Паладін Консалтінг. Погрози судом та блокуванням рахунків від МФО.

Я
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

То, что нам приходило на почту. Они, я так понял, как и многие другие, благополучно прикрываются форумом, в письма гневные нам приходят))
Читать снизу вверх)
До речі, мій псевдоюрист також Роман Анатолійович був...
Мені дуже важко і страшно. Я просто в розпачі ,не знаю що мені робити. Не можу скласти думки до купи. Громадянський чоловік почувши про суд , залишив мене . Мама хоч і працює та хворіє і її мінімальної заробітної плати тільки і вистачає на ліки та оплату електроенергії. Я хоч і влаштувалася офіційно та зарплатня також не більша мінімальної. Я розумію, що я винна ,ще й дуже. Але що робити не знаю. Була величезна надія на те,що компанії погодяться на реструктуризацію... А тепер

Останнє редагування:
Я

Мені дуже важко і страшно. Я просто в розпачі ,не знаю що мені робити. Не можу скласти думки до купи. Громадянський чоловік почувши про суд , залишив мене . Мама хоч і працює та хворіє і її мінімальної заробітної плати тільки і вистачає на ліки та оплату електроенергії. Я хоч і влаштувалася офіційно та зарплатня також не більша мінімальної. Я розумію, що я винна ,ще й дуже. Але що робити не знаю. Була величезна надія на те,що компанії погодяться на реструктуризацію... А тепер
Для початку, перестаньте платити їхні захмарні відсотки.І брати мфо для пролонгації не треба,а також позичати у друзів та шукати інвесторів теж не треба.Я хоч і не шукала інвесторів,та перед друзями була в боргу.Добре,що все віддала.А що далі....якщо нема чим платити,треба виходити в прострочки.??Складіть список своїх шараг.Я впевнена про кожну з них на форумі інформації вагон....одразу змінюйте банківську карту,блокуйте соцмережі і змініть номер мамі.Якщо офіційно влаштовані,можуть чмоні знайти роботу і звонити.Якщо гром.чоловік так боїться судів,то флаг йому в руки.. Пішов,хай іде своєю дорогою.А вам копити на тіла кредитів і потихеньку закривати.Можливо підшукати додатковий заробіток.Але це вже чи самі повинні для себе вирішити як будете діяти далі.

Мені дуже важко і страшно. Я просто в розпачі ,не знаю що мені робити.
Насамперед заспокоїтись. Привести розум в спокійний стан, бо паніка і страх нароблять лиш шкоди.
Все що вирішується грошима, не проблеми а видатки... і з часом при бажанні і можливості все вирішується.
Громадянський чоловік почувши про суд , залишив мене .
Це не та людина яка вам потрібна, навіть не хочу нічого більше писати.
Я розумію, що я винна ,ще й дуже.
Ви ж мабуть кредитів не на айфон під шафе брали... я до того, що мабуть були причини це робити.
Тож від того що ви будете себе картати нічого абсолютно не зміниться.
Але що робити не знаю. Була величезна надія на те,що компанії погодяться на реструктуризацію... А тепер
Забудьте про реструктуризації, проЛОХації, рефінансування і інше "пробиття дна".
Все можно буде з часом позакривати на лояльних і адекватних умовах.
Раз ви вже влізли в це, то : "взяв м'яч - уяч!" ))

Доброго вечора шановний форум. Наразі хочу звернутися до Вас за порадою , допомогою. Я вже просто не знаю що мені робити.В мене 22МФО. Найперший взяла на початку війни. А потім пішло і пішло... Спочатку намагалася перекривати, пролонгувати. Брала займи на перекриття аба пролонгацію ,але вистачало лише на відсотки. Останні займи не пролонгувала,лише два... Більше грошей немає... Що робити я не знаю. Дзвінки і повідомлення шлють рідним і знайомим. Писала прохання про реструктуризацію,але скрізь отримала відмову. Звернулася до юридичної організації Паладін Консалтінг ,де обіцяли домогтися реструктуризації усіх боргів,щоб я могла частинами сплачувати борг,натомість втратила кошти. Наразі йдуть повідомлення про блокування усіх моїх банківських рахунків,та звернення до факторингових компаній,а далі до суду. Ми з мамою вдвох. Що робити, я не знаю . Позичити вже немає в кого,продати немає що.
Палладин это каллы? Или МФО?

