Паладін Консалтінг. Погрози судом та блокуванням рахунків від МФО.

А Роман Анатолійович , ще той кредитний експерт))) Странно як люди готові платити кому нібудь, аби хтось порішав їхні же проблеми.

Це шарашна кантора?
Да всі шарашні контори))) ніякий роман, а тим більше анатоліч. Не рішить , проблем)))) Або платити що хочуть, або терпіти пропозиції за тіло, і судитись. Інших виходів тут немає

Або платити що хочуть, або терпіти пропозиції за тіло, і судитись. Інших виходів тут немає
Або слати накой.
Ну в мене особисто немає судів. Правда два внн під знесення, якими я не парився. Бо знесуться сто пудово.
Поруч мене теж людина, в якої вдвіч більше шараг. Жодного суду і жодного внн.
І таких людей знаю по форуму декілька.
Я це до того, що не завжди є "або плати, або суд".

Або слати накой.
Ну в мене особисто немає судів. Правда два внн під знесення, якими я не парився. Бо знесуться сто пудово.
Ну я по собі суджу, в мене і провадження було штук 8 , і судів вже 3 далі буде))) фіг знає від чого вони там вибор роблять

Да всі шарашні контори))) ніякий роман, а тим більше анатоліч. Не рішить , проблем)))) Або платити що хочуть, або терпіти пропозиції за тіло, і судитись. Інших виходів тут немає
А якщо вони пишуть що арешт майна і заробітну плату виконавчою службою
А якщо вони пишуть що арешт майна і заробітну плату виконавчою службою
Кредитори
Або слати накой.
А як це знесуться сто пудів

А це як мені звонять колектори погрожують а вони можуть до дому приїхати?
А навіщо ви взагалі їх слухаєте?
До мене особисто вже п"ятий рік ніяк не доїдуть.
І до всіх форумчан, яких я довго знаю по форуму.

Тема о Паладин Консалтинг. Причем тут коллекторы приедут или нет? Не нужно засорять тему. Есть много тем именно по этим вопросам. Или создайте новую

А Роман Анатолійович , ще той кредитний експерт))) Странно як люди готові платити кому нібудь, аби хтось порішав їхні же проблеми.
Добрий день я хочу задати таке запитання звязалась з Романом Анатолійовичом заплатила 2000 гр і передумала написала що далі платити не буду він мені зараз пише і погрожує що на мене в суд подасть що я тривожну їхню компанію.
День

Добрий день я хочу задати таке запитання звязалась з Романом Анатолійовичом заплатила 2000 гр і передумала написала що далі платити не буду він мені зараз пише і погрожує що на мене в суд подасть що я тривожну їхню компанію.
К сожалению, за 2000 грн, которые уплатили, придется забыть. Они не вернут. Об этом Романе Анатольевиче уже легенды скоро ходить будут.
Просто в следующий раз будьте осторожны в выборе юристов.
Наши не берут деньги за воздух. И проконсультируют зачастую бесплатно.

К сожалению, за 2000 грн, которые уплатили, придется забыть. Они не вернут. Об этом Романе Анатольевиче уже легенды скоро ходить будут.
Та фіг з тіми грошима просто він пише що на суд подасть в мене є переписка

Ну, если не сложно, добавьте ее сюда. Лишней не будет.

Не подаст он ни в какой суд. Блокируйте его и все.

Ну, если не сложно, добавьте ее сюда. Лишней не будет.

Не подаст он ни в какой суд. Блокируйте его и все.

Вкладення

• Screenshot_2023-09-14-12-45-38-10_7ce04c763914e01b61700c480fb34db2.webp
    Screenshot_2023-09-14-12-45-38-10_7ce04c763914e01b61700c480fb34db2.webp
    35.8 Кб · Перегляди: 133
  • Screenshot_2023-09-14-12-45-32-85_7ce04c763914e01b61700c480fb34db2.webp
    Screenshot_2023-09-14-12-45-32-85_7ce04c763914e01b61700c480fb34db2.webp
    40.4 Кб · Перегляди: 119
Напишіть цьому лицареві круглого столу, що подасте зустрічний позов за шахрайство або нехай два косарика віддає)) Може його словосполучення "зустрічний позов" тригерне, гроші від того 99% не повернуться, але як варіант - хоч каву собі на штанці проллє чи що вони там пьють ))

Напишіть цьому лицареві круглого столу, що подасте зустрічний позов за шахрайство або нехай два косарика віддає)) Може його словосполучення "зустрічний позов" тригерне, гроші від того 99% не повернуться, але як варіант - хоч каву собі на штанці проллє чи що вони там пьють ))
Та они потом опять мне на почту будут писать, что люди предоставляют неполную информацию и требовать удалить темы с упоминаниями о них))

Назад
Угорі