Паладін Консалтінг. Погрози судом та блокуванням рахунків від МФО.

Если что я о количестве людей, которых скажем так пронесло, а то перечитала и поняла что выразилась не совсем так, как планировалось🤣

Доброго вечора шановний форум. Наразі хочу звернутися до Вас за порадою , допомогою. Я вже просто не знаю що мені робити.В мене 22МФО. Найперший взяла на початку війни. А потім пішло і пішло... Спочатку намагалася перекривати, пролонгувати. Брала займи на перекриття аба пролонгацію ,але вистачало лише на відсотки. Останні займи не пролонгувала,лише два... Більше грошей немає... Що робити я не знаю. Дзвінки і повідомлення шлють рідним і знайомим. Писала прохання про реструктуризацію,але скрізь отримала відмову. Звернулася до юридичної організації Паладін Консалтінг ,де обіцяли домогтися реструктуризації усіх боргів,щоб я могла частинами сплачувати борг,натомість втратила кошти. Наразі йдуть повідомлення про блокування усіх моїх банківських рахунків,та звернення до факторингових компаній,а далі до суду. Ми з мамою вдвох. Що робити, я не знаю . Позичити вже немає в кого,продати немає що.
Доброго дня ви вирішили питання свої з кредитами?
Що з кредитами вирішили?

Anetk@, тема о Паладин Консалтинг, а не о кредитах

Maria 2512,
Доброго вечора шановний форум. Наразі хочу звернутися до Вас за порадою , допомогою. Я вже просто не знаю що мені робити.В мене 22МФО. Найперший взяла на початку війни. А потім пішло і пішло... Спочатку намагалася перекривати, пролонгувати. Брала займи на перекриття аба пролонгацію ,але вистачало лише на відсотки. Останні займи не пролонгувала,лише два... Більше грошей немає... Що робити я не знаю. Дзвінки і повідомлення шлють рідним і знайомим. Писала прохання про реструктуризацію,але скрізь отримала відмову. Звернулася до юридичної організації Паладін Консалтінг ,де обіцяли домогтися реструктуризації усіх боргів,щоб я могла частинами сплачувати борг,натомість втратила кошти. Наразі йдуть повідомлення про блокування усіх моїх банківських рахунків,та звернення до факторингових компаній,а далі до суду. Ми з мамою вдвох. Що робити, я не знаю . Позичити вже немає в кого,продати немає що.
як у Вас все закінчилось з організацією Паладін??бо я д*pa взізла з ними також

Вы это и сами можете сделать. Достаточно позвонить и сказать, что Вы сами готовы закрыть без исполнителя
Даже если есть решения апелляции???я просто в таком состоянии что д*pa вижусь на всякую срань(

В телеграмме увидел такую рекламу от их

Вкладення

• Screenshot_20250721-134505_Telegram.webp
    Screenshot_20250721-134505_Telegram.webp
    186.8 Кб · Перегляди: 69
Я проплатила лише частину,побачивши,що так званий юрист спілкуватися зі мною аж ніяк не хоче
У мене такое така ж проблема тільки я звернуся до них з проханням з судом допомогти 7 тисяч заплатив за відзив плюс за МФО половину 6 тисяч сказав їм побачим що вирішить суд потім оплачу другу половину тиснули щоб я оплатив другу половину 6 тисяч потім я перестав з ними спілкуватися тому що вони уже з оплатою за другу частину почали тиснути писав їм з липня місяця і відповіді не було тільки прочитано пару днів назад на вайбер і в інстаграмі заблокувала так звана Ольга
Нашов того Дмитра сьогодні відписав ще на мене сказав буде подавати до суду за натиск і тд короче натиску вообще ніякого не було говорю як є ну компанія ПАЛАДІН шлак

Ще є Ольга обіцяє до двох днів дзвінки припиняться відсотки знімемо за тиждень..всьо це брехня дзвінки як були так і будуть по відсотках повний нуль..шахраї
Є ще Ольга яка ігнорує смс а Дмитро написав мені що це погрози і тд
Ще в суд хоче подати на мене господи честно брєда такого я ще ніколи не бачив

