В мене приват обнулив спочатку оплату частинами( хоча нею не користувався ніколи) потім ліміт по карті. Платив завжди без прострочки. Зняли через МФО бо там почалось( мфо десь пів року брав-платив , поки не назбиралося 15 займів

) ну то вже друга історія. Затримали на 1 міс. зарплату і тоді почалось, приват автоматом зняв пару грн під 0,00. Потім дзвінок від не прємної за голосом жіночки: негайно заплатити заборгованість. Пояснюю, ще зарплати не було, самі бачите баланс по зарплатній, обіцяють зарплату за два дні заплатити. ні, вже плати, або нехай жінка заплатить, слова не давала сказати тарахкотіла як трактор, про пеню, штрафи та й кинула трубку. На другий день подзвоннила інша і сказала, що у вас зафіксована відмова від оплати, спокійно без крику, поговорили та домовились що за два дні заплачу. За день прийшла зарплата, через 14хв. автоматичне списання зняли 2т. Дзвонив вияснити чому? завжди оплачую і той раз не відмовлявся, но без результату(коли отримували карту заяву підписали? а тепер шо хочеш, читай оферту на сайті) ****** може спочатку перед підписом заяви потрібно проінформувати про те що є така оферта на сайті, а не обманювати пам'ятками і рекламами банківських продуктів. Чесно, брав карту без ліміту, не для кредиту хотів бути Агентом банку 2007-2009 рік (дибіл шо тут скажеш). Подзвонив за тиждень попросив кредитні канікули, реструктуризацію сказали вам не доступно. Добре, тоді і зарплата вам буде не доступна - принципово. Потім постійно на телефоні контролював в пр24 коли приходили гроші, ракетою біг з роботи до банкомату і встигав знімати. Приблизно 10-14хв. За два місяці (дзвонили до мене і попадали в чорн.список, жінку попередив щоб від привату не брала, то її присилали смс терміново прийти в банк з паспортом, бо закриють всі рахунки

5 років не користується їхніми послугами) спалили мою схему і почали списувати через 4 хв. після зарахування. Ага не на того попали, "флешку вам в порт" ще на вайбер невстигало прийти смс про зарахування, як я встигав перевести на карту другого банку. Буду боротись з автоматом привату доки зможу. Не такі вони досконалі, як думають (якесь оновлення в лютому має бути) нічого маю ще декілька варіантів в запасі. По доброму не хотіли (приват і МФО) будем тоді боротися, вони собі думають що хамством з погрозами виб'ють борг

. МФО 7 місяців прострочка. Вже всяке-різне було і смішне і дуже смішне.
P.S. Якими тваринами треба бути, щоб беззахисним жінкам з малими дітьми погрожувати і в постійному страху їх тримати за 2-3т. кредиту і придуманими штрафами!!!( Дуже багато на форумі пишуть про допомогу)
Як впізнаю голос, а впізнаю точно, тоді начувайтесь!!! За всіх зразу одним "платежем" борги віддам!