Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як і всі інші "юридичні об'єднання" та "антиколектори". Ніхто за Вас Ваші проблеми не вирішитьТо паладін- аферисти?
ДякуюЯк і всі інші "юридичні об'єднання" та "антиколектори". Ніхто за Вас Ваші проблеми не вирішить
Читайте форум, тут купа корисної і безкоштовної інформації
А ви сумніваєтесь ? Якщо у вас є лишніх 10к.,то можете спробувати ,але попереджу що через місяць а можливо і раніше прибіжете на форум з запитанням - а що мені робитиТо паладін- аферисти?
Тому й питаю зараз.А ви сумніваєтесь ? Якщо у вас є лишніх 10к.,то можете спробувати ,але попереджу що через місяць а можливо і раніше прибіжете на форум з запитанням - а що мені робити
За яким питанням взірець ,а на скільки знаю в довільній формі ,і вам відповіли і я це підтерджу що всі оті контори то аферисти ще тіТому й питаю зараз.
Я краще зараз запитаю: хочу писати листи МФО. Є якийсь взірець з посиланням на норми?
На які норми спиратися, коли пишеш листа МФО?За яким питанням взірець ,а на скільки знаю в довільній формі ,і вам відповіли і я це підтерджу що всі оті контори то аферисти ще ті
Я цого не робив ,а можливо запитайте у ГатоНа які норми спиратися, коли пишеш листа МФО?
А что вы им хотите писать?На які норми спиратися, коли пишеш листа МФО?
Листа про що? Що не можете зараз заплатити?На які норми спиратися, коли пишеш листа МФО?
Листа про що? Що не можете зараз заплатити?
Не наводь на думкиОффтоп
А прикинь, кто-то за это ещё и деньги берет)
Ага і не маліОффтоп
А прикинь, кто-то за это ещё и деньги берет)
І що ви їм хочете написати?Тому й питаю зараз.
Я краще зараз запитаю: хочу писати листи МФО. Є якийсь взірець з посиланням на норми?
Признание в любви, наверное))І що ви їм хочете написати?
І я хочу подарувати вам енну суму ))Признание в любви, наверное))
В конверті..)І я хочу подарувати вам енну суму ))
В конверті..)
А их по факту может быть и больше, поскольку не всё рассказуют об этом)Або слати накой.
Ну в мене особисто немає судів. Правда два внн під знесення, якими я не парився. Бо знесуться сто пудово.
Поруч мене теж людина, в якої вдвіч більше шараг. Жодного суду і жодного внн.
І таких людей знаю по форуму декілька.
Я це до того, що не завжди є "або плати, або суд".
Некропостинг? Сорян(А их по факту может быть и больше, поскольку не всё рассказуют об этом)