Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це шарашна кантора?А Роман Анатолійович , ще той кредитний експерт))) Странно як люди готові платити кому нібудь, аби хтось порішав їхні же проблеми.
Да всі шарашні контори))) ніякий роман, а тим більше анатоліч. Не рішить , проблем)))) Або платити що хочуть, або терпіти пропозиції за тіло, і судитись. Інших виходів тут немаєЦе шарашна кантора?
Або слати накой.Або платити що хочуть, або терпіти пропозиції за тіло, і судитись. Інших виходів тут немає
Ну я по собі суджу, в мене і провадження було штук 8 , і судів вже 3 далі буде))) фіг знає від чого вони там вибор роблятьАбо слати накой.
Ну в мене особисто немає судів. Правда два внн під знесення, якими я не парився. Бо знесуться сто пудово.
Поруч мене теж людина, в якої вдвіч більше шараг. Жодного суду і жодного внн.
І таких людей знаю по форуму декілька.
Я це до того, що не завжди є "або плати, або суд".
А якщо вони пишуть що арешт майна і заробітну плату виконавчою службоюДа всі шарашні контори))) ніякий роман, а тим більше анатоліч. Не рішить , проблем)))) Або платити що хочуть, або терпіти пропозиції за тіло, і судитись. Інших виходів тут немає
КредиториА якщо вони пишуть що арешт майна і заробітну плату виконавчою службою
А як це знесуться сто пудівАбо слати накой.
Ну в мене особисто немає судів. Правда два внн під знесення, якими я не парився. Бо знесуться сто пудово.
Поруч мене теж людина, в якої вдвіч більше шараг. Жодного суду і жодного внн.
І таких людей знаю по форуму декілька.
Я це до того, що не завжди є "або плати, або суд".
Гарантовано визнаються судом тими, що не підлягають виконанню.А як це знесуться сто пудів
А це як мені звонять колектори погрожують а вони можуть до дому приїхати?Гарантовано визнаються судом тими, що не підлягають виконанню.
А навіщо ви взагалі їх слухаєте?А це як мені звонять колектори погрожують а вони можуть до дому приїхати?
Три роки тому грозили мені,що дітей заберуть.Я їх спакувала...І ось три роки жду..))А це як мені звонять колектори погрожують а вони можуть до дому приїхати?

А діти ?))))Три роки тому грозили мені,що дітей заберуть.Я їх спакувала...І ось три роки жду..))![]()
![]()
Добрий день я хочу задати таке запитання звязалась з Романом Анатолійовичом заплатила 2000 гр і передумала написала що далі платити не буду він мені зараз пише і погрожує що на мене в суд подасть що я тривожну їхню компанію.А Роман Анатолійович , ще той кредитний експерт))) Странно як люди готові платити кому нібудь, аби хтось порішав їхні же проблеми.
ДеньА Роман Анатолійович , ще той кредитний експерт))) Странно як люди готові платити кому нібудь, аби хтось порішав їхні же проблеми.
К сожалению, за 2000 грн, которые уплатили, придется забыть. Они не вернут. Об этом Романе Анатольевиче уже легенды скоро ходить будут.Добрий день я хочу задати таке запитання звязалась з Романом Анатолійовичом заплатила 2000 гр і передумала написала що далі платити не буду він мені зараз пише і погрожує що на мене в суд подасть що я тривожну їхню компанію.
Та фіг з тіми грошима просто він пише що на суд подасть в мене є перепискаК сожалению, за 2000 грн, которые уплатили, придется забыть. Они не вернут. Об этом Романе Анатольевиче уже легенды скоро ходить будут.
Просто в следующий раз будьте осторожны в выборе юристов.
Наши не берут деньги за воздух. И проконсультируют зачастую бесплатно.
Ну, если не сложно, добавьте ее сюда. Лишней не будет.Та фіг з тіми грошима просто він пише що на суд подасть в мене є переписка
К сожалению, за 2000 грн, которые уплатили, придется забыть. Они не вернут. Об этом Романе Анатольевиче уже легенды скоро ходить будут.
Просто в следующий раз будьте осторожны в выборе юристов.
Наши не берут деньги за воздух. И проконсультируют зачастую бесплатно.
Ну, если не сложно, добавьте ее сюда. Лишней не будет.
Не подаст он ни в какой суд. Блокируйте его и все.
Напишіть цьому лицареві круглого столу, що подасте зустрічний позов за шахрайство або нехай два косарика віддає)) Може його словосполучення "зустрічний позов" тригерне, гроші від того 99% не повернуться, але як варіант - хоч каву собі на штанці проллє чи що вони там пьють ))Та фіг з тіми грошима просто він пише що на суд подасть в мене є переписка
Та они потом опять мне на почту будут писать, что люди предоставляют неполную информацию и требовать удалить темы с упоминаниями о них))Напишіть цьому лицареві круглого столу, що подасте зустрічний позов за шахрайство або нехай два косарика віддає)) Може його словосполучення "зустрічний позов" тригерне, гроші від того 99% не повернуться, але як варіант - хоч каву собі на штанці проллє чи що вони там пьють ))
Та они потом опять мне на почту будут писать, что люди предоставляют неполную информацию и требовать удалить темы с упоминаниями о них))