Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не засмучуйся. Далі буде*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не засмучуйся. Далі буде*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
До речі, мій псевдоюрист також Роман Анатолійович був...То, что нам приходило на почту. Они, я так понял, как и многие другие, благополучно прикрываются форумом, в письма гневные нам приходят))
Читать снизу вверх)
Для початку, перестаньте платити їхні захмарні відсотки.І брати мфо для пролонгації не треба,а також позичати у друзів та шукати інвесторів теж не треба.Я хоч і не шукала інвесторів,та перед друзями була в боргу.Добре,що все віддала.А що далі....якщо нема чим платити,треба виходити в прострочки.??Складіть список своїх шараг.Я впевнена про кожну з них на форумі інформації вагон....одразу змінюйте банківську карту,блокуйте соцмережі і змініть номер мамі.Якщо офіційно влаштовані,можуть чмоні знайти роботу і звонити.Якщо гром.чоловік так боїться судів,то флаг йому в руки.. Пішов,хай іде своєю дорогою.А вам копити на тіла кредитів і потихеньку закривати.Можливо підшукати додатковий заробіток.Але це вже чи самі повинні для себе вирішити як будете діяти далі.Я
До речі, мій псевдоюрист також Роман Анатолійович був...
Мені дуже важко і страшно. Я просто в розпачі ,не знаю що мені робити. Не можу скласти думки до купи. Громадянський чоловік почувши про суд , залишив мене . Мама хоч і працює та хворіє і її мінімальної заробітної плати тільки і вистачає на ліки та оплату електроенергії. Я хоч і влаштувалася офіційно та зарплатня також не більша мінімальної. Я розумію, що я винна ,ще й дуже. Але що робити не знаю. Була величезна надія на те,що компанії погодяться на реструктуризацію... А тепер
Насамперед заспокоїтись. Привести розум в спокійний стан, бо паніка і страх нароблять лиш шкоди.Мені дуже важко і страшно. Я просто в розпачі ,не знаю що мені робити.
Це не та людина яка вам потрібна, навіть не хочу нічого більше писати.Громадянський чоловік почувши про суд , залишив мене .
Ви ж мабуть кредитів не на айфон під шафе брали... я до того, що мабуть були причини це робити.Я розумію, що я винна ,ще й дуже.
Забудьте про реструктуризації, проЛОХації, рефінансування і інше "пробиття дна".Але що робити не знаю. Була величезна надія на те,що компанії погодяться на реструктуризацію... А тепер
Палладин это каллы? Или МФО?Доброго вечора шановний форум. Наразі хочу звернутися до Вас за порадою , допомогою. Я вже просто не знаю що мені робити.В мене 22МФО. Найперший взяла на початку війни. А потім пішло і пішло... Спочатку намагалася перекривати, пролонгувати. Брала займи на перекриття аба пролонгацію ,але вистачало лише на відсотки. Останні займи не пролонгувала,лише два... Більше грошей немає... Що робити я не знаю. Дзвінки і повідомлення шлють рідним і знайомим. Писала прохання про реструктуризацію,але скрізь отримала відмову. Звернулася до юридичної організації Паладін Консалтінг ,де обіцяли домогтися реструктуризації усіх боргів,щоб я могла частинами сплачувати борг,натомість втратила кошти. Наразі йдуть повідомлення про блокування усіх моїх банківських рахунків,та звернення до факторингових компаній,а далі до суду. Ми з мамою вдвох. Що робити, я не знаю . Позичити вже немає в кого,продати немає що.
"Помогаторы"Палладин это каллы? Или МФО?
Палладин это каллы? Или МФО?
