Основная флудилка форума

Мої молодята похворіли (((( приїхали до мене,лікуватися,хоча донька і так була на лікарняному ((((
З її навчанням також проблеми,будемо забирати документи,..(((( який толк вчитись,якщо в травні родити (((
Але все буде добре!!!!)))))))))))))))

Мама,скажи файним людям , добраніч,і лягай спати ....03,40----підйом)))))------Перлик)))
Пусть выздоравливают ваши молодожены. И Перлика поцемай

Мої молодята похворіли (((( приїхали до мене,лікуватися,хоча донька і так була на лікарняному ((((
З її навчанням також проблеми,будемо забирати документи,..(((( який толк вчитись,якщо в травні родити (((
Але все буде добре!!!!)))))))))))))))

Мама,скажи файним людям , добраніч,і лягай спати ....03,40----підйом)))))------Перлик)))
АкадЄмка не варіанТ ?

Дякую за побажання)))) я спаткі,а Ви будьте чесними і веселими (+за мене)))щоб я надранок прокинулась у гарному настрої))))))) ? :luboff::give_heart:??
Post automatically merged:

АкадЄмка не варіанТ ?
Не довчиться,в червні закінчення (((

Дякую за побажання)))) я спаткі,а Ви будьте чесними і веселими (+за мене)))щоб я надранок прокинулась у гарному настрої))))))) ? :luboff::give_heart:??
Post automatically merged:

Не довчиться,в червні закінчення (((
Если очень захотеть ...

5c96b3ef305ab6398a27ee4bb2b10396.webp

Привет всем кто не спит. Сегодня у меня такая грустная ночь.... Нахлынуло что то.... Иногда хочется просто банальной поддержки

Спасибо. Как и до меня многие писали, оказалось, у меня не осталось друзей. Меня никто так и не смог понять...
Очень хочется Вас поддержать. Людям просто сложно сталкиваться с чужими проблемами и чужой реальностью. Но, ведь на форуме все такие, недопонятые большинством. Так что, Вы не одна. ?

Очень хочется Вас поддержать. Людям просто сложно сталкиваться с чужими проблемами и чужой реальностью. Но, ведь на форуме все такие, недопонятые большинством. Так что, Вы не одна. ?
100%

Назад
Угорі