Образец письма в нацкомфинуслуг

• Автор теми Автор теми R0MAN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 496
  • Перегляди Перегляди 69K
Обязательно скачать договор и сделать скрины с пролонгациями и штрафами и суммами.
Зайти на сайт нацкомфінпослуг: Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

и написать письмо:
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.
Доброго дня всім! У мене є ряд питань щодо звернень в Нацкомфінпослуг. Можливо хтось зможе надати роз'яснення хоч по деяких. В мене загалом 28 кредитів, почав брати 6 місяців назад. В грудні було 4, в січні 2 закрив, а потім звільнився і почав брати одні, щоб гасити % по інших! І загнав себе в повну дупу!!! Відчуваю себе повним ідіотом і просто ненавиджу себе за це!! І не можу знайти в собі сили комусь зі своїх розповісти це все, бо вони не зрозуміють цього і я просто перестану для них існувати після такого!!! На даний момент вдалося повністю закрити 3. З позичкою вдалось домовитись про реструктуризацію - штрафів та пені не списали, проте хоч сума боргу не росте... З mycredit теж була реструктуризація, я 2 платежі зробив, а на 3 не було коштів - і тепер знову росте сума боргу, зробили перерахунок пені та штрафів!! Сума стала більшою, ніж була до реструктуризації, хоча близько 5000 я їм заплатив!!
До кінця березня не було ні одного прострочення. А потім вже не зміг оплачувати і почався піпєц!! За ввесь період я витратив понад 150 тис грн, з яких на тіло кредитів пішло близько 20 тисяч! Майже у всіх випадках сума проплат уже більша, ніж саме тіло! Загальна сума боргу зараз становить в районі 10000$, чесно кажучи я просто боюсь точно підрахувати, та й сенсу немає - завтра вже на кілька тисяч більше буде! В мене вже починається апатія якась... Що робити далі не знаю. Я вже готовий просто опустити руки. Люди, до яких ці виродки телефонували, вже знати мене не хочуть... Підтримки нуль. Тижнями спати не можу вже!

Поскидывайте свои обращения пожалуйста ,хочется почитать -нахвататься умных аргументов ))или н
Ой блін а я строк діі вказала від першого дня що взяла 94 дні
нежу увийты в кабинет пише що я боржник и сплатить борг як зайти в лк щоб сачаты договор и сделать скрины

Доброго дня всім! У мене є ряд питань щодо звернень в Нацкомфінпослуг. Можливо хтось зможе надати роз'яснення хоч по деяких. В мене загалом 28 кредитів, почав брати 6 місяців назад. В грудні було 4, в січні 2 закрив, а потім звільнився і почав брати одні, щоб гасити % по інших! І загнав себе в повну дупу!!! Відчуваю себе повним ідіотом і просто ненавиджу себе за це!! І не можу знайти в собі сили комусь зі своїх розповісти це все, бо вони не зрозуміють цього і я просто перестану для них існувати після такого!!! На даний момент вдалося повністю закрити 3. З позичкою вдалось домовитись про реструктуризацію - штрафів та пені не списали, проте хоч сума боргу не росте... З mycredit теж була реструктуризація, я 2 платежі зробив, а на 3 не було коштів - і тепер знову росте сума боргу, зробили перерахунок пені та штрафів!! Сума стала більшою, ніж була до реструктуризації, хоча близько 5000 я їм заплатив!!
До кінця березня не було ні одного прострочення. А потім вже не зміг оплачувати і почався піпєц!! За ввесь період я витратив понад 150 тис грн, з яких на тіло кредитів пішло близько 20 тисяч! Майже у всіх випадках сума проплат уже більша, ніж саме тіло! Загальна сума боргу зараз становить в районі 10000$, чесно кажучи я просто боюсь точно підрахувати, та й сенсу немає - завтра вже на кілька тисяч більше буде! В мене вже починається апатія якась... Що робити далі не знаю. Я вже готовий просто опустити руки. Люди, до яких ці виродки телефонували, вже знати мене не хочуть... Підтримки нуль. Тижнями спати не можу вже!
Блін, понесло мене... Тому я все ж таки до питань повернусь.
Чи можна по даному зразку писати на різні МФО? Просто там типу вказані порушення законодавства, але усі ж договори чимось відрізняється! Наприклад в деяких в договорах прописано, що їхній кредит не вважається споживчим, тому закон про захист прав споживачів на них не розповсюджується... ( Такі пункти пам'ятаю в К.Ф, гоуфінгоу, єврогроші і ще там....) В є-кеш порушення пов'язані електронним підписом, зі строком позовної давності, з доступом до персональних даних. Вчора иакож читав рішення, що договори з манівео, по суті своїй, є нікчемними, оскільки є порушення пов'язані з підписанням... Якщо кредит менше заробітнього мінімуму то він не являється споживчим.
Або, наприклад, договір заключав з топкредіт, а вони його самі передали в джобер. Навіть ідентифікатор мій стоїть на договорі про передачу джоберу, хоч я нічого не підписував. Як з таким бути?
І ці одноразові ідентифікатори - яка їх юридична сила, чи прирівнюються вони до особистого підпису??? Просто я фоп і маю ецп ( ключ в форматі jks, сертифікат до нього) - то він прирівнюються до мого підпису... А яку силу має код з смс, якщо будь-хто з моїм телефоном міг його отримати...
ска, скільки питань, а розібратись ніяк не виходить!!! Я вже скільки всього перечитав, а толку нуль. Башка не варить зовсім уже!!!! Я дурію просто!!!
ЛЮДИ, ПРОШУ ВАС!!! ВІДПИШІТЬ, ХТО ЩО ЗНАЄ!!! ПОРАДЬТЕ ЩОСЬ!!! КРІМ ФОРУМУ НЕ МАЮ БІЛЬШЕ КОГО ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ПІДТРИМКОЮ, А ВОНА МЕНІ ЗАРАЗ КОНЧЕ НЕОБХІДНА!!!! НАПЕРЕД ДЯКУЮ ВАМ!!!!!

Блін, понесло мене... Тому я все ж таки до питань повернусь.
Чи можна по даному зразку писати на різні МФО? Просто там типу вказані порушення законодавства, але усі ж договори чимось відрізняється! Наприклад в деяких в договорах прописано, що їхній кредит не вважається споживчим, тому закон про захист прав споживачів на них не розповсюджується... ( Такі пункти пам'ятаю в К.Ф, гоуфінгоу, єврогроші і ще там....) В є-кеш порушення пов'язані електронним підписом, зі строком позовної давності, з доступом до персональних даних. Вчора иакож читав рішення, що договори з манівео, по суті своїй, є нікчемними, оскільки є порушення пов'язані з підписанням... Якщо кредит менше заробітнього мінімуму то він не являється споживчим.
Або, наприклад, договір заключав з топкредіт, а вони його самі передали в джобер. Навіть ідентифікатор мій стоїть на договорі про передачу джоберу, хоч я нічого не підписував. Як з таким бути?
І ці одноразові ідентифікатори - яка їх юридична сила, чи прирівнюються вони до особистого підпису??? Просто я фоп і маю ецп ( ключ в форматі jks, сертифікат до нього) - то він прирівнюються до мого підпису... А яку силу має код з смс, якщо будь-хто з моїм телефоном міг його отримати...
с*ка, скільки питань, а розібратись ніяк не виходить!!! Я вже скільки всього перечитав, а толку нуль. Башка не варить зовсім уже!!!! Я дурію просто!!!
ЛЮДИ, ПРОШУ ВАС!!! ВІДПИШІТЬ, ХТО ЩО ЗНАЄ!!! ПОРАДЬТЕ ЩОСЬ!!! КРІМ ФОРУМУ НЕ МАЮ БІЛЬШЕ КОГО ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ПІДТРИМКОЮ, А ВОНА МЕНІ ЗАРАЗ КОНЧЕ НЕОБХІДНА!!!! НАПЕРЕД ДЯКУЮ ВАМ!!!!!

почитайте на досуге.
когда я писал этот шаблон я много не знал.
в этих статьях все расписано. и про договора. и прос споживчий- не споживчий

почитайте на досуге.
Дякую!!! Зараз цим займусь... Всеодно ні про що інше думати не виходить

Доброго, всем вечера! Скажите, пожалуйста, кто имеет просрочки в Кащинский? У меня просрочка 15 дней, а мне уже прислали смску, что они уже передали меня коллекторам.

Хто підкаже, чи розповсюджується стаття 1055 на договора, підписані ідентифікатором???

Ещё, я не могу понять, читала на сайте НКФУ, об их отчете о проделанной работы, так вот там написано что они лишили лицензии "Гелексі", а это Кащинский? Правильно?

Ещё, я не могу понять, читала на сайте НКФУ, об их отчете о проделанной работы, так вот там написано что они лишили лицензии "Гелексі", а это Кащинский? Правильно?
да. но там есть время на восстановление вроде. и гелекси подало в суд на нацком.

почитайте на досуге.
Ще раз хочу подякувати!!!! Особливо за другу статтю!!!! Мені аж легше стало!!!

Теперь стало ясно почему в некоторых конторах при входе в ЛК появлялось окно с требованием подписать оферту к уже текущему займу. Они пытались задним числом соответствовать постановлению Нацкома Повідомлення щодо порядку укладення електронного договору от 13 Лютого 2019. Еще тогда думал что мфошки что-то хитрят.

Електронний договір укладений з порушенням порядку, визначеного статтею 11 Закону, зокрема за відсутності належної оферти або акцепту, не може бути прирівняний до договору, укладеного в письмовій формі, у зв’язку з цим, не створюватиме юридичних наслідків, крім тих, що пов’язані з його недійсністю.

Такой вопрос, если в договоре есть годовая процентная ставка (730%) :crazy: то как формулировать вопрос в нацком? тело 1000, пролонгации 1650, сумма в ЛК сейчас 5390 грн. Причём указано что это именно проценты, а не пеня. договор заключался на 7 дней, а потом продлевался еще 2 раза по 7 дней.
Вот так вот это выглядит

Вкладення

• CLY.docx
    CLY.docx
    107.3 Кб · Перегляди: 39
а договор есть? пишите что не прислали договор и насчитанные проценты составляют >500% от тела

а договор есть? пишите что не прислали договор и насчитанные проценты составляют >500% от тела
Есть скрины договора из ЛК. От них пока официально ответа не было, сегодня ещё проверю на почте может ждёт меня что-то.

Напишите в личку адрес электронной почты Нацком, а то мне пришел ответ что из одного из адресов заявления не регистрируются и не принимаются
С быстрозаймом странная история.
я написал на них в нацкомфинпослуг. ТОВ "прості займи".
А мне нацком отвечает, что с тов "служба миттєвого кредитивуння" у вас нет договоров, и вы им не должны.
я написал повторно, что не "служба миттэвого кредитування", а тов "прості займи".
видимо, в нацкоме уже уесть продажные...
электронной

ха,писала на бумаге почтой,звонила им говорят,мы вам отправили ответы 25 и 26 апреля,а на самом деле я никаких писем не получала,была на почте-там тоже ничего не было и что теперь делать?
Mercato®,
мне не тяжело к ним зайти в приемный день,живу рядом..но писем ведь действительно не было и если они отправили обычным письмом то и отследить нереально..

Назад
Угорі