Оплата мфо. Кто вообще не платит?

• Автор теми Автор теми Катька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 645
  • Перегляди Перегляди 68K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я им не плачу вообще никому. Вначале и не думала так поступать, но после того что они творят(оскарбления, обзвон всех, угрозы, вообщем вы все сами знаете ), даже самым спокойным платить не буду. Хотя многие меня и не трогают, но тем не менее , одного поля ягоды. Теперь никому, только суд.

Сегодня ещё топкредит передал дело в кредит экспресс, уже три разных у них! Но все одинаковы эти кредиты, талионы, довира! Шлют одно и тоже
І через скільки часу прострочки продав?Бо мені сьогодні цілий день погрожує.

Ну я так понял, нам повезло с оператором, всегда вежливая и шла на уступки, мы по 200грн в неделю кидали и нормально было, пока не прижало по финансам- это в декабре было! Потом ушли в молчание и сегодня смс пришло что продали в кредит экспресс!

баба параска, так сьогодні 50+нарахувала)

azo199217, також по цьому поводу переживаю,але як доберуться до батьків,буду стояти на своєму,що то аферисти-шахраї,якщо винна то в суд.на цьому буду оперувати)думка інших мало цікавить!

Tasia, у меня тоже так-ничего нкзнаю,аферюги,нигде не брала+родные знают что приват сливается инфу за 400 грн

Malinka, я вже писала,більше нікому ані гривні не заплачу,і всіх призиваю,будьте розумні,тими пролонгаціями вже переплатили і тіло і%,і все інше,най роблять що хочуть,через телефон не покусають,а ще краще не спілкуватись взагалі!!!

Я
Malinka, я вже писала,більше нікому ані гривні не заплачу,і всіх призиваю,будьте розумні,тими пролонгаціями вже переплатили і тіло і%,і все інше,най роблять що хочуть,через телефон не покусають,а ще краще не спілкуватись взагалі!!!
Я не спілкуюсь але всеодно страшно трохи після тих смс на дзвінки я невідповідаю незнаю що чекати від них боюся кожного дня

yulya29, так цей страх є у всіх,він є,але треба його перебороти,мене вже просто бісить така кількість дзвінків!Не беру трубки і все ,най хоть світ валиться)))

yulya29, так цей страх є у всіх,він є,але треба його перебороти,мене вже просто бісить така кількість дзвінків!Не беру трубки і все ,най хоть світ валиться)))
не у всех. лично мне плевать. положил хрен и живу не тужу. чего и всем желаю

...пока общаетесь,вы для них находитесь в разработке..., зондируют ваши соцсети, собирают инфу, совет - не общайтесь..., поберегите нервы, менше пресовать будут, потом сами будут предлагать акции и все такое.Имхо.

Уже не общаюсь просрочка по 10 займам ложу на них всё в ЧС только смс шлют

Мені сьогодні кредит каса писала що приїдуть люди оцінювати майно інспектори ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планують візит за Вашим місцем проживання для виявлення і огляду Вашого майна з метою його подальшої можливої конфіскації виконавчими службами за відповідним рішенням суду.Цікаво чи приїдуть

Уже не общаюсь просрочка по 10 займам ложу на них всё в ЧС только смс шлют

• Подобається
Реакції: Tori
Как то думал заплатить, но потом проснулся)) Со временем они все забудут о вас, обо мне уже с 10 только 2 -3 мфо еще как то пытаются, но без шансов для них

yulya29, я тягнула до останнього,пролонгувала,дитині суміш молочну розтягала щоб на довше вистачало,бо мушу платити по кредиту((а з січня не плачу нічого,4 просто закрила де тіла були від 1000 до 2500.Прийняла рішення що більше нічого нікому платити не буду,я нічого не винна,боржником мене може визнати тільки суд!!!
правильно сделали, лучше малявке что-то купите

yulya29, я тоже не платю. Мама i папа дзвонять мов давай до юрiста. Все треба вирiшувати. Ми оплотимо юрiста. Ця моральна давка вiд них так достала. Мене так мфо не достають як вони.

yulya29, я тоже не платю. Мама i папа дзвонять мов давай до юрiста. Все треба вирiшувати. Ми оплотимо юрiста. Ця моральна давка вiд них так достала. Мене так мфо не достають як вони.

Может нам всем начать привлекать своих родственников на формум?
Пусть заходят,читают,думают
Делайте им такое предложение
А не захотят,тогда пусть и дальше живут в плену своих страхов и заблуждений

Реклама будет шире охватывать всех
Сразу родычам ссылку на форум+фейсб

Может нам всем начать привлекать своих родственников на формум?
Пусть заходят,читают,думают
Делайте им такое предложение
А не захотят,тогда пусть и дальше живут в плену своих страхов и заблуждений
З одного і нема чим платити а з другого боку я читала так і не зрозуміла чи відстали вони від когось на завжди чи ні????

З одного і нема чим платити а з другого боку я читала так і не зрозуміла чи відстали вони від когось на завжди чи ні????

Шо значит назавжды?
Есть тут с просрочками до года
Все живут
До тех пор,пока ваш долг хоть кто-то из калов будет готов выкупить,
соответственно вас и тормошить будут
Мне нр звонят по кредиту 5-летнему
Срок давности 3 года с момента посл проплаты
Однакося надеяться калы из дельта м шось з мене получить

И вообще,народ!
Скоро весна,свято,тепло, почки-тычинки!
Шо за настрий?!
Все отлично
Все живы-здоровы
Живемс,поемс,прорвемсси!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі