Перекличка. Максимальный срок долга

• Автор теми Автор теми i_hate_mfo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 484
  • Перегляди Перегляди 28K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я собі уявляю цю картину... Вечеряють після роботи, обмінюються новинами...ля-ля-ля...Жінка питає "Ну як ти сьогодні, когось заі...ав конкретно?" Чоловік " Та щось не дуже вийшло, а ти?" "Блін і я ні, верещала як скажена, матюкала, погрожувала, а вони бл...дь вже ні на шо не ведуться" "Піз...ец", що знов цього місяця без зарплати сидимо?"
Зачетно сказано!)))Пусть в МФО одолжат)))

Admin, а як їх получати??бо в мене теж таке

Gerda, Ох ,мого чоловіка сестра до сих пір не може спокійно спати, все боїться ,що приїдуть її майно опишуть і дитину викрадуть. От якщо хочеться людині так думати ,то нехай собі як хоче.В чоловіка тепер просто немає сестри.

Gerda, Ох ,мого чоловіка сестра до сих пір не може спокійно спати, все боїться ,що приїдуть її майно опишуть і дитину викрадуть. От якщо хочеться людині так думати ,то нехай собі як хоче.В чоловіка тепер просто немає сестри.
Стоит человеку попасть в какую-то ситуацию, хотя эта ситуация не такая страшная, это такое, мелочь, как сразу от тебя все отворачиваются и начинают обсуждать, а то и похуже. Потом просто становиться понятно, какие на самом деле они, эти родственники!

Света, А мені найкраще,а мене вже три місяці немає свекрухи.Вона мому чоловіку поставила ультиматум або вона ,або я .Він вибрав мене.

Света, А мені найкраще,а мене вже три місяці немає свекрухи.Вона мому чоловіку поставила ультиматум або вона ,або я .Він вибрав мене.
Я теж свому поставила або мама або я він залишився біля мене...але коли я нароботі то общаються по телефоні

Я собі уявляю цю картину... Вечеряють після роботи, обмінюються новинами...ля-ля-ля...Жінка питає "Ну як ти сьогодні, когось заі...ав конкретно?" Чоловік " Та щось не дуже вийшло, а ти?" "Блін і я ні, верещала як скажена, матюкала, погрожувала, а вони бл...дь вже ні на шо не ведуться" "Піз...ец", що знов цього місяця без зарплати сидимо?"
Мені взагалі важко уявити , як там люди працюють . А головне, як вони потім переключаються в нормальний режим

Сыну и дочери названивают постоянно,но они их в черный список заносят. Я уже писала,что в "Море грошей" офигели совсем. Насчитали долг с 3800 104 с лишним тысячи продали Сити Финанс. А те,требуют немедленной оплаты
Требуют а дальше что? Какими методами они требуют?!

Dusha, і мене напевно таке чекає.мені вже наср*** на ті мфо.буду виплачувати тільки тіло.а свекруха бу-бу-бу і бу-бу-бу..хата моя,я вас всіх повбиваю якщо хату заберуть.з моїм теперішнім розумом я б її дала пару раз в голову за те що мене вагітну зимою в ночі на двір вигнала..то пару років тому було

Мені взагалі важко уявити , як там люди працюють . А головне, як вони потім переключаються в нормальний режим
Та нам всім важко уявити, але якщо чесно зустрічала колись таких людей і не мало, які просто отримують задоволення від таких речей, від приниження інших((( Але це 100% обіжені природою люди!!! Хоча і людьми таких важко назвати!!!

Друзья, нужен совет!
Что скажите?

Вкладення

• 1550599756094.webp
    1550599756094.webp
    39.5 Кб · Перегляди: 58
кто подскажет кто делает рассылку в однокласниках не успел удать акаунт ?? в инстаграме ниче не сделают есле профиль закрыт ?

Уставший, Мене Соскредіт прославили в однокласниках.

Rusya21, Єдине ,що радує в цій жопі,це те,що відсіявся мусор.Залишилися поруч тільки дійсно справжні люди.

Уже все МФО ВМЕСТЕ ИХ У МЕНЯ 8 штук,будет 30.000,точно!!!Не знаю как платить,и чем!А они письма шлют,все по очереди!!У меня трое деток,думаю они подаждут,а дети нет!!!
Пусть пока,по тратяться на бумагу!!!
Хоть будет на чем малым рисовать)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі