Особиста зустріч з колекторами!

• Автор теми Автор теми Героям Слава!!
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 4K
Та понятно. Я ж не спорю.
К моей соседке тоже приходили многократно, только кроме нее их никто не видел. И всегда приходили, когда меня не было дома. Специально ждали, чтобы я ушел.
я переживала що чоловік вийде і приб`є а в нього були інсульти :dntknw:

я також думала а це приперлися,вдень,сусід машину ремонтував і позвонив що тиняються під воротами,але стукали дуже тихо,навіть собаки не чули . По Полтаві їздять
Сусід бачив, а чоловік ні?)
P.s. я там вище про паяльник писав...
P.p.s. на браїлках і ближче до грл жодного разу не бачив бігунків. Хоча маю весь комплект. Бузку нарву біля дому в день приїзду, щоб свіжий і гарний)

Сусід бачив, а чоловік ні?)
P.s. я там вище про паяльник писав...
P.p.s. на браїлках і ближче до грл жодного разу не бачив бігунків. Хоча маю весь комплект. Бузку нарву біля дому в день приїзду, щоб свіжий і гарний)
я ж говорю що стукали тихо що навіть собаки не гавкали,чоловік був у хаті а вона у нас далеченько від воріт,в хаті не чути,а до сусіда підходили і він мені подзвонив

я ж говорю що стукали тихо що навіть собаки не гавкали,чоловік був у хаті а вона у нас далеченько від воріт,в хаті не чути,а до сусіда підходили і він мені подзвонив
Яка у вас прострочка?

Ясно)
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Оффтоп
Screenshot_2023-05-18-17-12-35-034_com.android.chrome.webp

На день матері в минулу неділю бабусі біля квіткових та продуктових базарчиків продавали його по 100-150, нічим не гірший ніж цей який на фото))))
А я в саду бесплатно наломал в два раза больше

Назад
Угорі