Щоденник Ну вот и мой дневник

• Автор теми Автор теми Дедушка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 6K
Допоможіть бідному-нещасному і далі по скрипту. Друзям може й дзвонили, але я про то не знаю. Колишню тещу знайшли, мабуть і самі тому не рад

Допоможіть бідному-нещасному і далі по скрипту. Друзям може й дзвонили, але я про то не знаю. Колишню тещу знайшли, мабуть і самі тому не раді були)))
А сейчас вы долго в просрочке и как вообще отстоят у вас дела с ними? Расскажите, пожалуйста

Дивлюся що в людей такі великі суми і розумію,що мені ще так пощастило,що я раніше зупинилася!Співчуваю Вам всім.І мрію щоб все у нас всіх було добре.Почитавши цей розділ рішила пощитати свою суму тіла,бо до цього даже боялася це зробити) В прострочках десь вже 2 тижні. Вся сума долгу(тіло)37000тис.І в чоловіка теж 35000.Думаю що все буде добре )Ми всі з цим справимось!Я в це вірю!!!Всім хорошого дня!

А сейчас вы долго в просрочке и как вообще отстоят у вас дела с ними? Расскажите, пожалуйста
Просрочкам 8 місяців, три ВНН в процесі зносу, дзвінків поменшало, ніхто не приїжджав, тільки обіцяють... Кілька чемних шараг закрив за тіло. Інші в сад... Не в суд, а саме в сад))) Нєфіг нерви псувати. Життя продовжується.

Просрочкам 8 місяців, три ВНН в процесі зносу, дзвінків поменшало, ніхто не приїжджав, тільки обіцяють... Кілька чемних шараг закрив за тіло. Інші в сад... Не в суд, а саме в сад))) Нєфіг нерви псувати. Життя продовжується.
А какие мфо закрыли за тело? И долго ждали предложения?
И сколько стоит снести ВНН?

Через місяць веро кеш. З тіла 7500 заплатив 5900, тенго і мілоан десь на 50 день запропонували, кф на третьому місяці. Я вже і не пам'ятаю точно))

Через місяць веро кеш. З тіла 7500 заплатив 5900, тенго і мілоан десь на 50 день запропонували, кф на третьому місяці. Я вже і не пам'ятаю точно))
А милоан приставучие сильно были в плане звонков родственников? У меня тело 15 тыс, насчитали уже 21. Не знаю, что делать
Дивлюся що в людей такі великі суми і розумію,що мені ще так пощастило,що я раніше зупинилася!Співчуваю Вам всім.І мрію щоб все у нас всіх було добре.Почитавши цей розділ рішила пощитати свою суму тіла,бо до цього даже боялася це зробити) В прострочках десь вже 2 тижні. Вся сума долгу(тіло)37000тис.І в чоловіка теж 35000.Думаю що все буде добре )Ми всі з цим справимось!Я в це вірю!!!Всім хорошого дня!
Доброе утро. Сильно достают в плане звонком? И кому?

А милоан приставучие сильно были в плане звонков родственников? У меня тело 15 тыс, насчитали уже 21. Не знаю, что делать
У мене няшками були. Пару дзвінків контактним, їх послали і вони пішли... З тіла 12К і однієї пролонгації заплатив 9300 здається.

Ви про мілоан чи взагалі?

В мене 15 МФО. Пішла в прострочку з 31)На Новий рік)В перші дні дзвонили тільки мені,можливо тому що Новорічні празніки.14 числа на вайбер написав кошильок з повідомленням (Фомілія ім'я по батькові моїх батьків)і через пару хвилин позвонили моїй мамі.Після того через пару днів позвонили ще разів 4 мамі,але не наярювали.Раз дали визов,вона не відповіла і все.Вже днів 3 ніхто не звоне.Мені з кожним днем все менше дзвінків.На сьогоднішній день десь 50,а з самого начала коло 300 дзвінків.Дам хороший совєт,головне не читайте смс.Дзвінки я якось переживаю,а от коли заходю в смс то бере мене чомусь паніка.
Ви про мілоан чи взагалі?

В мене 15 МФО. Пішла в прострочку з 31)На Новий рік)В перші дні дзвонили тільки мені,можливо тому що Новорічні празніки.14 числа на вайбер написав кошильок з повідомленням (Фомілія ім'я по батькові моїх батьків)і через пару хвилин позвонили моїй мамі.Після того через пару днів позвонили ще разів 4 мамі,але не наярювали.Раз дали визов,вона не відповіла і все.Вже днів 3 ніхто не звоне.Мені з кожним днем все менше дзвінків.На сьогоднішній день десь 50,а з самого начала коло 300 дзвінків.Дам хороший совєт,головне не читайте смс.Дзвінки я якось переживаю,а от коли заходю в смс то бере мене чомусь паніка.
В мого чоловіка теж така кількість МФО но до його рідніх пока ніхто не дзвонив.Но батьки пенсіонери і є в приваті,а мої ні)

Останнє редагування:
Всем добрый день. И так под конец года решил подвести итоги. Планировал конечно по больше закрыть но как вышло так вышло. Да и процесс как говориться запущен и идет.

