Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью [Part-4]

• Автор теми Автор теми Archinx
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 71K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так и делаю целый день... поспала, поела,поспала, мультики посмотрела...уроки поучила...узнала что Ленин это лень... сейчас пойду доклад о марках СССР готовить... короче не могу понять ,чего моего ребенка так прет все знать про Советский Союз...у всех так или это у меня такой на всю голову волшебный.
У нас епопея з динозаврами... Я таких слів ніколи не чула, а мєлкий уже знає, хто такі стигимолохи, простозухи, рабдонони... Він про них може годинами говорити...

Мене сьогодні вбила відповідь поліції! Сказали що нічого крімінального немає і що в нас громадянсько правові відносини і що мене ніхто не заставляв брати кредит і щоб я віддала і мене турбувати не будуть

Orusia89, ну от я недавно писала,що писати в поліцію і нацком- просто визнати той борг який вже переплачено в 2-3рази,собі ж гірше робимо.Для мене ці шараги віднедавна просто неіснують,щоб через них я ще на листки зайві гроші витрачала.І ще в мене враження що всі вони за одне:нацком+поліція+мфо+кали,всі одним миром мазані,і ніхто нам допомагати не буде,крім нас самих

У нас епопея з динозаврами... Я таких слів ніколи не чула, а мєлкий уже знає, хто такі стигимолохи, простозухи, рабдонони... Він про них може годинами говорити...
Я це вже пережила, сомики в акваріумі - Тілозаври, гуппі - мегалодони... водорослі джунглі...

Добрый вечер всем у хату.))) Кто чем занимается?

Monax, привет....уборка,с хаты выселяют вот марафет потихоньку навожу

Malinka, :( как так? И куда?

Monax, снимала хату на 2 года ,но хозяйка решила приехать на год раньше,а с ней жить я не собираюсь ....жить буду опять у родителей

Monax, добрий вечір)

Tasia, добрый. Як справи?

Malinka, фигово конечно

Monax, все супер)і настрій чудовий!)

Ensi112, мин 1500-2000 + комуналка

Ensi112, у нас и зп доминималки не тянет

Malinka, капец.
Ответь ЛС))

Тиная, Таже ерунда.На огороде водоем,Титаник затонет.Думаю,может зарыбить.Заведу сома,пусть соседских кур сожрет!Вечно у меня столуются.

Народ хто може подзвоніть на цей номер 0976713208! Колег задовбує в мене вибиває Денис Паламарчук

Немного юмора:)
Внимание! Присутствует ненормативная лексика

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі