arteski
Читач
- Дописи
- 12
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
arteski не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! У мене є ряд питань щодо звернень в Нацкомфінпослуг. Можливо хтось зможе надати роз'яснення хоч по деяких. В мене загалом 28 кредитів, почав брати 6 місяців назад. В грудні було 4, в січні 2 закрив, а потім звільнився і почав брати одні, щоб гасити % по інших! І загнав себе в повну дупу!!! Відчуваю себе повним ідіотом і просто ненавиджу себе за це!! І не можу знайти в собі сили комусь зі своїх розповісти це все, бо вони не зрозуміють цього і я просто перестану для них існувати після такого!!! На даний момент вдалося повністю закрити 3. З позичкою вдалось домовитись про реструктуризацію - штрафів та пені не списали, проте хоч сума боргу не росте... З mycredit теж була реструктуризація, я 2 платежі зробив, а на 3 не було коштів - і тепер знову росте сума боргу, зробили перерахунок пені та штрафів!! Сума стала більшою, ніж була до реструктуризації, хоча близько 5000 я їм заплатив!!Обязательно скачать договор и сделать скрины с пролонгациями и штрафами и суммами.
Зайти на сайт нацкомфінпослуг: Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
и написать письмо:
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.
Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////
Дата ////// ФІО.
До кінця березня не було ні одного прострочення. А потім вже не зміг оплачувати і почався піпєц!! За ввесь період я витратив понад 150 тис грн, з яких на тіло кредитів пішло близько 20 тисяч! Майже у всіх випадках сума проплат уже більша, ніж саме тіло! Загальна сума боргу зараз становить в районі 10000$, чесно кажучи я просто боюсь точно підрахувати, та й сенсу немає - завтра вже на кілька тисяч більше буде! В мене вже починається апатія якась... Що робити далі не знаю. Я вже готовий просто опустити руки. Люди, до яких ці виродки телефонували, вже знати мене не хочуть... Підтримки нуль. Тижнями спати не можу вже!
то как формулировать вопрос в нацком? тело 1000, пролонгации 1650, сумма в ЛК сейчас 5390 грн. Причём указано что это именно проценты, а не пеня. договор заключался на 7 дней, а потом продлевался еще 2 раза по 7 дней.