Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 24K
«відділ претензійно-позовної роботи проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду і про примусове стягнення боргу»

Пришло сегодня такое смс, это что они в суд собираются на меня подавать?

Єноти прислали. Що б це означало?

Вкладення

• Screenshot_2019-05-22-13-50-43-204.webp
    Screenshot_2019-05-22-13-50-43-204.webp
    117.7 Кб · Перегляди: 81

Вкладення

• FABA1698-1CD2-4E61-8D9D-50342E4D0149.webp
    FABA1698-1CD2-4E61-8D9D-50342E4D0149.webp
    65.5 Кб · Перегляди: 77
  • 280546E5-9DB8-4A26-8C2F-1F6D8BE2193B.webp
    280546E5-9DB8-4A26-8C2F-1F6D8BE2193B.webp
    76.6 Кб · Перегляди: 105
Продали? Или только пугают?
згідно Договору факторингу Ваш кредит в "Манівео" продано Коллекторській компанії ТОВ "ТАЛІОН ПЛЮС", деталі за тел. 0800215017

згідно Договору факторингу Ваш кредит в "Манівео" продано Коллекторській компанії ТОВ "ТАЛІОН ПЛЮС", деталі за тел. 0800215017
Скорее всего продали, они талион продают

Мне только что такое же пришло?
Талион это их же подконторка.
Жду теперь, от этих когда предложат оплатить тельце

Первый день просрочки
И тут такое
Skorystajtes' shansom! Splatit' kredyt u Moneyveo do 28.05 vkliuchno - i vygrajte 1 z 5 iPhone XS Max Gold! moneyveo.ua?

Первый день просрочки
И тут такое
Skorystajtes' shansom! Splatit' kredyt u Moneyveo do 28.05 vkliuchno - i vygrajte 1 z 5 iPhone XS Max Gold! moneyveo.ua?
не, ну тут полюбе надо воспользоваться шансом. потом iPhone продать и остаться в плюсе

Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 8545,26 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
От манивео сегодня

Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 8545,26 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
От манивео сегодня
Мне тоже такое пришло сегодня

Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 6535,94 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393. І що ж чекати?Вони вже дзвонили рідним.
CooLType, А що за програмка?

Останнє редагування:
Ковач Василь Іванович, Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 39713,39 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393

Таких СМС уже несколько приходило но пока не звонят никому, как быстро они начинают родственникам звонить?

«відділ претензійно-позовної роботи проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду і про примусове стягнення боргу»

Пришло сегодня такое смс, это что они в суд собираются на меня подавать?

Ага ... В Гаазький)))
Роман Йосипович, Абсолютно нічого.В мене по них і просрочка довша і сума більша.Вже декілька раз мене в розшук подавали, погрожували своїми "виїзними групами", навіть приїжджали по місцю реєстрації, але мене там не було))) :попкорн::попкорн::попкорн:
Стандартні істеричні пустословні погрози)
Ковач Василь Іванович, Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 39713,39 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393

Таких СМС уже несколько приходило но пока не звонят никому, как быстро они начинают родственникам звонить?
Василь3434, 40 днів просрочки накапало більше 30к з % - нікому крім контактних не дзвонили, я не спілкуюсь - не бачу потреби.Смс і один лист по місцю реєстрації.От і все)))

Останнє редагування:

Ось сьогодні таке ж саме прийшло. Розсилка напевно. Чого очікувати не знаю. Теж ще нікому не звонили

Вкладення

• IMG_20190523_124450.webp
    IMG_20190523_124450.webp
    60.7 Кб · Перегляди: 62
Ось сьогодні таке ж саме прийшло. Розсилка напевно. Чого очікувати не знаю. Теж ще нікому не звонили

Абсолютно нічого не очікувати.Нічого.Це черговий "висєр в пустоту".
Завтра прийшлють щось інакше) І усьооо!)))

Ось, що мені вже сьогодні Манівео прислали:Ви порушили, зафіксовану під запис розмови, домовленість оплати кредиту. Ми вимушені залучити Ваших родичів та знайомих для повернення Вашого боргу. Закрийте свій борг сьогодні самостійно.
Що скажете? Хтось таке отримував? І що було далі?
Жди звонки родственникам,все было тоже самое а сегодня просто пипиц достали всех и родителей и родственников несут такое что просто

Надіюсь це справді очєрєдна страшилка..
Олена2201, Вже десь сьогодні це писав, проте повторюсь : 40 днів просрочки, більше 30к "хотють", нікого не знайшли,нікого!,тільки мені СМС різні : від прохань закрити по мирному до погроз виїзної групи.Навіть писали, що вони приїжджали, а мене не було.Ахах))
Казали, що на роботу приїдуть. Цікаво куда саме?
Отже, народ - займайтеся своїми справами і потребами і не приділяйте багато надлишкової уваги цим імбіцилам, вони того не варті.

... а !!! ну ще одного листа на прописку надіслали.

Назад
Угорі