Основная флудилка форума

Дуже прошу вас зрозуміти, що усі мої особисті почуття спрямовані на виключних людей, до яких ви зовсім не відноситесь (змиріться),
НЕ змирюся ... )))
Post automatically merged:

Отож, не варто мене хоботити!!!
Не розумію ваших епітетів ...

Lelik, спасибо, все стабильно!!!
Post automatically merged:

Да, у нас все в наличии)))
Ты Деда видела?
Не могу понять, что с моими сообщениями, ни одно полностью не отправилось??? Я Шо наказана?)

Shanti, Так дійсно і є ... Наш АДмін є беззаперечний авторитет, проте не розумію чому ви апелювали до нього.
Ви вважаєте ,що я своїми постами затронув так чи інакше тему ..... решта в БЛГ !!!!!!!!!!

Junna, смотрю тут вечер перестаёт быть томным))))
Я писала, что Ма при наличии уже у Вас Па могли б и познакомить?) и в кого это у нас еврейские корни в крови?)))))

Я вам пояснила, до кого варто звертатись з претензіями, правила нагадала...
Shanti, ПрЕтензій не маю і їх не може бути ... мені здавалось ми на одному березі були колись ... проте, можливо у вас інша думка...

Останнє редагування модератором:
Тю...
Знову не на тому березі припаркувалась...

Якщо не помиляюсь, я ще раніше давала вам можливість висловити свої претензії, але й тоді я отримала схожу відповідь: " ПрЕтензій не маю і їх не може бути ... "
Як вас розуміти і сприймати, для мене загадка...
Буду вважати даний діалог вичерпаним. Виникнуть питання/пропозиції- звертайтесь в ЛС ( і не забудьте через 5 місяців нагадати, що я вам не відповіла).
Обов'язково зауважу на ваші вказівки ... Дякую що відписали ))

Па, не напрягайся, он не поймет, его еще в проекте не было... )))

Это кто вам такое сказал?Не накручивайте.В детстве моего друга мама звала с балкона в 12 ночи и мы слышали это за 2 км.,а меня раз мама шлангом лупила потому что я с старшим товарищем ушел на речку утром,а вернулся вечером.

Пока не было))) но гад ...оставил какую то кофту, видно на которой лежал, и бычки сигаретные(
Я соседа поймала, молодого игривого))) нажаловалась..обещал проконтролировать)
А он такой,красивый,молодой.....)))))

Золотце, дякую за пояснення і за увагу.
Що б я без тебе робила...))
Але мене не цікавить лінгвістична обмеженність пережитків ери "вконтакті", ти мені абревіатуру "ку, лю" поясни...))
Ку-привіт,лю-люблю.Останній раз на моїх очах так спілкувались років 7-9 тому

Это кто вам такое сказал?Не накручивайте.В детстве моего друга мама звала с балкона в 12 ночи и мы слышали это за 2 км.,а меня раз мама шлангом лупила потому что я с старшим товарищем ушел на речку утром,а вернулся вечером.
Бедненький, у тебя было тяжелое детство....

Доброе утречко, Всем нам хорошим! ))

Назад
Угорі