опыт списания штрафов и пени по кредитной карте Приват банка

• Автор теми Автор теми Your dream
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У них сейчас нет кредита налом, есть карточка и оплата частями, это во первых, во вторых, у них поменялись правила, после того как приват стал государственным банком. А раньше, да была реструкторизация, причем без всяких проблем.

• Подобається
Реакції: Cats
У них сейчас нет кредита налом, есть карточка и оплата частями, это во первых, во вторых, у них поменялись правила, после того как приват стал государственным банком. А раньше, да была реструкторизация, причем без всяких проблем.
Ясно

Всем привет) Вот такая беда есть просрочка по кредитке но зп получаю у них и они сами регулярно снимаю эную сумму и всё тип топ сегодня позвонила дамочка вроди культурно общалась попросила внести сумму 3600 до 18 числа говорю что аванс 20 и снимете как обычно 20 тут крик на понедельник внесите 900гр. Или будут штрафы... Ну попытался объяснить что на больничном был соцстрах ещё не оплатил... Аванс 20 числа и тд. Сказала мол фиксирую отказ от оплаты говорю не отказываюсь платить бросила трубку. Через минуту приходит смс Ваш отказ от уплаты сохранен в аудиозаписи. Штрафные проценты ежедневны! Перезвоните на 3700 и исправьте положение.

Всем привет) Вот такая беда есть просрочка по кредитке но зп получаю у них и они сами регулярно снимаю эную сумму и всё тип топ сегодня позвонила дамочка вроди культурно общалась попросила внести сумму 3600 до 18 числа говорю что аванс 20 и снимете как обычно 20 тут крик на понедельник внесите 900гр. Или будут штрафы... Ну попытался объяснить что на больничном был соцстрах ещё не оплатил... Аванс 20 числа и тд. Сказала мол фиксирую отказ от оплаты говорю не отказываюсь платить бросила трубку. Через минуту приходит смс Ваш отказ от уплаты сохранен в аудиозаписи. Штрафные проценты ежедневны! Перезвоните на 3700 и исправьте положение.
Не верьте в эту чушь!они же сами и перезвонят !мне нужно 15.000 внести обязательного платежа ,я сказал 1500 максимум ,денег нет и все.Они типа продайте ,что у вас имеется ,я посмеялась только !

• Подобається
Не верьте в эту чушь!они же сами и перезвонят !мне нужно 15.000 внести обязательного платежа ,я сказал 1500 максимум ,денег нет и все.Они типа продайте ,что у вас имеется ,я посмеялась только !
От изверги... Настроение испортили. Спасибо вам

• Подобається
Я поменяла свою зарплатную карту ,потому что Приват вообще офигел снимать .Кстати девки там ещё похлеще чем в мфо
С мфо общаюсь каждый день веселят) моя контора работае только с приватом типо самый лояльный банк... Работа с подпиской о не розглашении... На 8 лет

• Подобається
С мфо общаюсь каждый день веселят) моя контора работае только с приватом типо самый лояльный банк... Работа с подпиской о не розглашении... На 8 лет
Ну тогда да,ничего не поделаешь

• Подобається
Ну тогда да,ничего не поделаешь
Я думала что меня только приват кошмарит сегодня, раз 10звонил с разных номеров, никогда такого не было, думала что Толиана а определяется Приват. Видать конец года и давай всех кошмарить

Звонила мне сегодня дама с привата,рассказывала что банк требует оплатить всю сумму ,а это более 80.000 в течении 3-х банковских дней ,объясняю что денег нет,и хочу списание и дала у только по телу кредита .Она мне начала рассказывать ,что мне продать с дома:холодильник ,телевизор,телефон .Потом предложила оплатить 40.000,и опять услышала отказ ,затем 20.000.В итоге сошлись на том ,что я оплачу 1.500 грн.С её слов я поняла ,что реструктуризация мне не положена и я зря жду.Как то так

Анжела, у вас після просрочок по МФО Приват зняв ліміт по карті? Чи може у вас були просрочки і в Приваті?

