Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 24K
У Вас я так розумію вже таке було?)Дуже подобаються мені Ваші відповіді- покращують настрій і дають віру що все не так погано...)))
Олена2201, І не раз. Для самозаспокоєння перевіряйте себе на сайті Судова влада України. Там все дуже просто : вводите своє прізвище і перевіряєте що Вас там нема. В чому я не сумніваюсь)))

Добрый день подскажите пожалуйста откуда они берут номера родных

Мені 2 смс за сьогодні. Я так розумію, не лише мені) чекати гостей?)
Олена2201, І не раз. Для самозаспокоєння перевіряйте себе на сайті Судова влада України. Там все дуже просто : вводите своє прізвище і перевіряєте що Вас там нема. В чому я не сумніваюсь)))
Що за сайт? Це перевіряти чи не подали в суд на мене?))

Вкладення

• Screenshot_2019-05-24-16-22-13-788_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2019-05-24-16-22-13-788_com.google.android.gm.webp
    57.6 Кб · Перегляди: 59
Мені 2 смс за сьогодні. Я так розумію, не лише мені) чекати гостей?)

Гості не приїдуть, я Вас розчарую)))
І моя Вам порада, ховайте особисту інформацію на скрінах, бо на форумі присутні і "сторонні очі"...

Нове повідомлення від маніків:
Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 16478,00 0800219393
Невже подають до суду??
Мне тоже это пришло.

Увага АКЦІЯ! компания Манівео пропонує значне списання боргу, а заощаджені кошти витратити на відпочинок! Скористайтесь можливістю заощадити кошти до 29.05.19р. Деталі та умови акції за тел. 0800219393, Кто знает что то про такую акцию???

Я теж погодилась, проплатила підключення, але ...написала в Нацком- вказала суми які оплатила, і ще й маніки самі з картки зняли 3150,що я теж вказала.. буду чекати відповідь
Я дала всюди віртуальну картку на ній завжди 00.00. Пробують знімати але там ніколи нічого нема
Гості не приїдуть, я Вас розчарую)))
І моя Вам порада, ховайте особисту інформацію на скрінах, бо на форумі присутні і "сторонні очі"...
Я вже гостів зачекалася. Тай перед Асею (собака вівчарка) незручно пообітцяла що дозволю погратися з дядьками нехорошими і нарешті дочнкається команди Фас. А вони все неїдуть і неїдуть.

Останнє редагування:
У этих ******* карту привата удалил, но тут такое
Siogodni ostannii den', shchob povernuty kredyt bez shtrafnykh sanktsiy - u rozmiri 8063,59 UAH. Zavtra suma stanovytyme 12500,96 UAH.

Вкладення

• Screenshot_20190525-155526_Opera.webp
    Screenshot_20190525-155526_Opera.webp
    33.1 Кб · Перегляди: 59
Увага АКЦІЯ! компания Манівео пропонує значне списання боргу, а заощаджені кошти витратити на відпочинок! Скористайтесь можливістю заощадити кошти до 29.05.19р. Деталі та умови акції за тел. 0800219393, Кто знает что то про такую акцию???
А каре у вас тело кредита и сколько уже просрочка ?мне только угрозы шлют

У этих ******* карту привата удалил, но тут такое
Siogodni ostannii den', shchob povernuty kredyt bez shtrafnykh sanktsiy - u rozmiri 8063,59 UAH. Zavtra suma stanovytyme 12500,96 UAH.

Марно це все.Видалити особисті дані з ЛК неможливо при активному статусі непогашеного займа.
Це всім відомо.І ще одна моя Вам порада - заблокуйте карту, тому що "зелена помийка" може по овердрафту перевести кошти з Вашого нульового рахунку тим самим загнавши карт-рахунок в "мінус".Особисто мав такий прецедент, є моя тема на форумі.Та й ще багато форумчан на це попались.Нульові оплати через інтернет не допоможуть як і те, що на карті нема грошей.Терміново блокуйте поки не отримали "подарунок" від ПБ.

Марно це все.Видалити особисті дані з ЛК неможливо при активному статусі непогашеного займа.
Це всім відомо.І ще одна моя Вам порада - заблокуйте карту, тому що "зелена помийка" може по овердрафту перевести кошти з Вашого нульового рахунку тим самим загнавши карт-рахунок в "мінус".Особисто мав такий прецедент, є моя тема на форумі.Та й ще багато форумчан на це попались.Нульові оплати через інтернет не допоможуть як і те, що на карті нема грошей.Терміново блокуйте поки не отримали "подарунок" від ПБ.
Каким макаром карту для выплат в минус загонят?

Каким макаром карту для выплат в минус загонят?

Я Вам уже ответил - овердрафт.Почитайте в нете что это и с чем едят.
Личный опыт уже был, можете найти мою тему и почитать : "Незаконные действия Приватбанка"
Сам окуел когда это произошло.
Приват ответил что могут без предупреждения.
Причём сумму могут какую угодно в3,14здячить, это происходит автоматически програмно.

Жди звонки родственникам,все было тоже самое а сегодня просто пипиц достали всех и родителей и родственников несут такое что просто
Что именно "несут"? Выкладывайте записи, к чему пустые сообщения?

Что именно "несут"? Выкладывайте записи, к чему пустые сообщения?
Ты кто засланный?
А каре у вас тело кредита и сколько уже просрочка ?мне только угрозы шлют
Вчера тоже самое пришло

Сегодня и мне маляву накатали :
Ст.192 п.2 "Заподіяння майнової шкоди групою осіб"
Ахах))) :facepalm: Савсєм с ума сбижали)))
Бедолаги прям, их обидели ))) Канхфетку отобрали в песочнице)))
Пе9ики из енотов, если вы здесь пасётесь - поймите, что выне то что никчемные , а просто глупые и тупорылые.
Перестаньте позориться!:hahah::hahah::hahah:
Придумайте хоть что-то умное)

Вкладення

• 123.webp
    123.webp
    36.8 Кб · Перегляди: 49
Сегодня и мне маляву накатали :
Ст.192 п.2 "Заподіяння майнової шкоди групою осіб"
Ахах))) :facepalm: Савсєм с ума сбижали)))
Бедолаги прям, их обидели ))) Канхфетку отобрали в песочнице)))
Пе9ики из енотов, если вы здесь пасётесь - поймите, что выне то что никчемные , а просто глупые и тупорылые.
Перестаньте позориться!:hahah::hahah::hahah:
Придумайте хоть что-то умное)
О да,циркачи еще те,мне такое 3 раза приходило

есть долг в манике, но при оформлении написал левый адрес прописки и проживания, ну и левые номера друзей, коллег
сам временно живу с родителями
звонят, говорят поедут на этот (левый) адрес с представителем исполнительной описывать имущество
могут ли они как-то вычислить реальную прописку и какие могут быть последствия за левый адрес указанный в анкете?

Назад
Угорі