Паладін Консалтінг. Погрози судом та блокуванням рахунків від МФО.

Недаром же говорят, что цирк должен гастролировать ?

Шахраї ця компанія паладін!!!за місяць співпраці з Романом Анатолійовичом нічого не зробив по відсотках а 9000 тис гривень узяв.

Ще є Ольга обіцяє до двох днів дзвінки припиняться відсотки знімемо за тиждень..всьо це брехня дзвінки як були так і будуть по відсотках повний нуль..шахраї

Ще є Ольга обіцяє до двох днів дзвінки припиняться відсотки знімемо за тиждень..всьо це брехня дзвінки як були так і будуть по відсотках повний нуль..шахраї
Навчаємось на своєму гіркому опиті !))

Звонки прекратятся только в одном случае - если Вы им выплатите все, что они хотят. Все остальное - это сказки.
А по поводу процентов ещё интереснее. Сейчас многие, даже очень многие, идут на лояльные условия. Например, закрыть кредит за тело, или тело+1000 грн, или тело и первоначальный процент. И для этого посредники не нужны. Собственно, они и ранее не были нужны, все можно сделать самостоятельно.

Вкладення

• Screenshot_2023-09-09-00-01-11-135_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-09-09-00-01-11-135_com.viber.voip.webp
    40.2 Кб · Перегляди: 162
Останнє редагування:
Шахраї ця компанія паладін!!!за місяць співпраці з Романом Анатолійовичом нічого не зробив по відсотках а 9000 тис гривень узяв.

Ого ніфіга собі , знайома за 16 шараг 15 тис віддала теж в якусь кантору , що вона з а-ля юристом закривала з відсотками , що я без юриста закривала
Шараг потім всі ідуть хто на тіло , хто на тіло і певний відсотк , крще щось закрити , або тримати таку суму до пропозицій , ніж ото таким оплачувати

Та требования мне разные выставлял. То такое. Не имеет отношения к теме)
Це він за місяць так на домовлявся що ще місяць я маю якісь пропозиції отримувати.А домовлялись з ним що він все вирішить сам

Вкладення

• Screenshot_2023-09-09-00-37-24-541_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-09-09-00-37-24-541_com.viber.voip.webp
    33.8 Кб · Перегляди: 154
Це він за місяць так на домовлявся що ще місяць я маю якісь пропозиції отримувати.А домовлялись з ним що він все вирішить сам
Месяц подождать Вы и сами могли бы))
Может за это время и созрели бы на лояльные условия.

Месяц подождать Вы и сами могли бы))
Может за это время и созрели бы на лояльные условия.
Завтра ще буду телефонувати до їхнього директора компанії Козоріз помойому фамілія.Йому оплачував цих 9000 тисяч спитаю чи вони всім так допомагають як і мені

Завтра ще буду телефонувати до їхнього директора компанії Козоріз помойому фамілія.Йому оплачував цих 9000 тисяч спитаю чи вони всім так допомагають як і мені
Не Ви перший і нажаль не останній (((

Доброго вечора шановний форум. Наразі хочу звернутися до Вас за порадою , допомогою. Я вже просто не знаю що мені робити.В мене 22МФО. Найперший взяла на початку війни. А потім пішло і пішло... Спочатку намагалася перекривати, пролонгувати. Брала займи на перекриття аба пролонгацію ,але вистачало лише на відсотки. Останні займи не пролонгувала,лише два... Більше грошей немає... Що робити я не знаю. Дзвінки і повідомлення шлють рідним і знайомим. Писала прохання про реструктуризацію,але скрізь отримала відмову. Звернулася до юридичної організації Паладін Консалтінг ,де обіцяли домогтися реструктуризації усіх боргів,щоб я могла частинами сплачувати борг,натомість втратила кошти. Наразі йдуть повідомлення про блокування усіх моїх банківських рахунків,та звернення до факторингових компаній,а далі до суду. Ми з мамою вдвох. Що робити, я не знаю . Позичити вже немає в кого,продати немає що.
Добрий ранок ну як ви рішили свою проблему з кредитами ?

Назад
Угорі