Ответи мфо по законопроекту 3220

• Автор теми Автор теми Sergey235
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 831
  • Перегляди Перегляди 50K
Мені ще от що цікаво, чи дзвонять МФО до родичів чи колегів якщо в прострочку ввійшли от зараз, під час дії закону 3220? На яких підставах вони мають право це робити? Це ж незаконно. Тобто, конкретно до когось телефонували? Мене поки Бог береже, але хочу знати чи турбували вже у когось рідних і друзів. Щоб знати до чого готуватися.
Судячи з форуму, найдуть усіх і вся
Судячи з форуму, найдуть усіх і вся. Попередьте ваших близьких, що то фігня і обман

У какой мфо общий фикалцентр с динеро? У меня нет динеро, но звонки пошли отцу и матери.

Angela13, моему знакомому весь день с определенным интервалом звонит робот Электроник.Причем с разных городов Украины.

Angela13, моему знакомому весь день с определенным интервалом звонит робот Электроник.Причем с разных городов Украины.
Це Готівочка ))
Angela13, для цього є запити, скарги, позови до суду.
Приблизно так і роблю. Сьогодні роздрукую всі запити і відправлю поштою. Бо в нашій країні "без бумажки ты какашка, а с бумажкой человек" ?.

Це Готівочка ))

Приблизно так і роблю. Сьогодні роздрукую всі запити і відправлю поштою. Бо в нашій країні "без бумажки ты какашка, а с бумажкой человек" ?.
Куда какие запроси ? Есть ли смисл писать если нет денег на погашение?

Можна звичайно впасти на мороз. Але, коли багато разів робилися пролонгації і тіло кредиту пролонгаціями вже сплачено, то вважаю що смисл є.
Запрос в саме МФО, скарги на урядову в Нацкомфін. Тоді ці шараги бачать що вас не так просто залякати і пробують домовитися.

Останнє редагування:
Мені ще от що цікаво, чи дзвонять МФО до родичів чи колегів якщо в прострочку ввійшли от зараз, під час дії закону 3220? На яких підставах вони мають право це робити? Це ж незаконно. Тобто, конкретно до когось телефонували? Мене поки Бог береже, але хочу знати чи турбували вже у когось рідних і друзів. Щоб знати до чого готуватися.
Они будут давить, и закон этот не защищает от их претензий на долг. Штрафов и т.д. не будет, а долг будут выдавливать... Чтобы не звонили - не нужно создавать долг или оплачивать во время. Иначе - добро пожаловать в наш клуб.

Они будут давить, и закон этот не защищает от их претензий на долг. Штрафов и т.д. не будет, а долг будут выдавливать... Чтобы не звонили - не нужно создавать долг или оплачивать во время. Иначе - добро пожаловать в наш клуб.
Я в вашому клубі давно вже ?. Просто в мене поки було лишень два МФО в прострочці і ті не дуже активні. Одне закрила за тіло, ще одне висить два місяці. А в зв'язку з карантином тепер всі в простроченні уже тиждень. А ні, смартівей пролонгувала, бо з їх дзвінками і смс то взагалі жити не хочеться.
droopy, просто хочеться поки така ситуація в країні і діє закон 3220, якось вийти з мінімальними втратами з цих МФО.

Да, манивео звонили и писали,моим соседям и мужу.

На звонки не отвечаю, но в вайбео достают.
"! У вас уже 3 дня просрочки по оплате долга в компании «Гроши Всим». Вам ежедневно дополнительно начисляются штрафы. Почему еще не оплатили?Немедленно оплатите или продлить кредит! "
Вот и все законы...

Судячи з форуму, найдуть усіх і вся
Дзвонять
Дзвонять

Кредит+ такое прислали. Как быть?

У вас 2 години вийти на звязок та врегулювати питання з кредитором, iнакше доступ на оплату по Договору буде заблоковано!

Кредит+ такое прислали. Как быть?

У вас 2 години вийти на звязок та врегулювати питання з кредитором, iнакше доступ на оплату по Договору буде заблоковано!
Ну, поговоріть з ними, скажіть у зв'язку з карантином ваша робота на даний момент не працює, ломбарди зачинені, в борг через складну ситуацію в країні грошей ніхто не дає. Нагадайте, що є закон який забороняє їм нараховувати штрафи в період карантину. Я так зі всіма МФО розмовляю зараз. Кажу, буду платити по мірі надходження коштів.

Назад
Угорі