Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 24K
без единой оплаты почти месяц
как они вас достают?сколько тело?

Ось, що мені вже сьогодні Манівео прислали:Ви порушили, зафіксовану під запис розмови, домовленість оплати кредиту. Ми вимушені залучити Ваших родичів та знайомих для повернення Вашого боргу. Закрийте свій борг сьогодні самостійно.
Що скажете? Хтось таке отримував? І що було далі?

Всім привіт) чому я знову не можу переглядати зображення???
Нічого не порушувала?

Ось, що мені вже сьогодні Манівео прислали:Ви порушили, зафіксовану під запис розмови, домовленість оплати кредиту. Ми вимушені залучити Ваших родичів та знайомих для повернення Вашого боргу. Закрийте свій борг сьогодні самостійно.
А они порушили ст. 31 (тайна телефонных переговоров), вы вымушени подать заяву п полицию и прокуратуру!!!))) И кто прикольней пугает?)))

Ще й така стаття є?))Надіюсь це точно просто їхня чергова страшилка)
Конституція України
Стаття 31.
Кожному гарантується таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції. Винятки можуть бути встановлені лише судом у випадках, передбачених законом, з метою запобігти злочинові чи з'ясувати істину під час розслідування кримінальної справи, якщо іншими способами одержати інформацію неможливо.

Конституція України
Стаття 31.
Кожному гарантується таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції. Винятки можуть бути встановлені лише судом у випадках, передбачених законом, з метою запобігти злочинові чи з'ясувати істину під час розслідування кримінальної справи, якщо іншими способами одержати інформацію неможливо.
[/QUO
Нічого собі)але МФО працюють явно не по КУ)
Конституція України
Стаття 31.
Але МФО працюють явно не по КУ))

Они нас сами учат быть снежинками!!!)
Чесно кажучи я зараз саме на "морозі")Поставила всі дзвінки з невідомих номерів у ЧС.) Поставила б і у батьків, але у них не смартфони() незнаю що робити і казати якщо доберуться до них...

Чесно кажучи я зараз саме на "морозі")Поставила всі дзвінки з невідомих номерів у ЧС.) Поставила б і у батьків, але у них не смартфони() незнаю що робити і казати якщо доберуться до них...
Нужно уговорить сменить симки. Звонить будут (если будут) мошенники!!! Уговорить и помочь им всех оповестить. Кстати можно и тариф лучше подискать или оператора сменить!

Нужно уговорить сменить симки. Звонить будут (если будут) мошенники!!! Уговорить и помочь им всех оповестить. Кстати можно и тариф лучше подискать или оператора сменить!
Так, вмовити змінити сімку це буде важко.. (Це пічально.. надіюсь не доберуться до них..

Присилали таке. Нічого незробили.
Так, вмовити змінити сімку це буде важко.. (Це пічально.. надіюсь не доберуться до них..
Ви заблокіруйте сімку та скажіть що щось випадково там заблокірувалось. Я так робила. І нову купила.

Присилали таке. Нічого незробили.

Ви заблокіруйте сімку та скажіть що щось випадково там заблокірувалось. Я так робила. І нову купила.
Хороша ідея))а як заблокували?))

Олена2201,
А потом они предложат вам реструктуризацию

С сегодня начали угрожать супруге алекс сказал что несможет выехать заграницу звонили с1сЬки сказали что соц служба заберет детей а е грошы прислали смс что ие спокойствие в сумел
20000 к дешпчле зсплотить нашли хорошого адвоката завтра встреча

Олена2201,

Ну, я по глупости согласилась. сейчас предпочла бы игнорить.
Я теж погодилась, проплатила підключення, але ...написала в Нацком- вказала суми які оплатила, і ще й маніки самі з картки зняли 3150,що я теж вказала.. буду чекати відповідь

Назад
Угорі