Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шкода. Аби ще великі,сірі і неприв'язанінавіть собаки не чули
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шкода. Аби ще великі,сірі і неприв'язанінавіть собаки не чули
я переживала що чоловік вийде і приб`є а в нього були інсультиТа понятно. Я ж не спорю.
К моей соседке тоже приходили многократно, только кроме нее их никто не видел. И всегда приходили, когда меня не было дома. Специально ждали, чтобы я ушел.

Сусід бачив, а чоловік ні?)я також думала а це приперлися,вдень,сусід машину ремонтував і позвонив що тиняються під воротами,але стукали дуже тихо,навіть собаки не чули . По Полтаві їздять
я ж говорю що стукали тихо що навіть собаки не гавкали,чоловік був у хаті а вона у нас далеченько від воріт,в хаті не чути,а до сусіда підходили і він мені подзвонивСусід бачив, а чоловік ні?)
P.s. я там вище про паяльник писав...
P.p.s. на браїлках і ближче до грл жодного разу не бачив бігунків. Хоча маю весь комплект. Бузку нарву біля дому в день приїзду, щоб свіжий і гарний)
Яка у вас прострочка?я ж говорю що стукали тихо що навіть собаки не гавкали,чоловік був у хаті а вона у нас далеченько від воріт,в хаті не чути,а до сусіда підходили і він мені подзвонив
Ви ж начеб то не живете по місцю прописки?як вони знають де вас шукати?а може хотіли квітів на єврейське клодовище попросити
більше року
чоловік живе ,приходили по його просрочкахВи ж начеб то не живете по місцю прописки?як вони знають де вас шукати?
Тоді тільки купити)квітів на єврейське клодовище попросити
Ясно)чоловік живе ,приходили по його просрочках
Ясно)
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Красота))Оффтоп![]()
Треба бабусям біля підземок актуальні ціни сказати))Красота))
Така доросла, а в казки віриш)Тьху, ты! А я подумала и правда встреча была?
А вдруг? Может, кто-то на передовую захотел, вот и щемиться с обычными людьми "работать"))))Треба бабусям біля підземок актуальні ціни сказати))
Така доросла, а в казки віриш)
На день матері в минулу неділю бабусі біля квіткових та продуктових базарчиків продавали його по 100-150, нічим не гірший ніж цей який на фото))))Оффтоп![]()
А вдруг? Может, кто-то на передовую захотел, вот и щемиться с обычными людьми "работать"))))
?Оффтопуявляю бігунів з готівочки під Бахмутом. Які переплутали сторону....

А я в саду бесплатно наломал в два раза большеНа день матері в минулу неділю бабусі біля квіткових та продуктових базарчиків продавали його по 100-150, нічим не гірший ніж цей який на фото))))