Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та я с ними не общалась никогда и не собираюсь.Хорошо получился. да?)
Смените симку)
думаю, що тут ніхто не повірив би, що сам вляпається в таку халепу ще рік-два тому. Шкода, що нема машини часуgorezaymi, ні, я її ще й раніше знала, але навіть уявити не могла, що вона теж в таке вляпається.
про урок це 100 відсотків, часом я думаю, що ця ситуація в мене виникла не просто так, а для того, щоб я щось змінила в своєму житті, можливо чомусь навчити мене, в майбутньому може буду вдячна МФОшкам, що вони зробили мені такий пінок))
так хочеться, щоб поскоріше цей час настав, але й буду рада, якщо до кінця року це все вирішиться)gorezaymi, ми всі з цієї ситуації вийдемо іншими людьми... У такому стресі відбувається грандіозна переоцінка свого життя, оточуючих, планів і сподівань...
Своєрідні "нескорені" ))
Ну це ще нормальний варіант переосмислити свою роботу і заробіток, і якщо ми в це вляпались то явно щось не так робилитак хочеться, щоб поскоріше цей час настав, але й буду рада, якщо до кінця року це все вирішиться)
згодна з вами, в моєму випадку було великою помилкою вперше взяти займ взагалі. одна справа, коли нема грошей на існування і жодного шансу на заробіток, тоді розумію чому люди вляпались в МФО. але в моєму випадку, та й я впевнена, що і в випадках багатьох на форумі, це не була перша необхідність.Ну це ще нормальний варіант переосмислити свою роботу і заробіток, і якщо ми в це вляпались то явно щось не так робили
а в реальному житті зустрічались?А я от думала , я зі свого району одна. Одного разу на форумі написала дівчина , пішли прострочки , що робити , як бути? Я просто написала їй в пп, думаю підтримаю , на другий день спитала чи є сторінка в соцмережах , от ми й списались у фб і виявилось що ми живемо одна від одної кілька кілометрів. І вже два місяці кожен кожнісінький день спілкуємось, вже навіть не уявляю як би без неї мій день був
Топила сусідів, довелось взяти близько 10 000 на повну заміну труб в квартирі. Була занадто горда щоб попросити у батьків. Заробіток повинен був бути під 25 в місяць але кинули на гроші і вйо) думала що відпрацюю, сама вирішу... але заради справедливості скажу що сама і вирішую) атвєчаю за свій лошизмзгодна з вами, в моєму випадку було великою помилкою вперше взяти займ взагалі. одна справа, коли нема грошей на існування і жодного шансу на заробіток, тоді розумію чому люди вляпались в МФО. але в моєму випадку, та й я впевнена, що і в випадках багатьох на форумі, це не була перша необхідність.

і скільки в вас зараз боргу?Топила сусідів, довелось взяти близько 10 000 на повну заміну труб в квартирі. Була занадто горда щоб попросити у батьків. Заробіток повинен був бути під 25 в місяць але кинули на гроші і вйо) думала що відпрацюю, сама вирішу... але заради справедливості скажу що сама і вирішую) атвєчаю за свій лошизм![]()

Ще поки що ні, но раніше ми точно бачилися, і в майбутньому зустрінемся то точно , хай манюні підростуть бо ще дуже маленькіа в реальному житті зустрічались?
Людям десь 7 к, кровопивцям більше 3 але по-хорошому ми з ними не домовимось. Навіть тіло без суду не платитиму.і скільки в вас зараз боргу?![]()