Вкладення

• IMG_9749.webp
    IMG_9749.webp
    111.6 Кб · Перегляди: 71
  • IMG_9752.webp
    IMG_9752.webp
    260.3 Кб · Перегляди: 47
  • IMG_9753.webp
    IMG_9753.webp
    372.8 Кб · Перегляди: 47
  • IMG_9754.webp
    IMG_9754.webp
    384.2 Кб · Перегляди: 42
  • IMG_9755.webp
    IMG_9755.webp
    253.1 Кб · Перегляди: 61
  • IMG_9756.webp
    IMG_9756.webp
    399.3 Кб · Перегляди: 46
  • IMG_9757.webp
    IMG_9757.webp
    335.5 Кб · Перегляди: 50
  • IMG_9758.webp
    IMG_9758.webp
    395.1 Кб · Перегляди: 36
  • IMG_9759.webp
    IMG_9759.webp
    218.3 Кб · Перегляди: 35
  • IMG_9748.webp
    IMG_9748.webp
    299.1 Кб · Перегляди: 43
  • IMG_9747.webp
    IMG_9747.webp
    273.6 Кб · Перегляди: 38
  • IMG_9746.webp
    IMG_9746.webp
    441.1 Кб · Перегляди: 35
  • IMG_9745.webp
    IMG_9745.webp
    340.1 Кб · Перегляди: 51
  • IMG_9743.webp
    IMG_9743.webp
    184 Кб · Перегляди: 34
  • IMG_9744.webp
    IMG_9744.webp
    284 Кб · Перегляди: 34
Останнє редагування:
sslajfp, всі "юридичні компанії" так працюють. Або ж майже всі. Ви платите гроші, вони нічого не роблять, а вимагають ще грошей, або в суд подадуть, чи будуть погрожувати карами небесними.
Тому краще не зв'язуватися з подібними конторами, бо гроші вам не повернуть точно і роботи ніякої не буде.

У мене такое така ж проблема тільки я звернуся до них з проханням з судом допомогти 7 тисяч заплатив за відзив плюс за МФО половину 6 тисяч сказав їм побачим що вирішить суд потім оплачу другу половину тиснули щоб я оплатив другу половину 6 тисяч потім я перестав з ними спілкуватися тому що вони уже з оплатою за другу частину почали тиснути писав їм з липня місяця і відповіді не було тільки прочитано пару днів назад на вайбер і в інстаграмі заблокувала так звана Ольга
Нашов того Дмитра сьогодні відписав ще на мене сказав буде подавати до суду за натиск і тд короче натиску вообще ніякого не було говорю як є ну компанія ПАЛАДІН шлак

Є ще Ольга яка ігнорує смс а Дмитро написав мені що це погрози і тд
Ще в суд хоче подати на мене господи честно брєда такого я ще ніколи не бачив
Доброго дня. З Вашої переписки достеменно зрозуміти щось складно..... за що саме сплачено? що виконано? Для всановлення істини по справі, чи не могли б Ви продемонструвати відзив який напрцював їхній адвокат.... це зняло б майже всі запитання. А ще бажано б поглянути на умови договору цього аладіна з вами.

sslajfp, всі "юридичні компанії" так працюють. Або ж майже всі. Ви платите гроші, вони нічого не роблять, а вимагають ще грошей, або в суд подадуть, чи будуть погрожувати карами небесними.
Тому краще не зв'язуватися з подібними конторами, бо гроші вам не повернуть точно і роботи ніякої не буде.
Вітаю. А тобі відомі ці аладіни? Ці вже навіть якісь процесуальні документи виконують....хоча поки не побачиш,що воно за "папера", то прийняти сторону одної чи іншої сторони складно.

Останнє редагування:
А тобі відомі ці аладіни?
Ага. Привет!
В 2022 году слали мне письма на почту форума с угрозами и требованиями. Отличия от звонилок я не нашел.

Ці вже навіть якісь процесуальні документи виконують
Мабіть походять від тих самих славнозвісних мфошних дзвонілок.))))

Ага. Привет!
В 2022 году слали мне письма на почту форума с угрозами и требованиями. Отличия от звонилок я не нашел.
Но тут уже речь идитет о каких-то проц.документах....что само по себе не частое явление!!

Назад
Угорі