Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью [Part-4]

• Автор теми Автор теми Archinx
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 71K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
gorezaymi, я знаю одну дівчину в реальному житті... часто її зустрічаю. Ми з одного міста.

gorezaymi, ні, я її ще й раніше знала, але навіть уявити не могла, що вона теж в таке вляпається.

gorezaymi, ні, я її ще й раніше знала, але навіть уявити не могла, що вона теж в таке вляпається.
думаю, що тут ніхто не повірив би, що сам вляпається в таку халепу ще рік-два тому. Шкода, що нема машини часу

gorezaymi, шкода...((
Але, особисто для мене, це гарний урок...
На все життя запам'ятаю))

gorezaymi, шкода...((
Але, особисто для мене, це гарний урок...
На все життя запам'ятаю))
про урок це 100 відсотків, часом я думаю, що ця ситуація в мене виникла не просто так, а для того, щоб я щось змінила в своєму житті, можливо чомусь навчити мене, в майбутньому може буду вдячна МФОшкам, що вони зробили мені такий пінок))

gorezaymi, ми всі з цієї ситуації вийдемо іншими людьми... У такому стресі відбувається грандіозна переоцінка свого життя, оточуючих, планів і сподівань...

Своєрідні "нескорені" ))

gorezaymi, ми всі з цієї ситуації вийдемо іншими людьми... У такому стресі відбувається грандіозна переоцінка свого життя, оточуючих, планів і сподівань...

Своєрідні "нескорені" ))
так хочеться, щоб поскоріше цей час настав, але й буду рада, якщо до кінця року це все вирішиться)

так хочеться, щоб поскоріше цей час настав, але й буду рада, якщо до кінця року це все вирішиться)
Ну це ще нормальний варіант переосмислити свою роботу і заробіток, і якщо ми в це вляпались то явно щось не так робили

Ну це ще нормальний варіант переосмислити свою роботу і заробіток, і якщо ми в це вляпались то явно щось не так робили
згодна з вами, в моєму випадку було великою помилкою вперше взяти займ взагалі. одна справа, коли нема грошей на існування і жодного шансу на заробіток, тоді розумію чому люди вляпались в МФО. але в моєму випадку, та й я впевнена, що і в випадках багатьох на форумі, це не була перша необхідність.

• Подобається
Реакції: Jul1
А я от думала , я зі свого району одна. Одного разу на форумі написала дівчина , пішли прострочки , що робити , як бути? Я просто написала їй в пп, думаю підтримаю , на другий день спитала чи є сторінка в соцмережах , от ми й списались у фб і виявилось що ми живемо одна від одної кілька кілометрів. І вже два місяці кожен кожнісінький день спілкуємось, вже навіть не уявляю як би без неї мій день був

А я от думала , я зі свого району одна. Одного разу на форумі написала дівчина , пішли прострочки , що робити , як бути? Я просто написала їй в пп, думаю підтримаю , на другий день спитала чи є сторінка в соцмережах , от ми й списались у фб і виявилось що ми живемо одна від одної кілька кілометрів. І вже два місяці кожен кожнісінький день спілкуємось, вже навіть не уявляю як би без неї мій день був
а в реальному житті зустрічались?

згодна з вами, в моєму випадку було великою помилкою вперше взяти займ взагалі. одна справа, коли нема грошей на існування і жодного шансу на заробіток, тоді розумію чому люди вляпались в МФО. але в моєму випадку, та й я впевнена, що і в випадках багатьох на форумі, це не була перша необхідність.
Топила сусідів, довелось взяти близько 10 000 на повну заміну труб в квартирі. Була занадто горда щоб попросити у батьків. Заробіток повинен був бути під 25 в місяць але кинули на гроші і вйо) думала що відпрацюю, сама вирішу... але заради справедливості скажу що сама і вирішую) атвєчаю за свій лошизм :ahaha:

Топила сусідів, довелось взяти близько 10 000 на повну заміну труб в квартирі. Була занадто горда щоб попросити у батьків. Заробіток повинен був бути під 25 в місяць але кинули на гроші і вйо) думала що відпрацюю, сама вирішу... але заради справедливості скажу що сама і вирішую) атвєчаю за свій лошизм :ahaha:
і скільки в вас зараз боргу? :dirol:

і скільки в вас зараз боргу? :dirol:
Людям десь 7 к, кровопивцям більше 3 але по-хорошому ми з ними не домовимось. Навіть тіло без суду не платитиму.

Котики!!!! Ай на нэ на нэ
7xwu.gif
At.gif
VTcF.gif
kTI.gif
g00v.gif

Давайте хоть здесь не булем про мфо

Круглосуточно о них думаешь, родные задал бывают. Давайте немного от них отдохнем.
Поговорим о чем-то приятном. Например, у кого какие планы на Пасху??

• Подобається
Реакції: Jul1
Tatka1796, а ви в КредитМаркеті працюєте?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі