Оплата мфо. Кто вообще не платит?

• Автор теми Автор теми Катька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 645
  • Перегляди Перегляди 68K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мля,под каждым словом подписываюсь!

Тут ещё такой момент,граждане!
Может,я таки надеюсь,после выборов что-то да измениться в лучш сторону для нас!
Оч хотелось бы
Кстати,не знаю,как у кого,сег прям свято прозвонов
С цепи сорвались все! Звонков немеряно
За день три звонка. Один от бота быстрозайма и два прозевал. Но подозреваю, что и они от ботов были. Уже аж грустно становится оттого, что никому я не нужен

Сегодня ещё топкредит передал дело в кредит экспресс, уже три разных у них! Но все одинаковы эти кредиты, талионы, довира! Шлют одно и тоже

У меня в понедельник,звонков было меньше,чем сегодня.За то смс на любой вкус

Оч хотелось бы
блин не одного звонка, только робот от кешбери - все, тупо все

Kristinadg, я для себе ось що зрозуміла,що ці шарашкіні кантори розраховані на таких:мами в декреті,пенсіонери,ну і люди що мають трохи більшу зп від мінімальної,очевиднож що прийде та пора коли ти не зможеш ні проплатити ні пролонгувати,тоді вони діють((а там як в приказці «або пан,або пропав»або вибили ті грн.або ні.
Так воно і є)))Розраховано на середній і нижчий клас...хоча, кажу в мене сусід брав терміново на ремонт машини, як він мені казав"Треба було, взяв - віддав, і чистий спокій" але він був в шоці, з того, що розказали ми йому, що буде якщо затримаєш і не віддаш!!! А ми - легка добича, тому вони й видають кредити тим, в кого іх і так вже до фіга і трошки, бо розуміють, що людина совісна, любими методами хоче віддавати...от так ми і попадаємо в цю "мфошну схему": (

Так воно і є)))Розраховано на середній і нижчий клас...хоча, кажу в мене сусід брав терміново на ремонт машини, як він мені казав"Треба було, взяв - віддав, і чистий спокій" але він був в шоці, з того, що розказали ми йому, що буде якщо затримаєш і не віддаш!!! А ми - легка добича, тому вони й видають кредити тим, в кого іх і так вже до фіга і трошки, бо розуміють, що людина совісна, любими методами хоче віддавати...от так ми і попадаємо в цю "мфошну схему": (

Оч даже версия имеет право на жизнь
Что-то в этом есть

Kristinadg, всё просто. нхй послали все мфо, а потом нхй послали общественное мнение. Родным доступно объяснили, что нужно посылать нхй.
И живете припеваючи.

Оч даже версия имеет право на жизнь
Что-то в этом есть
А если кому-то интересно моё мнение, то я уверен в том, что эти пидорские конторы - часть плана по уничтожению нашей нации.

Kristinadg, всё просто. нах..й послали все мфо, а потом нах..й послали общественное мнение. Родным доступно объяснили, что нужно посылать нах..й.
И живете припеваючи.

Kristinadg, всё просто. нах..й послали все мфо, а потом нах..й послали общественное мнение. Родным доступно объяснили, что нужно посылать нах..й.
И живете припеваючи.
полностью согласен, а как прикажите быть, если начную звонить родителям на работу, а они, например, занимают должность в очень социальной сфере и для них их кристальная рипутация залог жизни... я вот со всем моглашаюсь, но что в таком случае делать фиг его...

И живете припеваючи.

А если кому-то интересно моё мнение, то я уверен в том, что эти пидорские конторы - часть плана по уничтожению нашей нации.
Ми збатьками теж про це якось розмовляли...реально, ну якось ненормально такі кредити і в такій кількості видавати...складається враження, що це лише для того, щоб народ ще більше опустити на коліна або ж ще гірше знищити(((

полностью согласен, а как прикажите быть, если начную звонить родителям на работу, а они, например, занимают должность в очень социальной сфере и для них их кристальная рипутация залог жизни... я вот со всем моглашаюсь, но что в таком случае делать фиг его...
что я могу посоветовать...
1) занимать деньги на выгодных условиях, чтобы бесы отъебались
2) ******* правозащитные органы до такой степени, чтобы бесы отъебались.
Других вариантов в таком случае просто не вижу. Не, можно, конечно вычислять коллекторов и вывозить в лес в разных пакетах, но это уже совсем другая история...

Останнє редагування:
Я на щастя не стикнулась з такою ситуацією, але якщо батьки мають таку чудову репутацію, то до іхньоі думки і слів повинні прислухатись і навпаки поставити на місце цих дзвонилок! Не кожен це розуміє, але так воно повинно бути, якщо на людей, які роками правильно виконували свою роботу наіжають за борги дитини через роботу - то сорі, та це вже ненормально і незаконно в першу чергу!!! А якщо пресують - то яка нафіг репутація, якщо іі так швидко зруйнували!!!

