Доброго дня вчора мені прислали смс на вайбер некій Евгеній Юрійович з Таліону по маніфею що є пропозиція за 1600 остальне спишуть домовлятися, але мені маніфею стільки зробимли гадості що вони н6е вакрті і копійки. і ще прийшло одне смс від них що через мою відсутність плануємо здійснити примусове стягнення заборгованності, у Вас є 2 години для звязку з експертом. монівей продали таліону. як в ціій ситуаціі поступати підскажіть
Почему бы и нет,если,конечно,пришлют по укрпочте гарантийку.

Одним платежом, сумма была меньше тела, сумму я предложила сама.
Просто на сколько меньше, я дважды лонгировала кредит в Манивео, и по факту практически половину выплатила, если предложить им 10 тис они отстанут ?

Просто на сколько меньше, я дважды лонгировала кредит в Манивео, и по факту практически половину выплатила, если предложить им 10 тис они отстанут ?
Манивео вряд ли. Талион может через месяц. У меня тоже были пролонгации. Предлагали с 39к закрыть за 21к при теле 15. Ну такое

Манивео вряд ли. Талион может через месяц. У меня тоже были пролонгации. Предлагали с 39к закрыть за 21к при теле 15. Ну такое
Вот маники продали таликам, они мне всякое предлагали но меньше тела точно не было такого

Назад
Угорі