Начнем с того, что ничего плохого вы не сделали. Вы как и я, как и основная масса форумчан в какой-то момент "оступились" и приняли неправильное решение связаться с МФО. Поэтому послушайте советы старожил форума, читайте форум и со временем паника уйдет. От себя посоветую сменить сим-карты себе и маме (или же установить антиспам) и не общаться с шарагами хотя бы пару месяцев (как раз придёте в себя)Я
Мені дуже важко і страшно. Я просто в розпачі ,не знаю що мені робити. Не можу скласти думки до купи. Громадянський чоловік почувши про суд , залишив мене . Мама хоч і працює та хворіє і її мінімальної заробітної плати тільки і вистачає на ліки та оплату електроенергії. Я хоч і влаштувалася офіційно та зарплатня також не більша мінімальної. Я розумію, що я винна ,ще й дуже. Але що робити не знаю. Була величезна надія на те,що компанії погодяться на реструктуризацію... А тепер
Вы для начала успокойтесь. Ничего Вам сделать не смогут. Допустим, они любят пугать , что сделают исполнительную надпись нотариуса, они сейчас запрещены, пугают судом- пускай попробуют подать и выиграть его. Это не так просто, если будете правильно защищаться в суде, то в итоге максимум, что вынесет суд это оплатить или тело кредита, или вообще ничего не платить, потому что как показывает практика у них часто и документов нет, чтобы доказать, что Вы им что-то должны. Поэтому не паникуйте. К тому же Вы можете уехать за границу, не слушайте их байки, что Вас не выпустят из-за долгов, это не так. Это всё басни и бред сумасшедшего. Вас спокойно выпустят и можете спокойно уехать и никто Вам ничего не сделает. Поэтому, если есть возможность, то пробуйте поехать на заработки за границу и по возможности с собой Маму заберите, в итоге за границей успокоите нервы и деньги заработаете. И ни в коем случае ничего не бойтесь и не впадайте в панику. Я был таким же как Вы три года назад, в итоге жив, здоров и не боюсь никаких судов, прошёл их несколько и как итог практически почти все суды выиграны.Я
Скільки саме часу зайняло і скільки це коштувало?Всім привіт! Бачу тут багато хто не задоволений діями Паладіна. Це дивно, бо я тільки що закінчив із ними співпрацю (до речі, теж був юрист Роман Анатолійович). Все вони зробили як і домовлися з ними. У мене були борги у 9 компаніях - всі 9 закриваю із списанням всіх відсотків, деякі надали мені і списання і сплату частинами, так що я ще виплачую. Правда, що часу це зайняло більше ніж, вони казали з поатку, але найголовніше що питання вирішені і я можу нарешті спати спокійно
Ну я до них подав заявку десь 10 травня а закінчили буквально вчора. Тому і хотів написати відгук зайти, а тут начитався зворотньої реакції від людей. А заплатив я їм 5500 грнСкільки саме часу зайняло і скільки це коштувало?
учитуючи що в мене відсотків було на більше 40 тис, я думаю, що це нормальна вартістьСкільки саме часу зайняло і скільки це коштувало?
А коли почалися прострочення?)Ну я до них подав заявку десь 10 травня а закінчили буквально вчора. Тому і хотів написати відгук зайти, а тут начитався зворотньої реакції від людей. А заплатив я їм 5500 грн
учитуючи що в мене відсотків було на більше 40 тис, я думаю, що це нормальна вартість
та дуже давно, я кредити брав ще на початку війни, а в кредит каса взагалі ще до війниА коли почалися прострочення?)
Вас розвели. На 5500.та дуже давно, я кредити брав ще на початку війни, а в кредит каса взагалі ще до війни
Некрасиво самим себе отзывы писать. Ой, некрасивоВсім привіт! Бачу тут багато хто не задоволений діями Паладіна. Це дивно, бо я тільки що закінчив із ними співпрацю (до речі, теж був юрист Роман Анатолійович). Все вони зробили як і домовлися з ними. У мене були борги у 9 компаніях - всі 9 закриваю із списанням всіх відсотків, деякі надали мені і списання і сплату частинами, так що я ще виплачую. Правда, що часу це зайняло більше ніж, вони казали з поатку, але найголовніше що питання вирішені і я можу нарешті спати спокійно
То есть, тогда, когда их конторы вовсе не выдавали. Респект, однакота дуже давно, я кредити брав ще на початку війни, а в кредит каса взагалі ще до війни
Не вийшло і нормальний написати.... Навіть це не має сенсу...Некрасиво самим себе отзывы писать. Ой, некрасиво
Шо ж ти так з Романом АнатолійовичемНекрасиво самим себе отзывы писать. Ой, некрасиво