Мой список на данный момент
  • Навсе - 20.000грн.
  • Милоан - 15.000грн. - Оплатил 5000грн. и забил
  • КФ - 8.000грн.
  • Лоани - 7.500грн. - Продали Дебфорт
  • Укрпозыка - 16.500грн.
  • Кредит7 - 4.200грн. - Закрыто
  • КачайГроши - 6.000грн. - Продали Кредит Капитал
  • Динеро - 10.000грн.
  • Майкредит - 14.500грн.
  • Кешбери - 6.000грн. - Закрыто
  • ССлоан - 16.500грн. - Продали ФинФорс
  • Еврогроши - 7.000грн. - Закрыто
  • Кредитбокс - 2.300грн. - Закрыто
  • Манивео - 18.000грн. - Закрыто за пол тела
  • Соскредит - 15.000грн.
Долги другие
Родственники - 40 000грн. - Отдал 7 000грн.
Друг 1 - 70 000грн. - Отдал 20 000грн.
Друг 2 - 70 000грн. - Пока ждет
Карты кредитные - 100 000грн. - Пока платиться минималка

До декабря было по 40-50 звонков в день. Сейчас же по 5-10 в день. В выходные 1-2 звонка. Все в блоке разумеется. Все шараги идут лесом. Приоритет пока такой:
1. Долги людям
2. Отложить денег на черный день так сказать
3. Кредитные карты
4. Шараги

Всех с наступающими праздниками!
И так всем добрый день. Чет занастольгировал за форумом решил обновить данные своего процесса. Красным отмечено что было отдано в аккурат до войны, зеленым изменения послевоенные.
  • Навсе - 20.000грн.
  • КФ - 8.000грн.
  • Укрпозыка - 16.500грн.
  • Динеро - 10.000грн.
  • Майкредит - 14.500грн.
  • Соскредит - 15.000грн.
Долги другие
Родственники - 40 000грн. - Отдал 7 000грн. Отдал все
Друг 1 - 70 000грн. - Отдал 20 000грн. Отдал все
Карты кредитные - 100 000грн. - Пока платиться минималка Закрыл все, кроме 2х осталось примерно 40 000грн. Моно - 10к. Сенс - 30к. предлагают реструктуризацию 27%годовых но я так и не понял можно ли закрыть досрочно и приложение у них постоянно падает.

Изменения после 24го февраля

1. Мой город в оккупации с первых дней.
2. В октябре уехал с женой в Чехию
3. На МФО окончательно забил, банки выплачиваю. Я конечно верю в ЗСУ но когда освободят и что будет вообще дальше не понятно. Поэтому вопросом МФО займусь после войны.

4. Откладываю по не многу деньги.

5. Все МФО предлагаю тело, кто-то вообще пропал, кто-то даже -60 от тела предлагает, кто-то с 15к. тела 11к просит.

ВСЕМ МИРА!

Мой Вам совет, гасите все от малого к большему. Я так свою половину долгов порешал, будь они не ладны.

И так всем добрый день. Чет занастольгировал за форумом решил обновить данные своего процесса. Красным отмечено что было отдано в аккурат до войны, зеленым изменения послевоенные.
  • Навсе - 20.000грн.
  • КФ - 8.000грн.
  • Укрпозыка - 16.500грн.
  • Динеро - 10.000грн.
  • Майкредит - 14.500грн.
  • Соскредит - 15.000грн.
Долги другие
Родственники - 40 000грн. - Отдал 7 000грн. Отдал все
Друг 1 - 70 000грн. - Отдал 20 000грн. Отдал все
Карты кредитные - 100 000грн. - Пока платиться минималка Закрыл все, кроме 2х осталось примерно 40 000грн. Моно - 10к. Сенс - 30к. предлагают реструктуризацию 27%годовых но я так и не понял можно ли закрыть досрочно и приложение у них постоянно падает.

Изменения после 24го февраля

1. Мой город в оккупации с первых дней.
2. В октябре уехал с женой в Чехию
3. На МФО окончательно забил, банки выплачиваю. Я конечно верю в ЗСУ но когда освободят и что будет вообще дальше не понятно. Поэтому вопросом МФО займусь после войны.

4. Откладываю по не многу деньги.

5. Все МФО предлагаю тело, кто-то вообще пропал, кто-то даже -60 от тела предлагает, кто-то с 15к. тела 11к просит.

ВСЕМ МИРА!
Красава. А звідки ти ,якщо не секрет ? Перед моїм містом стали за 5км,тепер мій дім-зона бойових дій. Виїхали далеко з дружиною. В межах України. Я військовозобов'язаний, у воєнкоматі був ще в перші дні, але т.я. досвіду служби немає до сих пір ніхто нічого і не дзвонили.

Назад
Угорі