Вкладення

• Screenshot_2023-03-14-09-43-27-109-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-03-14-09-43-27-109-edit_com.android.chrome.webp
    36 Кб · Перегляди: 130
Я

Начнем с того, что ничего плохого вы не сделали. Вы как и я, как и основная масса форумчан в какой-то момент "оступились" и приняли неправильное решение связаться с МФО. Поэтому послушайте советы старожил форума, читайте форум и со временем паника уйдет. От себя посоветую сменить сим-карты себе и маме (или же установить антиспам) и не общаться с шарагами хотя бы пару месяцев (как раз придёте в себя)

Я

Вы для начала успокойтесь. Ничего Вам сделать не смогут. Допустим, они любят пугать , что сделают исполнительную надпись нотариуса, они сейчас запрещены, пугают судом- пускай попробуют подать и выиграть его. Это не так просто, если будете правильно защищаться в суде, то в итоге максимум, что вынесет суд это оплатить или тело кредита, или вообще ничего не платить, потому что как показывает практика у них часто и документов нет, чтобы доказать, что Вы им что-то должны. Поэтому не паникуйте. К тому же Вы можете уехать за границу, не слушайте их байки, что Вас не выпустят из-за долгов, это не так. Это всё басни и бред сумасшедшего. Вас спокойно выпустят и можете спокойно уехать и никто Вам ничего не сделает. Поэтому, если есть возможность, то пробуйте поехать на заработки за границу и по возможности с собой Маму заберите, в итоге за границей успокоите нервы и деньги заработаете. И ни в коем случае ничего не бойтесь и не впадайте в панику. Я был таким же как Вы три года назад, в итоге жив, здоров и не боюсь никаких судов, прошёл их несколько и как итог практически почти все суды выиграны.

Всім привіт! Бачу тут багато хто не задоволений діями Паладіна. Це дивно, бо я тільки що закінчив із ними співпрацю (до речі, теж був юрист Роман Анатолійович). Все вони зробили як і домовлися з ними. У мене були борги у 9 компаніях - всі 9 закриваю із списанням всіх відсотків, деякі надали мені і списання і сплату частинами, так що я ще виплачую. Правда, що часу це зайняло більше ніж, вони казали з поатку, але найголовніше що питання вирішені і я можу нарешті спати спокійно

Всім привіт! Бачу тут багато хто не задоволений діями Паладіна. Це дивно, бо я тільки що закінчив із ними співпрацю (до речі, теж був юрист Роман Анатолійович). Все вони зробили як і домовлися з ними. У мене були борги у 9 компаніях - всі 9 закриваю із списанням всіх відсотків, деякі надали мені і списання і сплату частинами, так що я ще виплачую. Правда, що часу це зайняло більше ніж, вони казали з поатку, але найголовніше що питання вирішені і я можу нарешті спати спокійно
Скільки саме часу зайняло і скільки це коштувало?

Ну я до них подав заявку десь 10 травня а закінчили буквально вчора. Тому і хотів написати відгук зайти, а тут начитався зворотньої реакції від людей. А заплатив я їм 5500 грн
учитуючи що в мене відсотків було на більше 40 тис, я думаю, що це нормальна вартість

Ну я до них подав заявку десь 10 травня а закінчили буквально вчора. Тому і хотів написати відгук зайти, а тут начитався зворотньої реакції від людей. А заплатив я їм 5500 грн

учитуючи що в мене відсотків було на більше 40 тис, я думаю, що це нормальна вартість
А коли почалися прострочення?)

та дуже давно, я кредити брав ще на початку війни, а в кредит каса взагалі ще до війни
Вас розвели. На 5500.

А з реструктуризацією взагалі треш... За півтора роки Ви б могли самі зателефонувати і запропонувати тіло. Вони б погодились.

Некрасиво самим себе отзывы писать. Ой, некрасиво
та дуже давно, я кредити брав ще на початку війни, а в кредит каса взагалі ще до війни
То есть, тогда, когда их конторы вовсе не выдавали. Респект, однако

Некрасиво самим себе отзывы писать. Ой, некрасиво
Не вийшло і нормальний написати.... Навіть це не має сенсу...
Якби вони змогли домовитися за перший місяць - ок. Я б завалив і сидів мовчки, а за півтора роки тільки зовсім відбиті не захочуть тіло... Про реструктуризацію мовчу. Дно...

Назад
Угорі