Основная флудилка форума

открою секрет, в эпоху динозавров в контакте и аськи не было, а вечером договаривались на завтра во сколько встречаемся.
Па, не напрягайся, он не поймет, его еще в проекте не было... )))

дык 3 день про меня и вино читаю. гыкавка замучила. ща как вспугнусь и все сама выпню. из категории -так не доставайся же ты никому. прям инфаркт микарда.

Трофей занадто незрозумілий... Я ще фото не бачила, можливо там і нема за що воювати?))
Але, опираючись на вашу готовність, сподіваюсь, що воно того варте!))
Нагадую Вам останній раз, що безцінність мого Ріднесенького навіть обговоренню не підлягає....
Мені взагалі крім Паінькі ніхто не цікавий, Колюня і Кота залишайте собі. Я правильно поділила?

Нагадую Вам останній раз, що безцінність мого Ріднесенького навіть обговоренню не підлягає....
Мені взагалі крім Паінькі ніхто не цікавий, Колюня і Кота залишайте собі. Я правильно поділила?
А шо, разве так мона было??

Это шо за безобразие, доця так и обидеться может!
после отжатия крыма, попал в Южное и в этом году уже 3-й раз там был
Под впечатлением ....влюблен....с радостью б переехал туда на пмж.

Правильно Одеса робить- тримає інтригу!!!))
Я, на форумі, всього двох яскравих представників даного регіону знаю і наполегливо рекомендую вам їх не компрометувати!!!
звучить, як погроза.

Битву можна і програти...))
В пріоритеті- війна!)
Перед тим як розпочати війну всі розумні ( а їх не було!!!) полководці думали про бойові втрати і отриманий (бажаний) результат ...
В пріоритеті - здоровий глузд і взаЄмоПОРОзумІння...
Бо можно програти вигравши ...

:попкорн: :попкорн: :попкорн:
можно поинтересоваться, просто из любопытства! Битву вижу.... а «трофеи» спят?)))

Хвилинку...
На Паіньку попрошу не посягати! Моє авторське право!!!
Хтось буде проти- запатентую! Але мої досягнення залишаться недоторканими...
Post automatically merged:

Хвилинку...
На Паіньку попрошу не посягати! Моє авторське право!!!
Хтось буде проти- запатентую! Але мої досягнення залишаться недоторканими...
На Ваші досягнення ніхто не посягає!
Робіть собі Паіньок тишком нишком...
А Фаргуліса не годиться тримати в полоні...

Правильно Одеса робить- тримає інтригу!!!))
Я, на форумі, всього двох яскравих представників даного регіону знаю і наполегливо рекомендую вам їх не компрометувати!!!
Шо Вы говорите, позвольте поинтересоваться, кто второй? )))

Назад
Угорі