Особиста зустріч з колекторами!

• Автор теми Автор теми Героям Слава!!
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 4K
У банка який не має фізичних відділень, "харди" також будуть максимум з мамкиного телефона з кухні наярювати і казати що вони аль-капоне і всім цугундер.
Універсал банк - родич Монобанку, але ясно, що ті всі "харди", "їздуни" - це не авторитет???

Щоб заплатила всі їхні забаганки)) Діставало якусь камеру знімати, то йому було популярно пояснено «ху із ху» і куди йому йти??‍♀️ тепер пише на вайбер «пам‘ятеєте мене?? Цей місяць я ваш персональний консультант по врегулюванні заборгованості»?? а ну і ще щось прислали мені на укр пошту, якийсь заказний лист - навіть не піду за ним. Вони нічого ажекватного не пропонують. А стільки, скільки я сплатила вже за декілька років - то хай ідуть в плавання по каналізації!
Так, саме? тепер у вайбері «дружить» зі мною???

Щоб заплатила всі їхні забаганки)) Діставало якусь камеру знімати, то йому було популярно пояснено «ху із ху» і куди йому йти??‍♀️ тепер пише на вайбер «пам‘ятеєте мене?? Цей місяць я ваш персональний консультант по врегулюванні заборгованості»?? а ну і ще щось прислали мені на укр пошту, якийсь заказний лист - навіть не піду за ним. Вони нічого ажекватного не пропонують. А стільки, скільки я сплатила вже за декілька років - то хай ідуть в плавання по каналізації!

Як воно ще не боїться камеру діставати? Раптом у вас з квартири вибіжить ротвейлер і з'їсть того кала замість обіду???

Купила ружье. Жду 4-й год. Объявился очень борзый звонилка по ощаду а дело уже в аппеляции. И после третьего моего отзыва и заперечення начали звонить. К чему бы это?????

Купила ружье. Жду 4-й год. Объявился очень борзый звонилка по ощаду а дело уже в аппеляции. И после третьего моего отзыва и заперечення начали звонить. К чему бы это?????
Мабуть солі в організмі не вистачає:)

Як воно ще не боїться камеру діставати? Раптом у вас з квартири вибіжить ротвейлер і з'їсть того кала замість обіду???
??? не знаю) Я сама як той ротвелер була)
А раптом Ви ото оте на шлях покаяння наведете?
Ага, ну так - я взагалі провідник світла?

Это ж какая зарплата должна быть, чтоб по собственной воли ездить *****лей получать:ржачь::рукалицо:

Блін ,персональний консультант ...нічого собі ви VIP кліент )

Останнє редагування:
Назад
Угорі