Незрозумілий виклик до суду.

• Автор теми Автор теми Djessimy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 451

Djessimy

Форумчанин
Дописи
419
Реакції
150
Бали
5125
Djessimy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшла повістка в суд від укрфінстандарт. 23 числа був суд де вони хотіли викупити договір у дія актив. А 24 мав бути суд де я відміняла нотаріальний напис від дія актив. Мій суд перенесли на 25.07. рішення по їхньому суду досі немає. Ні в дії ні в електронному судді. Сьогодні прийшло таке повідомлення:
Києво-Святошинський райсуд Київської обл.,м.Київ,вул.Тараса Бульби-Боровця,1,т.(044)424-31-54.Викликається Маніта Світлана Володимирівна як боржник на 10:20 27.08.2025,справа 369/10744/25,позивач:ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «УКРФІНСТАНДАРТ»,суддя Козак І.А.Наслідки неявки-ст.223 ЦПК.
Як це розуміти? Справа та ж сама, що була на продаж кредиту.

треба бачити якісь документи по справі, бо так гадати то таке...

Можу надати які є.

Все що є. І ще виклики до суду. Рішення суду немає. А виклик прийшов вже від укрфінстандарт.

Можу надати які є.

Все що є. І ще виклики до суду. Рішення суду немає. А виклик прийшов вже від укрфінстандарт.
краще видалити звідси, щоб не світити власними даними. можливо чекати матеріали справи та тоді з юристом зв'язатися

Ніхто не знає що це таке. До суду дозвонитись не можу. Інформації нуль. Так навіть дані мої ще по прописці 2006 року.

суд по выкупу кредита? Точно ничего не путаете?

Да. Дія актив зробили виконавчий напис нотаріуса. Я подала на суд про визнання його недійсним. За 4 дні до суду укрфінстандарт подали в Києві в суд щоб викупити виконавче провадження.

суд по выкупу кредита? Точно ничего не путаете?
Так

Зареєструйтеся в Електронному суді, в кабінеті мають бути ваші всі справи та потрібні документи. Майте на увазі, факт реєстрації свідчить про отримання вами документів, тому починається перебіг процесуальних строків для подання відповідних заяв в суд, зокрема відзиву на позовну заяву.

Ніхто не знає що це таке. До суду дозвонитись не можу. Інформації нуль. Так навіть дані мої ще по прописці 2006 року.
пояснюю)))

у вас відбувається заміна сторони у виконавчому провадженні.
вам, від того, різниці не має.
тим більше, якщо ви вже "скасовуєте" напис.
жодних наслідків, для вас, у випадку неявки не буде.

пояснюю)))

Ага. А 17 тисяч мені хто верстати буде? І судячи з того що я сьогодні таки нарила, договір був проданий в один місяць з нотаріальним. В 21 році дія актив зробили нотаріальне і одразу продали договір укрфінстандарт. Тепер я розумію чому виконавець 2 тижні не надав інформацію адвокату, а надав лише після того, коли йому прислали вже готову скаргу. На ранок були всі документи.

пояснюю)))

Якщо дійсно відбувається заміна сторони виконавчого провадження, то може бути наслідок, наступний.
Дія-Актив позакривало всі банківські рахунки, та майна немає, тому якщо в справі про оскарження виконавчого напису нотаріуса суд присудить також стягнути судовий збір з Дія-Актив на користь позивача, чи безпідставно стягнуті кошти якщо була така вимога , чи витрат на правову допомогу якщо такі заявлялися, то Ви не зможете реально виконати рішення суду в частині стягнення з них коштів.

Якщо вищевказане для вас як позивача важливо , то раджу вжити заходів щоб суд притримав розгляд справи щодо визнання виконавчого напису таким , що не підлягає виконання, дочекатися коли в іншій справі суд замінить сторону виконавчого провадження (тобто змінить стягувача на Укрфінстандарт), після чого в справі за вашим позову змінити відповідача на Укрфінстандарт.

Якщо дійсно відбувається заміна сторони виконавчого провадження, то може бути наслідок, наступний.
Дія-Актив позакривало всі банківські рахунки, та майна немає, тому якщо в справі про оскарження виконавчого напису нотаріуса суд присудить також стягнути судовий збір з Дія-Актив на користь позивача, чи безпідставно стягнуті кошти якщо була така вимога , чи витрат на правову допомогу якщо такі заявлялися, то Ви не зможете реально виконати рішення суду в частині стягнення з них коштів.

Якщо вищевказане для вас як позивача важливо , то раджу вжити заходів щоб суд притримав розгляд справи щодо визнання виконавчого напису таким , що не підлягає виконання, дочекатися коли в іншій справі суд замінить сторону виконавчого провадження (тобто змінить стягувача на Укрфінстандарт), після чого в справі за вашим позову змінити відповідача на Укрфінстандарт.
Але як може бути таке, що дія актив на протязі 4 років стягувала з мене кошти, у сумі було стягнуто більше 17 тисяч. А по факту договір вже був на інших?

