здається в них не розроблені правила, як їх списувати.

Хтось з військових писав, що у них з такими військовими проблема. На полігоні ганяють, їм погано, відправляють в лікарню. Там підлікують, знову на полігон. І так по кругу, як на каруселі, полігон, лікарня, полігон, лікарня. Там мова йде не про одинокі випадки.
Можуть відкатати людину по частинам ,а він такий ні кому не потрібен ,десь місяць помучають а потім спишуть ,а може бути і таке ,колега з роботи ,був штурмовиком - живий але зробили операцію на позвоночнику ,між хребцева грижа ( якщо правильно назвав термін ) після реабілітації не списують а біля штабу ,а йому важче х...я і ложки не можна ...

Можливо) Поки не "аукнулось", але і Резерв+ не підтягнув, і навіть Дія видала, що в реєстрах немає моїх даних про місце проживання, хоча і паспорт на руках, і не виписувався ніколи))) Щоб не бути голослівним, додаю скріншот)))
Screenshot_20240801-173611.jpg
Тільки що своє місце проживання перевірив і чомусь там якась інша адреса вказана.

Тільки що своє місце проживання перевірив і чомусь там якась інша адреса вказана.
От такий хаос спостерігається ще з самого початку оцифровки данних)))
І саме цікаве, що, в моєму випадку, мені треба йти і доказувати, що я - це я...)

Чув таке, що ходять з юристами і то погоджуються тільки юристи жінки...)

Чув таке, що ходять з юристами і то погоджуються тільки юристи жінки...)
Ага ,назвати ціну ,без броні ,без влк ,тільки щоб по місту не чипали ,але тільки виїхав за межі ,то ні хто не несе відповідальності за тебе .?)

У моего клиента друг так год уже по больницам катается

обговорюючи такі теми про викрадення людей, війну і тому подібне, ще більше починаєш розуміти яке ж мізерне значення мають в житті ті шараги з їхніми кредитами)))

Назад
Угорі