Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 24K
Як вважаєте є сенс хвилюватися?Бо дуже не хотілося б щоб рідні дізналися....
Незнаю чего от них ожидать,но один звонок и следующая жалоба улетит на Урядову горячу линию.
Они по мне уже нарушили не предоставив в Нацком документы.

Незнаю чего от них ожидать,но один звонок и следующая жалоба улетит на Урядову горячу линию.
Они по мне уже нарушили не предоставив в Нацком документы.
Як довго йшла відповідь від Нацкомфінпослуг? Бо теж планую писати, а ніяк не зберусь (

Як довго йшла відповідь від Нацкомфінпослуг? Бо теж планую писати, а ніяк не зберусь (
Месяц.После я вторую написала.и их уже письмами закидала с угрозами.Я везде пишу где только можно и жалуюсь.

І що нічого не змінилося? Ніяких списань, нічого взагалі?
Ничего!Начисляют и дальше.На запрос Нацкома игнор.Последей звонилке я сказала что жду второй ответ от нацкома.Сказал -я вас понял,хорошего дня.Кстати до 27 мая им Нацком дал время на исправление .Так что пишите им уже завтра ,не тяните.

Ничего!Начисляют и дальше.На запрос Нацкома игнор.Последей звонилке я сказала что жду второй ответ от нацкома.Сказал -я вас понял,хорошего дня.Кстати до 27 мая им Нацком дал время на исправление .Так что пишите им уже завтра ,не тяните.
Ой, буду писати...а довго у Вас просрочка? І чи дістались за цей час до когось з знайомих?

Ой, буду писати...а довго у Вас просрочка? І чи дістались за цей час до когось з знайомих?
С 1 мая.А по поводу доставания знакомых у них для всех индивидуально.Одного достают,а другого не сразу.

С 1 мая.А по поводу доставания знакомых у них для всех индивидуально.Одного достают,а другого не сразу.
У мене з 28 квітня. Незнаю що це воно буде. А Ви писали Нацкому по зразку що тут є?

Доброго дня чи є повід переживати
Если уже на то пошло, то у Вас с ними Гражданско-Правовые отношения). И данные споры - решает только Суд). Так что шлите нах и живите себе спокойно и дальше ).

Всем привет . Я прострочил с манивео , и не хочу чтобы мне принесли письмо , как сделать чтобы оно осталось на почте???? пожалуйста срочно , кто может , ответьте , буду очень благодарен

В мене єноти вже більше місяця "в пролёте" з немалим тілом, проте ніяких катаклізмів не сталося.Рідним не дзвонили, а контактні включили "сніжинку".Спочатку наярювали мені, проте ЧС порішав)Щось намагалися в СМС "розказати".А вчора отримав першого листа від них, в якому напочатку була стара "тєма" про виїзну групу а наприкінці "что-то пошло не так" і було ледве не прохання з ними зв"язатися, бо в них є для мене цікава пропозиція):hahah::hahah::hahah:
Ідіоти кумедні)
Всем привет . Я прострочил с манивео , и не хочу чтобы мне принесли письмо , как сделать чтобы оно осталось на почте???? пожалуйста срочно , кто может , ответьте , буду очень благодарен

Орендуйте абоненську скриньку на пошті і накажіть всі листи направляти саме на неї.
Проте це не діє на заказні листи, їх всерівно принесуть додому під підпис.

Як вважаєте є сенс хвилюватися?Бо дуже не хотілося б щоб рідні дізналися....
У меня они пытаются вытянуть инфу с телефона! Не знаю кто именно из МФО но у меня антивирус посылает их нафиг! Не заходите в кабинет! У них там вирус!!!

Назад
Угорі