Ага. А 17 тисяч мені хто верстати буде? І судячи з того що я сьогодні таки нарила, договір був проданий в один місяць з нотаріальним. В 21 році дія актив зробили нотаріальне і одразу продали договір укрфінстандарт. Тепер я розумію чому виконавець 2 тижні не надав інформацію адвокату, а надав лише після того, коли йому прислали вже готову скаргу. На ранок були всі документи.
то вже питання до вашого адвоката)))
ви ж не писали про необхідність якогось стягнення, в подальшому.
я відповідав, на ваше конкретне питання.

якщо так, просіть суд замінити відповідача.
я думаю, ваш адвокат все вам пояснить та зробить.
там нічого складного не має

Але як може бути таке, що дія актив на протязі 4 років стягувала з мене кошти, у сумі було стягнуто більше 17 тисяч. А по факту договір вже був на інших?
Не можу прокоментувати бо не бачив матеріалів виконавчого провадження. Знаю, що зараз приватний виконавець якому довіряю не може з підстав , що перелічив виконати рішення суду, стягнути з Дія-Актив кошти.

Припускаю , що договір факторингу (про відступлення права вимоги) міг бути укладений "заднім числом", з метою щоб не повертати безпідставно стягнуті кошти , тим хто оскаржує виконавчий напис

Сьогодні вдалось зв'язатися з суддею по цій справі. Вона попросила на електронну пошту відправити їй інформацію, яку виконавець надав для суду про визнання напису недійсним. Їй також стало цікаво, чому так. І одразу після того як я подала до суду.
Не можу прокоментувати бо не бачив матеріалів виконавчого провадження. Знаю, що зараз приватний виконавець якому довіряю не може з підстав , що перелічив виконати рішення суду, стягнути з Дія-Актив кошти.

Припускаю , що договір факторингу (про відступлення права вимоги) міг бути укладений "заднім числом", з метою щоб не повертати безпідставно стягнуті кошти , тим хто оскаржує виконавчий напис

Сьогодні вдалось зв'язатися з суддею по цій справі. Вона попросила на електронну пошту відправити їй інформацію, яку виконавець надав для суду про визнання напису недійсним. Їй також стало цікаво, чому так. І одразу після того як я подала до суду.
Як на мене то таке співпадіння вам на руку , адже у вас буде більше шансів повернути кошти за рішенням суду з Укрфінстандарт, якщо суддя визнає їх відповідачам (за вашою заявою), і в рішення напише щоб саме вони повертали безпідставно стягнуті кошти як правонаступник.
Бо вважаю питання неоднозначне щодо того , а хто має повертати стягнуті кошти , первісний стягувач який фактично їх отримав, чи його правонаступник.

Як на мене то таке співпадіння вам на руку , адже у вас буде більше шансів повернути кошти за рішенням суду з Укрфінстандарт, якщо суддя визнає їх відповідачам (за вашою заявою), і в рішення напише щоб саме вони повертали безпідставно стягнуті кошти як правонаступник.
Бо вважаю питання неоднозначне щодо того , а хто має повертати стягнуті кошти , первісний стягувач який фактично їх отримав, чи його правонаступник.
Так справа навіть не в тому. А в тому, що мала місце шахрайська схема. Якби я не подала в суд, то і не дізналась би що закриваю заборгованість не тим. Було шахрайство або в 21 році, або зараз. Скоріш за все, що зараз. Бо знайшла кредитну історію, ще до подання в суд. І там цей договір за дія фінанс. Я не думаю, що за 4 роки вони не подавали оновлення.ч

то вже питання до вашого адвоката)))
ви ж не писали про необхідність якогось стягнення, в подальшому.
я відповідав, на ваше конкретне питання.

якщо так, просіть суд замінити відповідача.
я думаю, ваш адвокат все вам пояснить та зробить.
там нічого складного не має
Їхній суд перенесено на кінець 8 місяця. Мій буде в цьому місяці.

Так справа навіть не в тому. А в тому, що мала місце шахрайська схема. Якби я не подала в суд, то і не дізналась би що закриваю заборгованість не тим. Було шахрайство або в 21 році, або зараз. Скоріш за все, що зараз. Бо знайшла кредитну історію, ще до подання в суд. І там цей договір за дія фінанс. Я не думаю, що за 4 роки вони не подавали оновлення.ч

То ваш відкладайте , підстав вистачає.
Щодо шахрайства, утримаюсь (цивільні правовідносини)

То ваш відкладайте , підстав вистачає.
Щодо шахрайства, утримаюсь (цивільні правовідносини)
У разі відкладення суду, що робити? Це адвокат має надавати запит чи як іде так хай і їде? І чи треба буде у друге за все платити?

нехай адвокат напише клопотання про відкладення розгляду справи.
думаю, що суддя не буде сильно сперечатись)))

Назад
Угорі