пока тишина, я на перед парюсь
Я б теж переживала якщо чесно, але в мене трішки простіша ситуація. Наперед подзвонила до власниці ресторану в якоі працювала ще 4 роки назад...просто вирішила, що зараз нема куди дзвонити на роботу, почнуть шукати офіційну, а це була остання. Я там робила офіціантом і мала ідеальну репутацію, мене звільнив адмін в той час, коли власниця(а вона в нас була баба-грім хоча проста як дошка) була за кордоном і наплів про мене такоі фігні, що я ще тоді жити не хотіла((( але вона приіхала і все вияснила, були скандали, крики, персонал розділився і т.д. Але, вона знаючи мене не повірила в слова адміна...і зараз, коли я попередила іі, вона мені каже " Кріс, та про що ти говориш - це як би мені сказали, що земля плоска" А раніше був випадок, коли мене шеф звільнив лише за те, що я курю і йому було наплювати який я офіціант...от Вам і репутація. Тут вже залежить від керівництва, якщо воно адекватне - постоіть за своіх працівників, а ні то ще раніше потрібно було міняти роботу, а це служить лише приводом!!!
azo199217, ви не занадто накручуєте себе цією репутацією? Може батькам взагалі вже пора на пенсію, може вони змучилися тягнути лямку на роботі... та й ці кредити не особисто їхні, а самостійного дорослого сина, воно не так гостро буде сприйматися, повірте
От і я до того) Хіба батьки тримаються за роки до пенсіі, але це взагалі окремий випадок!!! За роки зрозуміла, що люди на роботах не так тримабться зврплати, як нормального колективу і керівництва...якщо таких нема - єдиний варіант "Арівідерчі"
Мля,под каждым словом подписываюсь!
Тут ещё такой момент,граждане!
Может,я таки надеюсь,после выборов что-то да измениться в лучш сторону для нас!
Оч хотелось бы
Кстати,не знаю,как у кого,сег прям свято прозвонов
С цепи сорвались все! Звонков немеряно
Та і я на це надіюсь)))Але в мене навпаки сьогодні до фіга і всього((( Правда я вже на це не реагую...єдине розсмішило смс Манібум, що вони мені до цього часу не писали...і в суд подамо, і колекторам продамо і КІ спортимо, а сьогодні смс "Не можете розрахуватись - продавайте техніку, золото, непотріб або перекредитовуйтесь. Борг не щезне" От цим вони мене повеселили))) Побігла продавати...що в голові тих, хто створює такі шаблони???