Я на щастя не стикнулась з такою ситуацією, але якщо батьки мають таку чудову репутацію, то до іхньоі думки і слів повинні прислухатись і навпаки поставити на місце цих дзвонилок! Не кожен це розуміє, але так воно повинно бути, якщо на людей, які роками правильно виконували свою роботу наіжають за борги дитини через роботу - то сорі, та це вже ненормально і незаконно в першу чергу!!! А якщо пресують - то яка нафіг репутація, якщо іі так швидко зруйнували!!!
пока тишина, я на перед парюсь

azo199217, ви не занадто накручуєте себе цією репутацією? Може батькам взагалі вже пора на пенсію, може вони змучилися тягнути лямку на роботі... та й ці кредити не особисто їхні, а самостійного дорослого сина, воно не так гостро буде сприйматися, повірте

Мне с 7:32 уже обмараки звонили, звонков 40 за день. Закошмарили уже. Начали звонить уже с мтс. Морожусь)

у меня пошла просрочка по трем микрозайм ам

у меня пошла просрочка по трем микрозаймам, звонят я пока кормлю завтраками
...пока общаетесь,вы для них находитесь в разработке..., зондируют ваши соцсети, собирают инфу, совет - не общайтесь..., поберегите нервы, менше пресовать будут, потом сами будут предлагать акции и все такое.Имхо.

пока тишина, я на перед парюсь
Я б теж переживала якщо чесно, але в мене трішки простіша ситуація. Наперед подзвонила до власниці ресторану в якоі працювала ще 4 роки назад...просто вирішила, що зараз нема куди дзвонити на роботу, почнуть шукати офіційну, а це була остання. Я там робила офіціантом і мала ідеальну репутацію, мене звільнив адмін в той час, коли власниця(а вона в нас була баба-грім хоча проста як дошка) була за кордоном і наплів про мене такоі фігні, що я ще тоді жити не хотіла((( але вона приіхала і все вияснила, були скандали, крики, персонал розділився і т.д. Але, вона знаючи мене не повірила в слова адміна...і зараз, коли я попередила іі, вона мені каже " Кріс, та про що ти говориш - це як би мені сказали, що земля плоска" А раніше був випадок, коли мене шеф звільнив лише за те, що я курю і йому було наплювати який я офіціант...от Вам і репутація. Тут вже залежить від керівництва, якщо воно адекватне - постоіть за своіх працівників, а ні то ще раніше потрібно було міняти роботу, а це служить лише приводом!!!

azo199217, ви не занадто накручуєте себе цією репутацією? Може батькам взагалі вже пора на пенсію, може вони змучилися тягнути лямку на роботі... та й ці кредити не особисто їхні, а самостійного дорослого сина, воно не так гостро буде сприйматися, повірте
От і я до того) Хіба батьки тримаються за роки до пенсіі, але це взагалі окремий випадок!!! За роки зрозуміла, що люди на роботах не так тримабться зврплати, як нормального колективу і керівництва...якщо таких нема - єдиний варіант "Арівідерчі"

Оч хотелось бы
Та і я на це надіюсь)))Але в мене навпаки сьогодні до фіга і всього((( Правда я вже на це не реагую...єдине розсмішило смс Манібум, що вони мені до цього часу не писали...і в суд подамо, і колекторам продамо і КІ спортимо, а сьогодні смс "Не можете розрахуватись - продавайте техніку, золото, непотріб або перекредитовуйтесь. Борг не щезне" От цим вони мене повеселили))) Побігла продавати...що в голові тих, хто створює такі шаблони???

Я делаю ещё хуже: ничего не плачу, никуда не пишу и даже ничего не жду - просто положил на них болт. Имущество по дарственной переоформил на другого человека, снялся с места регистрации и весело гуляю бомжиком по миру.
Молодчина!!!

Мені сьогодні кредит каса писала що приїдуть люди оцінювати майно інспектори ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планують візит за Вашим місцем проживання для виявлення і огляду Вашого майна з метою його подальшої можливої конфіскації виконавчими службами за відповідним рішенням суду.Цікаво чи приїдуть

Мені сьогодні кредит каса писала що приїдуть люди оцінювати майно інспектори ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планують візит за Вашим місцем проживання для виявлення і огляду Вашого майна з метою його подальшої можливої конфіскації виконавчими службами за відповідним рішенням суду.Цікаво чи приїдуть
Фуххх..нет конечно...они через день все ко мне приезжают...Никак не доедут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі