Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброй ночи, дорогая)Всем здравьвуйт
НЕ змирюся ... )))Дуже прошу вас зрозуміти, що усі мої особисті почуття спрямовані на виключних людей, до яких ви зовсім не відноситесь (змиріться),
Не розумію ваших епітетів ...Отож, не варто мене хоботити!!!
Смотрю Ма, наличие у Вас ПвДоброй ночи, дорогая)
Да, у нас все в наличии)))Смотрю Ма, наличие у Вас Пв
Не могу понять, что с моими сообщениями, ни одно полностью не отправилось??? Я Шо наказана?)Да, у нас все в наличии)))
Ты Деда видела?
Точно не мной)))Я Шо наказана?)
Shanti, ПрЕтензій не маю і їх не може бути ... мені здавалось ми на одному березі були колись ... проте, можливо у вас інша думка...Я вам пояснила, до кого варто звертатись з претензіями, правила нагадала...
Обов'язково зауважу на ваші вказівки ... Дякую що відписали ))Тю...
Знову не на тому березі припаркувалась...
Якщо не помиляюсь, я ще раніше давала вам можливість висловити свої претензії, але й тоді я отримала схожу відповідь: " ПрЕтензій не маю і їх не може бути ... "
Як вас розуміти і сприймати, для мене загадка...
Буду вважати даний діалог вичерпаним. Виникнуть питання/пропозиції- звертайтесь в ЛС ( і не забудьте через 5 місяців нагадати, що я вам не відповіла).
Пам'ятаю ... більше таких помилок не робитиму...Нема за що... 5 місяців пройшло, можу і повідписувати, якраз ваша черга...)
Пам'ятайте мою доброту...)))
Па, не напрягайся, он не поймет, его еще в проекте не было... )))
А он такой,красивый,молодой.....)))))Пока не было))) но гад ...оставил какую то кофту, видно на которой лежал, и бычки сигаретные(
Я соседа поймала, молодого игривого))) нажаловалась..обещал проконтролировать)
)))))) ага ...студент третьекурсник ))А он такой,красивый,молодой.....)))))
Ку-привіт,лю-люблю.Останній раз на моїх очах так спілкувались років 7-9 томуЗолотце, дякую за пояснення і за увагу.
Що б я без тебе робила...))
Але мене не цікавить лінгвістична обмеженність пережитків ери "вконтакті", ти мені абревіатуру "ку, лю" поясни...))
Бедненький, у тебя было тяжелое детство....Это кто вам такое сказал?Не накручивайте.В детстве моего друга мама звала с балкона в 12 ночи и мы слышали это за 2 км.,а меня раз мама шлангом лупила потому что я с старшим товарищем ушел на речку утром,а вернулся вечером.