Анжела, у вас після просрочок по МФО Приват зняв ліміт по карті? Чи може у вас були просрочки і в Приваті?
В мене приват обнулив спочатку оплату частинами( хоча нею не користувався ніколи) потім ліміт по карті. Платив завжди без прострочки. Зняли через МФО бо там почалось( мфо десь пів року брав-платив , поки не назбиралося 15 займів :sorry:) ну то вже друга історія. Затримали на 1 міс. зарплату і тоді почалось, приват автоматом зняв пару грн під 0,00. Потім дзвінок від не прємної за голосом жіночки: негайно заплатити заборгованість. Пояснюю, ще зарплати не було, самі бачите баланс по зарплатній, обіцяють зарплату за два дні заплатити. ні, вже плати, або нехай жінка заплатить, слова не давала сказати тарахкотіла як трактор, про пеню, штрафи та й кинула трубку. На другий день подзвоннила інша і сказала, що у вас зафіксована відмова від оплати, спокійно без крику, поговорили та домовились що за два дні заплачу. За день прийшла зарплата, через 14хв. автоматичне списання зняли 2т. Дзвонив вияснити чому? завжди оплачую і той раз не відмовлявся, но без результату(коли отримували карту заяву підписали? а тепер шо хочеш, читай оферту на сайті) ****** може спочатку перед підписом заяви потрібно проінформувати про те що є така оферта на сайті, а не обманювати пам'ятками і рекламами банківських продуктів. Чесно, брав карту без ліміту, не для кредиту хотів бути Агентом банку 2007-2009 рік (дибіл шо тут скажеш). Подзвонив за тиждень попросив кредитні канікули, реструктуризацію сказали вам не доступно. Добре, тоді і зарплата вам буде не доступна - принципово. Потім постійно на телефоні контролював в пр24 коли приходили гроші, ракетою біг з роботи до банкомату і встигав знімати. Приблизно 10-14хв. За два місяці (дзвонили до мене і попадали в чорн.список, жінку попередив щоб від привату не брала, то її присилали смс терміново прийти в банк з паспортом, бо закриють всі рахунки:rofl: 5 років не користується їхніми послугами) спалили мою схему і почали списувати через 4 хв. після зарахування. Ага не на того попали, "флешку вам в порт" ще на вайбер невстигало прийти смс про зарахування, як я встигав перевести на карту другого банку. Буду боротись з автоматом привату доки зможу. Не такі вони досконалі, як думають (якесь оновлення в лютому має бути) нічого маю ще декілька варіантів в запасі. По доброму не хотіли (приват і МФО) будем тоді боротися, вони собі думають що хамством з погрозами виб'ють борг:ahaha:. МФО 7 місяців прострочка. Вже всяке-різне було і смішне і дуже смішне.

P.S. Якими тваринами треба бути, щоб беззахисним жінкам з малими дітьми погрожувати і в постійному страху їх тримати за 2-3т. кредиту і придуманими штрафами!!!( Дуже багато на форумі пишуть про допомогу)
Як впізнаю голос, а впізнаю точно, тоді начувайтесь!!! За всіх зразу одним "платежем" борги віддам!

Маю просрочку на кредитці 10.000 кілька місяців, сьогодні принесли писульку під двері без печатки, від ніби якогось кредитного інспектора В.М.Ганусей. Щоб погасити заборгованість в розмірі 2100, на протязі трьох днів. Скажіть будь ласка хто зтикався з подібним, які їхні дії? Чи вартує звязатись з приватом? Я так розумію про якусь рестроктуризацію ніхто з них навіть і слухати не захоче...?! Скільки часу можна ще відтягнути, до поки їхні кали остаточно не почнуть давити на мозги?

UP

У меня еще просрочек не было, а приват уже отнял оплату частями, потом и лимит забрал, когда мфо было штук 7-8 вроде. Я читала где то, что у них есть такая практика. Сейчас все закрываю, интересно, вернут ли лимит хоть какой то:ahaha:

Я забила вже і на Приват. Нехай подають в суд. Я їх рознесу з їхніми анкетами-заявками в пух і прах без адвоката. Єдиний мій підпис на планшеті під анкетою на першій карті Голд з лімітом 500 грн. Кредитний ліміт збільшувався поступово без підписання з моєї сторони. Як ми знаємо, у нашій країні кредитні відносини узгоджуються виключно у письмовій формі. Ніякі галочки на їх сайті не мають жодної юридичної сили. Термін тієї карти вийшов, міняла на іншу, по якій зараз борг. Нічого по новій карті навіть не підписувала, лише фото з нею. Фото - це не доказ. Подивилася досить відео по Привату - такі самі негідники, як і МФО. Закон для них не писаний, розраховують на безграмотність клієнтів. В разі чогось, добитися від них пояснень, справедливості - нереально. Відділення посилає на гарячу лінію, гаряча лінія посилає у відділення.

Я забила вже і на Приват. Нехай подають в суд. Я їх рознесу з їхніми анкетами-заявками в пух і прах без адвоката. Єдиний мій підпис на планшеті під анкетою на першій карті Голд з лімітом 500 грн. Кредитний ліміт збільшувався поступово без підписання з моєї сторони. Як ми знаємо, у нашій країні кредитні відносини узгоджуються виключно у письмовій формі. Ніякі галочки на їх сайті не мають жодної юридичної сили. Термін тієї карти вийшов, міняла на іншу, по якій зараз борг. Нічого по новій карті навіть не підписувала, лише фото з нею. Фото - це не доказ. Подивилася досить відео по Привату - такі самі негідники, як і МФО. Закон для них не писаний, розраховують на безграмотність клієнтів. В разі чогось, добитися від них пояснень, справедливості - нереально. Відділення посилає на гарячу лінію, гаряча лінія посилає у відділення.
Посылайте их все теперь нах**. Как вариант.

Привет )у кого-то имеется опыт списания штрафов и пени по кредитной карте Приват банка .Может как-то договаривались ,или посоветуйте куда им написать ,звонят каждый день с угрозами описать имущество по месту регистрации на реструктуризацию не ведутся
Был небольшой долг в ПБ, после звонков маме сказал, что все оплатил, и даже показал квитанцию маме (распечатал бланк в интернете и заполнил сам, лол). Месяца 2 ещё звонил некий Владислав Юриевич, призывал к оплате, после предложения прийти к нему в банк, где он работает (он представлялся именно сотрудником Привата) - звонки резко прекратились. Самое забавное, что долг даже не был внесён в УБКИ...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі