- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10260
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вы уже это началиЯк з вами можна поспілкуватися ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы уже это началиЯк з вами можна поспілкуватися ?
Добрый вечер , хочу попробовать с помощью Ф5 , УБД и удостоверения закрыть проценты хотя бы по действующим 10 микрокредитам с просрочками , в свое время долго пользовался услугами и много процентов заплатилВы уже это начали
Получалось. В этом разделе писали об этом. Полистайте темыДобрый вечер , хочу попробовать с помощью Ф5 , УБД и удостоверения закрыть проценты хотя бы по действующим 10 микрокредитам с просрочками , в свое время долго пользовался услугами и много процентов заплатил
Хочу спросить у тех у кого получилось , есть ли пример заявки
Написати мені в приватні чи тут, залежно від питанняЯк з вами можна поспілкуватися ?
Є, звичайно. У вас все для цього є. Зранку скину приклад заяви , пишете, копії документів додаєте і впередДобрый вечер , хочу попробовать с помощью Ф5 , УБД и удостоверения закрыть проценты хотя бы по действующим 10 микрокредитам с просрочками , в свое время долго пользовался услугами и много процентов заплатил
Хочу спросить у тех у кого получилось , есть ли пример заявки
Бажаю здоров'я, можете і мені приклади заяв скинути, як проценти закрити по кредитам, УБД є, ф5 правда торічна, кредити у Мілоан, Швгрші.Написати мені в приватні чи тут, залежно від питання
Є, звичайно. У вас все для цього є. Зранку скину приклад заяви , пишете, копії документів додаєте і вперед
Більш того, якщо ви довго платили, і вже переплатили тіло, в заяві вимагаєте повернути надмірно сплачені кошти на ваш рахунок
Зі скарбницею в мене якраз немає успіхів. І з ЦентральнимВсім Гарного дня! Можливо хтось вже стикався з ломбардом скарбниця, Які ващі успіхи? Якщо не важко можете поділитися заявой)
[email protected]
Питайте, що цікавитьДоброго вечора, підкажіть як с вами з‘вязатись і проконсольтуватись з приводу повернень переплат в ломбарді
Що ви їм надсилали? Можливо, хочуть довідку про проходження в/служби з датами проходження саме, початком служби, чи УБД, чи що у вас є
Доброго вечора! Так! Пишете на елекьронну пошту їм заяву і документи! І все повертають і перераховують!Всім знову привіт. Підкажіть, військові, комусь повертали переплати з iCredit??
Я їм надсилала 2 рази заяву і вони відмовляли так як потрібно УБД.... нажаль дуже вперті.Всім Гарного дня! Можливо хтось вже стикався з ломбардом скарбниця, Які ващі успіхи? Якщо не важко можете поділитися заявой)
Я надсилала УБД, те саме… безрезультатно.Доброго вечора! Так! Пишете на елекьронну пошту їм заяву і документи! І все повертають і перераховують!
Я їм надсилала 2 рази заяву і вони відмовляли так як потрібно УБД.... нажаль дуже вперті.
Підскажіть, чи можете мені надіслати звернення до нбу, як ви звертались, бо оператори нбу теж кажуть що тільки коли під кулями бігати )Так, я теж доводила їм, що пільга по УБД поширюється на весь особливий період… гризлась як собака. Що у вас за мфо?
Підскажіть, чи можете мені надіслати звернення до нбу, як ви звертались, бо оператори нбу теж кажуть що тільки коли під кулями бігати )
Тобто потрібнт надати довідку форми 6, і період що там зазначений коли чоловік був у зоні бойових дій, тільки за той період повертають..
Повернуть це правда мені наприклад повернули ClickCredit і MontoДоброго вечора! Так! Пишете на елекьронну пошту їм заяву і документи! І все повертають і перераховують!
Я їм надсилала 2 рази заяву і вони відмовляли так як потрібно УБД.... нажаль дуже вперті.
Вам потрібно взяти в ТЦК такий документ що ви мобілізувались від них
Это фактически одна компания: MyCredit, Click Credit, monto и ещё какая-то по-моему.Повернуть це правда мені наприклад повернули ClickCredit і Monto
І ще потрібна буде форма 6 її берете у себе у військовій частині або замовляєте через ТЦК коли до них прийдете
Мені повертали багато хто. Цікавить саме АйкредитПовернуть це правда мені наприклад повернули ClickCredit і Monto
Вам потрібно взяти в ТЦК такий документ що ви мобілізувались від них
Я не знаю Я там навіть не бравМені повертали багато хто. Цікавить саме Айкредит