Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони обнагліли за весь час підняла трубку краше би не брала дітей заберуть вас на 3 роки посадим я їм кажу вишліть договір вони кажуть договору нема вт ставили галочку і закон на нашій стороні і як з дальше бути???yulya29, я так розумію що скільки нас вже є на форумі,реально ще судів нівкого небуло,може я й не права.
СКАЖІТЬ БІЗНЕС КАПІТАЛ???ЦЕ МЕНЕ ВЖЕ ПРОДАЛИ ЇМ ЧИ ЯК???Вони обнагліли за весь час підняла трубку краше би не брала дітей заберуть вас на 3 роки посадим я їм кажу вишліть договір вони кажуть договору нема вт ставили галочку і закон на нашій стороні і як з дальше бути???
Аналогично)) не плачу и не собираюсь. Трубку беру под настроение. Друзья разбежались. Но такая свобода в душе))) так что прорвёмся. Главное больше позитива)))я так делаю.. не платю вообще, на контакт не иду.. не скем не договарююсь.. по началу прострочки задалбували быстро займ.. и все остальные.. сейчас.гробова тишина... редко звонят и редко смс приходят.... так и воюем
Нічого прорвемся головне щоб були сили боротися з нимиАналогично)) не плачу и не собираюсь. Трубку беру под настроение. Друзья разбежались. Но такая свобода в душе))) так что прорвёмся. Главное больше позитива)))
В мене 19 мфо,просрочки з серпня,нічого не платила і не общалась з перших днів,родичам поміняла сім карти.Результат звонили бившій начальниці сказала ,що мене не знає,незнаю чи ще звонили чи ні.також в сельсовет бистрозайм,батько сказав голові сільрди ,що його розводять.на цьому все можливо комусь і звонять але ніхто нічого більш не казавА у кого просрочки 6мес+,как у вас обстоят дела?
У вас є сос,кредит каса,Алекс?В мене 19 мфо,просрочки з серпня,нічого не платила і не общалась з перших днів,родичам поміняла сім карти.Результат звонили бившій начальниці сказала ,що мене не знає,незнаю чи ще звонили чи ні.також в сельсовет бистрозайм,батько сказав голові сільрди ,що його розводять.на цьому все можливо комусь і звонять але ніхто нічого більш не казав
Сос кредит -нема,кредит каса перші місяці можна зиму грубу палить їхніми пісьмами,алекс щось слали трохи на ел.пошту ,насчитали з 10тис 60...+,періодично всі пишуть раз у 2-3тижніEvelina, а як на рахунок листів на пошту?хто найбільш активний?
@yacukyulia,у сосів перший день прострочки,алекс 10,кредит каса 14.
А до родичів як? За весь час?Сос кредит -нема,кредит каса перші місяці можна зиму грубу палить їхніми пісьмами,алекс щось слали трохи на ел.пошту ,насчитали з 10тис 60...+,періодично всі пишуть раз у 2-3тижні
І як успіхи??? Сама вже подумую...А я решила бороться с МФО с помощью адвоката
От мені мама після дзвінків одразу каже " А в цих є ліцензія?" а я вже просто на ігнорі і пофігу є вона в них чи ні!!!Ні який позов вони тільки й вміють що розповідати про то як відберуть майно ,дибіли вони це беззалоговий кредит а у багатьох ще й ліцензії немає
Батькам помініла карти,інших родичів не маю,тільки дальні,незнаю чи звонили чи ні,ніхто нічого не казавА до родичів як? За весь час?
во скалько будет подскажите пржНарод, сегодня вечером по Интеру в передаче "Стосуеться кожного" будет тема про кредиты в наследство, только как я поняла из рекламы про залоговые, но посмотреть все равно нужно.
нашол с 18:00во скалько будет подскажите прж
Могу я вам ответить? Отвечу,как обычный,простой человек,у которого займов в мфо было -8,осталось 3,Я брала на свадьбу дочери,хочу просто расхлебаться,возможно,только возможно! в вашем случае действовала бы как вы,но! наверное никогда бы столько не взяла(хотя и не знаю ваших причин),во-вторых,я-это одно,я могу их игнорить,что и делаю,но! мои родные и знакомые-это отдельная статья! они этого сделать не могут ,по разным причинам,и закрыть этих ляжковцев я хочу именно по этой ,а никакой другой причине,мне просто жалко тех,кто из-за этих пи222асов страдает....Разрешите полюбопытствовать. В чем неверность совета?
Форум помог очень сильно + плюс в таких вопросах всегда нужна поддержка , а то когда боишься что узнают родные+названивают МФО + недовольные друзья , а в передачу ещё и на работу звонят по поводу долга , это такая моральная давка,что только тот,кто через это прошел ,может это понять . Очень важна поддержка в этот период.Торт, мене просто воодушевляють такі пости як Ви пишете,Ви просто молодець що зрозуміли все йде в бездонну яму,так як і я пізно зрозуміла,поки не влипла поповній,а зараз це вже мій лозунг«Не платіть цим шахраям нічого»!!!
Kristinadg, ви ще думаєте про адвоката,я зразу також думала,а тепер ці думки помінялись,в мене є куди тратити гроші,ні адвокатів не хочу годувати ні мфошників-чмошників,я пролонгаціями все їм оплатила ,вже досить!