Особиста зустріч з колекторами!

• Автор теми Автор теми Героям Слава!!
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 4K
Рано чи пізно можуть запропонувати щось цікаве. Все ж має свою ціну.
Пропонували. Вони цікаві.. начебто я відступлюсь від своїх принципів))
Пропонували форум продати за 30000$. Міг би продати? Міг. Але не продав. І не продам.
Пропонували співробітництво. Смішні. Я не співпрацюю з потєряшками
Його проект скоріше.
Ні. Не куплять.
В цьому я впевнений
Типу куплять адміна))
Грошей не вистачить))

Пропонували. Вони цікаві.. начебто я відступлюсь від своїх принципів))
Пропонували форум продати за 30000$. Міг би продати? Міг. Але не продав. І не продам.
Пропонували співробітництво. Смішні. Я не співпрацюю з потєряшками

Ні. Не куплять.
В цьому я впевнений

Грошей не вистачить))
Нє ну 30к, то геть мало.

Вітаю товариство!
Прочитав багато тут дописів. Подібного не знайшов.
В мене така ситуація як і у всіх тут,тому описувати не буду на даний момент. Як розпочну щось виплачувати так напишу нову тему.
А запитання в мене таке!
Чи хтось з нас(вставлю декілька слів як обзивають) Злісних должників негідників які обманюють чесних кредиторів котрі платять налоги та саме головне в даний час """допомагають ЗСУ""" а ми не повертаємо займ з захмарними відсотками чим відтягуємо перемогу(за ці слова придушив би ту бидлоту що так каже)
Суть запитання.
Чи були особисті зустрічі з тими дзвониками що погрожували?
По вухах їздять, якщо вуха відтопирені. Про інший спосіб їзди не чув від жодного з клієнтів за всі десятиліття практики на кредитно-борговій гноївці.

EiRv6U8WoAEWNMT.jpg

Приезжали с примат банка за долг 35 к,не ко мне,к родителям,их не было дома.Наклеили наклейку на дверь,в почтовый ящик кинули письмо с требованием вернуть долг.Больше случаев не было.

Вкладення

• IMG_20210831_110942.webp
    IMG_20210831_110942.webp
    39 Кб · Перегляди: 99
Приезжали с примат банка за долг 35 к,не ко мне,к родителям,их не было дома.Наклеили наклейку на дверь,в почтовый ящик кинули письмо с требованием вернуть долг.Больше случаев не было.
Так оказывается у вас это "семейный бизнес"))

Я, наверное, уникальный буду. Ко мне приезжал один раз тип из идея банка с красной корочкой. Вручил бумажку, посоветовал "платить хоть что то". Учитывая ситуацию - не хамил, не грубил, не угрожал. ОТ мфо - понятно, что никто никуда не поедет.

Так, це правда. В мене в далекому 2003-2004 приїжджали персонажі від примаханого.
Я от ще на форумі не чула , монобанк до когось їздить? На ворк юа монобанк шукає колектора Вакансія: Фахівець напрямку протидії шахрайству та кредитної заборгованості, Львів, компанія Monobank|Universal Bank

Вони задовбаються реагувати на всіх кому свого часу монобанк кредитку впарив???
У банка який не має фізичних відділень, "харди" також будуть максимум з мамкиного телефона з кухні наярювати і казати що вони аль-капоне і всім цугундер.

Назад
Угорі